2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canim adetin 3. Günü tahlillerini aile hekimlikleri yapıyor mu bilgin var mi ?
yok canım sanmıyorum devlet hastahanesi bile çok detaylı yapmıyor en iyisi araştırma hastahanesi

yok canım sanmıyorum devlet hastahanesi bile çok detaylı yapmıyor en iyisi araştırma hastahanesi
TSH FSH lh e2 prolaktin falan bakacak canim onları yazmış doktor . bunlara bakmazlar mi ki ?ne zman adet olacağımı bilmediğim için randevu alamadım diğer hastanelerden

belirli testleri yapıyordur da tam detaylı test yapıyor mudur aile hekimleri
Hormon testi adi altinda hepsini yapiyorlar 2 kere yaptırdım ben hemde kucuk yer olmasina ragmen :) biraz daha buyuk gelismis bir ilcede yada ildeyseniz daha rahat baktirirsiniz ama 10 dan sonra kan almiyorlar bilgin olsun.

Hormon testi adi altinda hepsini yapiyorlar 2 kere yaptırdım ben hemde kucuk yer olmasina ragmen :) biraz daha buyuk gelismis bir ilcede yada ildeyseniz daha rahat baktirirsiniz ama 10 dan sonra kan almiyorlar bilgin olsun.
İstanbuldayim canm. 9.20 ye randevu aldım. Doktora söylerim hangi testlerin yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırmak istiyorum diye :)

canım ben takıbı bıraktım olursada olmazsda akısına bıraktım korunmıcam ama takıpte etmıcem yanı bak gıt o tahlıllerı yaptr bu trıod hormonunda sıkıntı olursada adet duzensızlıgı oluyomus doktorum ılk sordugı sey oldu yanı

İstanbuldayim canm. 9.20 ye randevu aldım. Doktora söylerim hangi testlerin yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırmak istiyorum diye :)
Oooo cok rahat yaparsin :)) zaten tsh,fsh,lh,prolaktin,t3,t2 troidler sunlar bunlar hepsi hormon diye geciyor hepsinede bakiyorlar hatta benim burada hormon dedigimde calsiyum,demir,folic hepsinide yaptilar 2 tup kan verdim :)) ac gitmen lazim ama adetin 3.gunu.

Bu arada aylaklik diz boyu 1.sayfadan itibaren paylasimlarinizi okudum simdi bitirdim hamile kalanlariniz, kalamayanlariniz, kimyasallariniz... Rabbim bende dahil isteyen herkesin gobuslerini bebislerle doldursun inşallah kimseyi evlatla sinamasin bat listenize benide ekleyebilirsiniz yasim 33, bat 2 mart

amin canım hepimiz inşallah tek tek güzel haberlerle gelelim son adet tarihin neydi canım

Selamlar kızlar elmol canım ilacı kullanmakla iyi yapıyorsun sirkeli suda artık aklımda :)
Bende durumlar nasıl derseniz son 4 gün :)
Bat 22 şubat :)
Annem diyoki bence sen bu ay hamilesin diyor ay inşallah öyledir :)

Hadi inşallah canım bekliyoruz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…