- 14 Ocak 2016
- 211
- 42
- 13
Canımmm bugun aklıma geldın yenı musaıt olabıldım nasıl oldun varmı bı gelişmeendokrin ne dicek bakalım bekleyelim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm bugun aklıma geldın yenı musaıt olabıldım nasıl oldun varmı bı gelişmeendokrin ne dicek bakalım bekleyelim canım
Valla stabil canım ne regl var ne gelişme sen ne durumdaydinCanımmm bugun aklıma geldın yenı musaıt olabıldım nasıl oldun varmı bı gelişme
Reglim bitti lazere gittim bugun çalışmlara devam baklım işteValla stabil canım ne regl var ne gelişme sen ne durumdaydin
Lazere başladın mi gebelik olursa ara vericen öyle anlassaydinReglim bitti lazere gittim bugun çalışmlara devam baklım işte
Öyle yaptım zaten kabul etti onlarda 2. Seansım dı bugun bi yandan çalışmalary bi yandan lazer çok aktifim bu aralarLazere başladın mi gebelik olursa ara vericen öyle anlassaydin
Ay ben ev iş arada doktor derken spora baslayamadim biÖyle yaptım zaten kabul etti onlarda 2. Seansım dı bugun bi yandan çalışmalary bi yandan lazer çok aktifim bu aralar
Hadi ya havalar ısındı aslında yürüyüş yapsan akşamları daha iyi olurAy ben ev iş arada doktor derken spora baslayamadim bi
Kesinlikle biseyler yapmam kesin lazım havalar ısındı ince giyinicez kilo almaktan nefret ediyorum bikac sene öncesine kadar kilo almak için cabalardim zalim hayatHadi ya havalar ısındı aslında yürüyüş yapsan akşamları daha iyi olur
Bende kendimi bildim bileli 60,64 kilo arasında gidip gelirimKesinlikle biseyler yapmam kesin lazım havalar ısındı ince giyinicez kilo almaktan nefret ediyorum bikac sene öncesine kadar kilo almak için cabalardim zalim hayat
Ben 50 yi gorucem diye hayaller kurarken hiç göremedim bi anda 55 e geçtim şimdi de evlendigimden beri senin gibi60 64 arası gidip geliyorumBende kendimi bildim bileli 60,64 kilo arasında gidip gelirim
Ne olduysa bu evlılıkten oldu tühh bide cocuk olsaydı cocugumla sabh yuruyüşü yaprdımBen 50 yi gorucem diye hayaller kurarken hiç göremedim bi anda 55 e geçtim şimdi de evlendigimden beri senin gibi60 64 arası gidip geliyorum
canım doktor daha ılımlı konustu dun sevındım cocukla ılgılı bı sıkıntı olmaz dedı test ıstedı yarın alıcam sonclarımerakla sonuçlarını bekliyorum canım inşallah onlar normaldir
ayy çok sevindim dedim ya bi ilaçlık bi durum sanırım hemen düzelebilen bişeymiş galiba benim de ilerisi oymuş zaten önce anti tpo yükselip ilerleyen zamanlarda hipotroide dönüyormuş takipte olmak lazımmış ben de bi gideyim de dahiliyeye o da muhtemelen endokrine yönlendirecekcanım doktor daha ılımlı konustu dun sevındım cocukla ılgılı bı sıkıntı olmaz dedı test ıstedı yarın alıcam soncları
direk endorıkrıne gıt vakıt kaybetme ve takıpte ol mutlaka..benım hotmonlar cok bozulmamıs o yuzden kolay normale döner dedı doktor ama testte bellı olcak asıl.bi test yaptı onda bebege gecıp gecmıcegı bellı olcakmıs 15 gune cıkıo=(ayy çok sevindim dedim ya bi ilaçlık bi durum sanırım hemen düzelebilen bişeymiş galiba benim de ilerisi oymuş zaten önce anti tpo yükselip ilerleyen zamanlarda hipotroide dönüyormuş takipte olmak lazımmış ben de bi gideyim de dahiliyeye o da muhtemelen endokrine yönlendirecek
neyki canım o test acaba bana yapıldı mı bana doktor yazı verdi sevkle gönderdi dahiliyeye biran önce de git dedi tabidirek endorıkrıne gıt vakıt kaybetme ve takıpte ol mutlaka..benım hotmonlar cok bozulmamıs o yuzden kolay normale döner dedı doktor ama testte bellı olcak asıl.bi test yaptı onda bebege gecıp gecmıcegı bellı olcakmıs 15 gune cıkıo=(
valla canım bılmıyorumkı adı ne bısuru sey ısaretlemıstı ama o testı aldıgımda bakar sölerım sananeyki canım o test acaba bana yapıldı mı bana doktor yazı verdi sevkle gönderdi dahiliyeye biran önce de git dedi tabi
ya genetık testı ıste genetıkmı yanı bu hastalık bebege gecermı dıe bakıcakneyki canım o test acaba bana yapıldı mı bana doktor yazı verdi sevkle gönderdi dahiliyeye biran önce de git dedi tabi
canım sen ara verdin mi çalışmalara yoksa devam mıya genetık testı ıste genetıkmı yanı bu hastalık bebege gecermı dıe bakıcak
o endokrinin yaptığı farklı bi test sanırım bana da bi sürü şey yapıldı acaba dedimya genetık testı ıste genetıkmı yanı bu hastalık bebege gecermı dıe bakıcak