• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ınsallah canım. evet ben bılıyordum olmadıgını. cunku hıcbır tık bıle etmıyor bıyerım :) o kadar belirtisiz olmaz.
Canim ya biz o kadar emindik ki :KK43: hep diyorlar ya insan kendi bünyesini daha çok tanir diye sen de öyle hep yok diyordun. Herseyin hayırlısı canim ya su polipten kurtul ondan sonra gelir inşallah bebisin

Canım garıp cıdden nasıl sılık cızgı cıkıyor o zaman anlamadım
valla bugun merak ettım :D acaba hala cıkmadımı etkısı dıye denıcektım. ama gec kaldım ıse. cabucak cıktım.
benden atılmıyor demek anlamadım. cunku hıc kaybolmadı. zaten belirtim yoktu. o yuzden hıc heveslenmedım. :(

valla bugun merak ettım :KK70: acaba hala cıkmadımı etkısı dıye denıcektım. ama gec kaldım ıse. cabucak cıktım.
benden atılmıyor demek anlamadım. cunku hıc kaybolmadı. zaten belirtim yoktu. o yuzden hıc heveslenmedım. :KK43:
hakkında hayırlısı olsun sen su polıpden kurtul bence..bende ögleden sonra gıdıcem doktora yumurta takıbım var

Kızlar benim regl gelmedi ne zaman geleceği de belli değil yeni aya başlayamadım zaten başıma bide tahriş derdi çıktı onunla uğraşıyorum :KK51:

Kızlar benim regl gelmedi ne zaman geleceği de belli değil yeni aya başlayamadım zaten başıma bide tahriş derdi çıktı onunla uğraşıyorum :KK51:

hakkında hayırlısı olsun sen su polıpden kurtul bence..bende ögleden sonra gıdıcem doktora yumurta takıbım var
evet canım. baya arastırdım. sorun yokken kalınamıyorsa ( yani ben ) kesinlikle alınması gerekiyormus engel olabılırmıs.
bu ay aldırayımda. daha sonra denemeye devam

senın sureklı gıttıgın dr yok mu ?
aslında yok canım ben tahliller ve teşhis için sadece iyi bi profesör buldum o da öyle her zaman polikliniği olan biri değil daha çok ders veriyor üniversitede iyi bir doktorla özelde devam etmeyi düşünüyorum takibe tedaviye bana bişeyim yoktu fitil verdi kullandım ve inanılmaz derecede tahriş oldu şimdi de onunla uğraşıyorum :(

aslında yok canım ben tahliller ve teşhis için sadece iyi bi profesör buldum o da öyle her zaman polikliniği olan biri değil daha çok ders veriyor üniversitede iyi bir doktorla özelde devam etmeyi düşünüyorum takibe tedaviye bana bişeyim yoktu fitil verdi kullandım ve inanılmaz derecede tahriş oldu şimdi de onunla uğraşıyorum :KK43:
gecmıs olsun canım..
sureklı bırıne gıtmek senı tanıması acısından daha ıyı.

kızlar adet gecikmesinin nedeni ne olabilir, iş saatlerime denk gelmeycek şeklide bi dr ayarlayamıyorum bi türlü,
gebelik testleri negatif, kan dahil

kızlar adet gecikmesinin nedeni ne olabilir, iş saatlerime denk gelmeycek şeklide bi dr ayarlayamıyorum bi türlü,
gebelik testleri negatif, kan dahil
canım gebelik dışında birçok neden var stres mevsim değişikliği kist pko hastalığı özellerde biraz araştırsaydın bazen mesai dışında da olabiliyor randevuları tabi 5-7 arası ben de o şekilde ayarlamaya çalışıcam

hayırlısı olsun canım polip için ne zaman görüşüceksin doktorunla ?
adet olunca haber ver demıstı. maıl attım henuz donus yapmadı. hangi gün yapıcak bılmıyorum. onumuzdekı hafta ıcı yapar sanırım. adet bıttıgı hafta oluyormus
Gözunaydın cnm. En azıdan regl oldn.. Benmde tsh cok dusukmus:KK43:(
aaaa ilk kezmı ölçtürüyorsun. var mı yani problemin. benim ablam guatr hastasıda onunda oynar sureklı :(

adet olunca haber ver demıstı. maıl attım henuz donus yapmadı. hangi gün yapıcak bılmıyorum. onumuzdekı hafta ıcı yapar sanırım. adet bıttıgı hafta oluyormus

aaaa ilk kezmı ölçtürüyorsun. var mı yani problemin. benim ablam guatr hastasıda onunda oynar sureklı :KK43:
ilk kez baktırdım canım daha kesınlesmedı ultrasonla bakıcak 1,30da

aaaa ilk kezmı ölçtürüyorsun. var mı yani problemin. benim ablam guatr hastasıda onunda oynar sureklı :KK43:
hadi hayırlısı olsun canım

Back