2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

senin anti tpo yine iyi bende >1000 yazıyor ama tsh iyi diye bişey demedi ama dahiliyeye gönderdi

got canım mutlaka
Bu arada anti tpo hafif boğaz rahatsızlığı iltihaplanmasında da yüksek çıkabiliyormuş umarım ondan çıkmıştır benim de ya bide o çıkmayaydı başıma

Bu arada anti tpo hafif boğaz rahatsızlığı iltihaplanmasında da yüksek çıkabiliyormuş umarım ondan çıkmıştır benim de ya bide o çıkmayaydı başıma
hadı ya bende grıptım zaten tam atlatamadım ondanmı oldukı acaba sımdı tekrar baska hastanede verdım tsh ıcın 2 gıbı cıkar sonuc

hadı ya bende grıptım zaten tam atlatamadım ondanmı oldukı acaba sımdı tekrar baska hastanede verdım tsh ıcın 2 gıbı cıkar sonuc
Tsh i bilmiyorum da anti tpo için öyle denildi ama o da maşallah bende :) hadi bakalım ne çıkacak

Çok sukur sonunda geldi regl :) cuma gününe randevu alayim hemen tahliller için. Allahtan hafta sonuna denk gelmedi

gözün aydın :) benımde salı gunu polip alıncak. bu ay korunuyorum. sızı takıpteyım :)
Sağol canim :) hadi hayırlısı inşallah kolay bi şekilde geçer ameliyatın canm sonra yeni bir aya baslarsin. Bende bu ay Diane 35 icecem bakalım ondan sonraki ay da takibe başlıcaz inşallah

Çok sukur sonunda geldi regl :) cuma gününe randevu alayim hemen tahliller için. Allahtan hafta sonuna denk gelmedi
Gözün aydın canım nihayet geldi hadi bakalım doktor ne diyecek tahliller nasıl çıkacak :)

Gözün aydın canım nihayet geldi hadi bakalım doktor ne diyecek tahliller nasıl çıkacak :)
Sağol canim . ben her sonuca hazirlikliyim bakalım :) ondan sonra ciddi bir tedaviye baslicam artık.. Farkediyorum ki çok da normal değilim ben :)

şimdi tsh a baktırmıstım tekrar yok canım aynı sonuc cıktı=( saat 5 de endokrınolojı klınıgınden randevu aldım oraya gıdıcem
yaa hemen gitte başla canım tedavisine bi ilaçla halloluyo haşimatoyu duydum ben de araştırırken sadece hergün bi ilaç içiyosun bi sorun olmuyo hatta çok hamile kalan da var

Valla canim şunu gozlemledim Üniv okumayanlar kpss stresi cekmeyip evlenenlerin hemen oldu bebişleri :) acaba diyorumbizzim hormonları bunlar mi alt ust etti
olabilir valla iş okul hayat stresi ne kadar yoğunsa o kadar zor hormonları normal tutmak

yaa hemen gitte başla canım tedavisine bi ilaçla halloluyo haşimatoyu duydum ben de araştırırken sadece hergün bi ilaç içiyosun bi sorun olmuyo hatta çok hamile kalan da var
valla ne bılım canım ya bı bu eksıktı ısallah baska bıe cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…