2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Hadi ya havalar ısındı aslında yürüyüş yapsan akşamları daha iyi olur
Kesinlikle biseyler yapmam kesin lazım havalar ısındı ince giyinicez kilo almaktan nefret ediyorum bikac sene öncesine kadar kilo almak için cabalardim zalim hayat

Bende kendimi bildim bileli 60,64 kilo arasında gidip gelirim
Ben 50 yi gorucem diye hayaller kurarken hiç göremedim bi anda 55 e geçtim şimdi de evlendigimden beri senin gibi60 64 arası gidip geliyorum

ece323 canım kullanmaya devam ediyorum fitili ama sirkeli su duydum onu yaptım şıp diye geçti herşey çok mutlu oldum yaa şiddetle tavsiye ediyorum herhangi bi tahriş kaşıntı yaşarsanız uygulayın ben inanamadım resmen su değdiği an kesildi diyebilirim Allah bozmasın ne zor iki gün geçirdim

canım doktor daha ılımlı konustu dun sevındım cocukla ılgılı bı sıkıntı olmaz dedı test ıstedı yarın alıcam soncları
ayy çok sevindim dedim ya bi ilaçlık bi durum sanırım hemen düzelebilen bişeymiş galiba benim de ilerisi oymuş zaten önce anti tpo yükselip ilerleyen zamanlarda hipotroide dönüyormuş takipte olmak lazımmış ben de bi gideyim de dahiliyeye o da muhtemelen endokrine yönlendirecek

direk endorıkrıne gıt vakıt kaybetme ve takıpte ol mutlaka..benım hotmonlar cok bozulmamıs o yuzden kolay normale döner dedı doktor ama testte bellı olcak asıl.bi test yaptı onda bebege gecıp gecmıcegı bellı olcakmıs 15 gune cıkıo=(

neyki canım o test acaba bana yapıldı mı bana doktor yazı verdi sevkle gönderdi dahiliyeye biran önce de git dedi tabi

neyki canım o test acaba bana yapıldı mı bana doktor yazı verdi sevkle gönderdi dahiliyeye biran önce de git dedi tabi
valla canım bılmıyorumkı adı ne bısuru sey ısaretlemıstı ama o testı aldıgımda bakar sölerım sana

ya genetık testı ıste genetıkmı yanı bu hastalık bebege gecermı dıe bakıcak
canım sen ara verdin mi çalışmalara yoksa devam mı
ben daha adet olmadım dr t...sal verdi,
çok garip hissediyorum korkuyorum, ben çok stresli bi dönem geçiridm acaba ondan mı böyle oldum
ama asıl o stresli dönemlerde bile böyle oolmamıştım,
ben de adt olursam 3.gün tahliller verdi dr.

bir de küçük kistcikler gördü,
soğan suyu içmeye başladım dün
bi de zayıflaman lazım dedi
vücut gitgide yaşlanıyormu ne((
kilom zaten var da vermeiyorum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…