travazolu tahriş olunca eşim eczaneden aldı doktor vermedi canım pazar günüydü tavsiyeyle aldım smear testimde temiz çıktı bişey yoktu ben de normalken kullanmaya başlamış oldum devam edeyim o zamanYa canım travazol de mantar melhemi demekki hoca birşey görmüşki vermiş mutlaka kullan mantar var ise kesinlikle bebek olmaz . Vajina girişini travazolla kayganlaştır yattıgın yerden iyice ileri ne kadar ilri atarsan o kadar iyi mutlaka kullan için temizlensin . Benim hiç bişi yokken bile kullandım . O yüzden mutlaka kullan iyice ittirince tahriş olmuycak bak görürsün .
Canım senin yumurtlama zamanındır açıkçası hamilelik belirtisi adet belirtisinin aynısıymış ve anlaşılmıyormuş daha çok erken canımBen ocağın son haftası korunmayı bırakmıştı m ve bu bir haftadır ilişki sırasında karnima bi ağrı kramp giriyor göğüslerm hassaslasti ve hep gazım varmış gibi sizce bu gebelik belirtisimidir? Martin 1 yada 2 si adet tarihim.
Yani kötü bi ilaç değil canım o :)travazolu tahriş olunca eşim eczaneden aldı doktor vermedi canım pazar günüydü tavsiyeyle aldım smear testimde temiz çıktı bişey yoktu ben de normalken kullanmaya başlamış oldum devam edeyim o zaman
evet ben de okudum bayağı gerçekten tedaviye böyle başlayan doktorlar bile var vucutta her hangi bi bakteri iltihap kalması gebelikte de sorun çıkmasın diye özellikle tüp bebek uygulamadan önceYani kötü bi ilaç değil canım o :)
En azından bakteri varsa atılmış olur canım
Ben bütün sitelerde okudugum kadarıyla iyi geliyormuş bebek olması için iyiymiş
Hayırlısı olsun canım kullanabildiğin kadar kullan canımevet ben de okudum bayağı gerçekten tedaviye böyle başlayan doktorlar bile var vucutta her hangi bi bakteri iltihap kalması gebelikte de sorun çıkmasın diye özellikle tüp bebek uygulamadan önce
hadi güzel haberlerle gel gerçi gebelik varsa da erken biraz daha beklicez inşallah vardırHayırlısı olsun canım kullanabildiğin kadar kullan canım
3:30 doktorda olcam yazarım gene
ah canım hoş geldin aramıza diyelim pko belası seni de buldu demek kilo düşman bu hastalığa benim de var bi 10 kiloya yakın fazlam verilse keşke regl düzensizliğin var mıydı canım ?arkadaşlar dr a gittim,
bu ay yumurtlaşma falan görünmüyor
rahim gayet ince dokulu dedi,
polistik çıktı seyrek de olsa,
k,lo vermemi söyle, bi on beş kilo kadar fazlam var, inofolici bırak dedi, adet olmam için ilaç verdi ama önce hcg istedi, o çıkar bugün , eğer negatif çıkarsa bu ilaçları al eczaneden dedi, bi de adetimin üçüncü günü yaptırmam gereken bi sürü tahlil yazdı, açlık kan şekeri de dahil,
bugüne kadar polikistik durumum yoktu bi ay için de mi oldu bu şimdi, yumurtlamamam da bi ayrı garip değil mi ya
zamn var yani benden yana gebelik adına..........
pek düzensizliğim yoktuah canım hoş geldin aramıza diyelim pko belası seni de buldu demek kilo düşman bu hastalığa benim de var bi 10 kiloya yakın fazlam verilse keşke regl düzensizliğin var mıydı canım ?
0,067 canım guatr cıktı bende hamıle kalma dedı dahlıye doktoru kalsanda duser dedıkaç çıktı canım tsh ın ?
tedavi derdi mi,0,067 canım guatr cıktı bende hamıle kalma dedı dahlıye doktoru kalsanda duser dedı
ilaç verdı canım 3 hafta sonra kontrol dedı sure yok ne zman duzelcegını bılemem dıotedavi derdi mi,
ne zamana kadar korun dedi
bence kadın doğumcu ile de görüş.....ilaç verdı canım 3 hafta sonra kontrol dedı sure yok ne zman duzelcegını bılemem dıo
önce onla görustum o bı sakınca görmedı hatta yumurtalıklarıma baktı normal dedı valla korunmıcam rahat olıcam ya bu hastalık psıkolojık ılaçlarımıda aldıktan sonra allaha emanetımbence kadın doğumcu ile de görüş.....
yaaa gerçekten mi canım bu kadar çaba olsa da demekki sorun olacaktı yine ilaçla düzelir sanırım dimi bu benim de anti tpo diye bişey yüksek çıktı ya tsh 1,37 beni de dahiliyeye yönlendirdi gidicem bakalım0,067 canım guatr cıktı bende hamıle kalma dedı dahlıye doktoru kalsanda duser dedı
canım benim anti tpo 1000 üzeri çıktı dahiliyeye yönlendirdi ama gebelik için sakıncalı demedi tsh 1.37 o normal sıkıntı yok ama takipte ol dedi üstelik şeker için sınırda dedi her yıl şeker yüklemesi testini tekrarlat dedikızlar saolun amaece323 canım ınankı progestan falan boş suan benım ıcın benım 14 cıkmıstı zaten kadın doguma göre herseyım normal tsh ım dusuk antı tpo cok yuksek elmol senın kaçtı? şuan kaç doktorla görustuysem bebek dusunemezsn dusunsende saglıklı olmaz dıyor nerden nereye geldım ya saka gıbı....hashımato hastalıgı dıe bıse cıktı kızlar guatrın bı cesıdı ılaçlarımı almaya basladım dun bugunde özel bı endorokrınolojı uzmanına gıdıcem dua edın benım ıcın hersey ıyı olsun
benım tsh 0,064 antı tpo 457 ve antı tiroglulın antıkor:572 cıktı ve bunların en fazla 64 olması gerekıoms senınde yuksek cıkmıs canım endokrınoljıye gıt mutlaka bunlar bebege engelmıs benım kadın dogum doktoruda anlamadıkıcanım benim anti tpo 1000 üzeri çıktı dahiliyeye yönlendirdi ama gebelik için sakıncalı demedi tsh 1.37 o normal sıkıntı yok ama takipte ol dedi üstelik şeker için sınırda dedi her yıl şeker yüklemesi testini tekrarlat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?