- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Aaa ikiz miymiş ne güzel ya ben de çok isterim ikizcanım ıkısıde aynı..bak zeynepzumra yı hatırlarsın o daha önce 13.gun tek çizgi gördu hamıle dııldı bu ay 13.gunde sılık cızgıyı gördu hamıle hemde ıkızmıss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ikiz miymiş ne güzel ya ben de çok isterim ikizcanım ıkısıde aynı..bak zeynepzumra yı hatırlarsın o daha önce 13.gun tek çizgi gördu hamıle dııldı bu ay 13.gunde sılık cızgıyı gördu hamıle hemde ıkızmıss
Canim seninki de ucuz olmasın sonra :) hadi hayırlısıAaaa hadi ya. Ne guzel masallah.
Ya benimde aklimi karistiran o .bende hic silik cikmadi. Hep vardi t. Ama igne gununu sayinca 14. Gun oluyo. Ignenin etkisinin devam etme ihtimali varmi ondan endiseliyim sadece.
Bir taneye raziyiz yaCanim seninki de ucuz olmasın sonra :) hadi hayırlısı
Tabi en başta sağlıklı olsun bi tane de olabilir canmBir taneye raziyiz ya
Amin canım :)Evet kargasa canımın dediği gibi ilk ay 13. Gün tek cizgi negatif 2. Ay 13. Gün silik cizgi ve pozitif :)
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah :)
Üzüldüm canım ya regl geldi mi peki ?Sonucum 1.71 . Maalesef. Bana ameliyat yollari gorundu polip icin
Canim ya biz o kadar emindik ki hep diyorlar ya insan kendi bünyesini daha çok tanir diye sen de öyle hep yok diyordun. Herseyin hayırlısı canim ya su polipten kurtul ondan sonra gelir inşallah bebisinSonucum 1.71 . Maalesef. Bana ameliyat yollari gorundu polip icin
Hayırlısı olsun canım kaç yıldır evlisin ?Arkadaslar adetten sonra ben de bebek calismalrina basliycam Allah hepimize hayirli saglikli evlat lutfetsin insallah
Canım mutlaka doktorla görüşmen lazım üzme kendiniKızlar hala adet olmadım , sat 1 ocak , kan değerim Çarşamba negatifti
Görüşeceğim de çalışıyorum öalum zor oluyor Dr a gitmek , keşke cmrtesi gitseydim , hafta içi ilk fırsatta gideceğim inşCanım mutlaka doktorla görüşmen lazım üzme kendini
Hayırlısı olur inşallah canım çok zor bir durum yani hem regl olmuyosun hem hamilelik yok ama üzülme elbet olacak vaktini bekliyoruzGörüşeceğim de çalışıyorum öalum zor oluyor Dr a gitmek , keşke cmrtesi gitseydim , hafta içi ilk fırsatta gideceğim inş
Bir bucuk yildir evliyim canim panik atak ocin hap kullaniyordum insallah onu bu ay tamamen birakmis olucam. O kadar zor ki yanip tutusurken olmamasi insallah ilk aydan kalirim hayirlisiyla dua edin bana da lutfenHayırlısı olsun canım kaç yıldır evlisin ?
Ay inşallah olur canım bende 6 aydır evliyim bi sıkıntımızda yok doktor zaman gerek diyorBir bucuk yildir evliyim canim panik atak ocin hap kullaniyordum insallah onu bu ay tamamen birakmis olucam. O kadar zor ki yanip tutusurken olmamasi insallah ilk aydan kalirim hayirlisiyla dua edin bana da lutfen
İnsallah canimAy inşallah olur canım bende 6 aydır evliyim bi sıkıntımızda yok doktor zaman gerek diyor
İnsan çok istiyor bebeginin olmasını inşallah biran evel Allah yüzümüze güler