- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
öyle valla. bırde bundan kurtulalım bakalım. daha nelerle karsılasıcazhadi hayırlısı olsun canım
artık ıyı seler olsun lutfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle valla. bırde bundan kurtulalım bakalım. daha nelerle karsılasıcazhadi hayırlısı olsun canım
amin canım inşallah artık nedeni bulunup çözülmüş olur güzel haberlere ihtiyacımız varöyle valla. bırde bundan kurtulalım bakalım. daha nelerle karsılasıcaz
artık ıyı seler olsun lutfennn
keşke tek umudumda o :)amin canım inşallah artık nedeni bulunup çözülmüş olur güzel haberlere ihtiyacımız var
ah bu aylar günler geçmez oldu benim zaten şuan başım başka dertte biraz geçti gibi daha rahatım ama bana bugün olcak yapın deseler de yok yapamam şuankeşke tek umudumda o :)
umarım sebep o dur. kısa vakıtte mutlu son olur
neyle dertte basın ne olduah bu aylar günler geçmez oldu benim zaten şuan başım başka dertte biraz geçti gibi daha rahatım ama bana bugün olcak yapın deseler de yok yapamam şuan
canım bana doktor fitil vermiştim ya onu kullandım sanırım ondan diyorum fena tahriş oldu dün de kaşınmaya başladı hiç öyle bi şikayetim yoktu benimneyle dertte basın ne oldu
heee. alla alla. Allahım ya derdımız bıtmıyor kicanım bana doktor fitil vermiştim ya onu kullandım sanırım ondan diyorum fena tahriş oldu dün de kaşınmaya başladı hiç öyle bi şikayetim yoktu benim
ay sorma hiç sorun yokken ilaç kullandık başıma gelene bak ya valla kankayız dedim bi on gün hatta ne zaman tam iyi hissedersem çünkü çok kötüüüheee. alla alla. Allahım ya derdımız bıtmıyor ki
10 üzeri kaliteli yumurtlama deniyor canım belki doktordan sonra gelişip catlamistir kaçıncı gün gitmistin ki doktora ?Buarada kızlar bu ay doktora gitmiştim çok ilgilenmemişti yumurtan oluşmamış demişti hatırlarsınız size yazmıştım . dün adetimin 21.günü idi progesteron testi yaptırdım sonuç 11.95 çıktı . İnternetten araştırdığı kadarıyla kaliteli bir yumurtam oluşmuş sizcede öle değil mi ?
Bugun doktora gidicem yine yazarım ama sizin görüşleriniz nelerdir ?
Canım doktorun onu sana mantar , iltihap , tıkanıklık varsa geçsin diye vermiş kötü bişi değil yalnız tahriş olma sebebini sana açıklıyım fitili sen çok içeri ittirmemişin o yüzden tahriş olmuş . Fitili en sonuna kadar ittir canım o ilacı mutlaka kullan çok iyi bir zararı yok akşam yatarken koy günlük ped koy bide kiloduna o kendiliğnden akıyor zaten canımYoktu canım öyle bi şikayetim doktor verdi neo penatron diye bişey beni benden aldı
Benim adetim 25 günde bir oluyor canım 10 uncu günü gitmiştim doktora ama benim tahminim 12 gün çatladı diye düşünüyorum doktor çok fazla bakmadı o gün çok üzülmüştüm bu ay kesin bebek olmaz diye düşünüyordum ama artık olabilir diye bir ümidim var çünkü yumurtlamışım vr bu ay hiç stres yapmadım o günlerde ilişkide oldu bakalım hayırlıısı olsun canım10 üzeri kaliteli yumurtlama deniyor canım belki doktordan sonra gelişip catlamistir kaçıncı gün gitmistin ki doktora ?
biraz araştırdım evet bebek tedavisinde önce uygulanan bişeymiş eşime de bana da bir de hap verdi karşılıklı tedavi oldu yani ama hiç şikayetim yoktu ilaçla başladı kullanmaya devam edeyim mi dersin dediğin gibi hep geri akmıştı ilaç o tahriş etti diye düşündüm ben de çok garipsedim ileri atamadım demekki :) yarın doktora gitmeyi de düşünüyodum aslında dahiliyeye çıkıcam ona da gitsem mi diyodum ama geçti gibi eşim eczanenin tavsiyesiyle travazol diye bi merhem almış iyi geldi epey geçti ama yine de tam değilCanım doktorun onu sana mantar , iltihap , tıkanıklık varsa geçsin diye vermiş kötü bişi değil yalnız tahriş olma sebebini sana açıklıyım fitili sen çok içeri ittirmemişin o yüzden tahriş olmuş . Fitili en sonuna kadar ittir canım o ilacı mutlaka kullan çok iyi bir zararı yok akşam yatarken koy günlük ped koy bide kiloduna o kendiliğnden akıyor zaten canım
Ben bu ay öylesine kullandım çünkü üşütebiliyoruz o da iltihapa sebep oluyor o da gebeliği önlüyor . Adet olana kadar kullanmaya çalış bence canım
henüz çok erken sanki canım bat 1 martsa yumurtlama zamanın olabilirBen ocağın son haftası korunmayı bırakmıştı m ve bu bir haftadır ilişki sırasında karnima bi ağrı kramp giriyor göğüslerm hassaslasti ve hep gazım varmış gibi sizce bu gebelik belirtisimidir? Martin 1 yada 2 si adet tarihim.
inşallah olmuştur canım güzel şeyler bence de sonrasında yumurtlama olmuş progesteron öyle diyorBenim adetim 25 günde bir oluyor canım 10 uncu günü gitmiştim doktora ama benim tahminim 12 gün çatladı diye düşünüyorum doktor çok fazla bakmadı o gün çok üzülmüştüm bu ay kesin bebek olmaz diye düşünüyordum ama artık olabilir diye bir ümidim var çünkü yumurtlamışım vr bu ay hiç stres yapmadım o günlerde ilişkide oldu bakalım hayırlıısı olsun canım
Ya canım travazol de mantar melhemi demekki hoca birşey görmüşki vermiş mutlaka kullan mantar var ise kesinlikle bebek olmaz . Vajina girişini travazolla kayganlaştır yattıgın yerden iyice ileri ne kadar ilri atarsan o kadar iyi mutlaka kullan için temizlensin . Benim hiç bişi yokken bile kullandım . O yüzden mutlaka kullan iyice ittirince tahriş olmuycak bak görürsün .biraz araştırdım evet bebek tedavisinde önce uygulanan bişeymiş eşime de bana da bir de hap verdi karşılıklı tedavi oldu yani ama hiç şikayetim yoktu ilaçla başladı kullanmaya devam edeyim mi dersin dediğin gibi hep geri akmıştı ilaç o tahriş etti diye düşündüm ben de çok garipsedim ileri atamadım demekki :) yarın doktora gitmeyi de düşünüyodum aslında dahiliyeye çıkıcam ona da gitsem mi diyodum ama geçti gibi eşim eczanenin tavsiyesiyle travazol diye bi merhem almış iyi geldi epey geçti ama yine de tam değil