• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Aaaa hadi ya. Ne guzel masallah.
Ya benimde aklimi karistiran o .bende hic silik cikmadi. Hep vardi t. Ama igne gununu sayinca 14. Gun oluyo. Ignenin etkisinin devam etme ihtimali varmi ondan endiseliyim sadece.
Canim seninki de ucuz olmasın sonra :) hadi hayırlısı

Kan verdim sonucu yazarim. Beklentim sifira yakin ama hayirlisi bakalim

Sonucum 1.71 . Maalesef. Bana ameliyat yollari gorundu :KK51: polip icin
Canim ya biz o kadar emindik ki :( hep diyorlar ya insan kendi bünyesini daha çok tanir diye sen de öyle hep yok diyordun. Herseyin hayırlısı canim ya su polipten kurtul ondan sonra gelir inşallah bebisin

Arkadaslar adetten sonra ben de bebek calismalrina basliycam Allah hepimize hayirli saglikli evlat lutfetsin insallah

Görüşeceğim de çalışıyorum öalum zor oluyor Dr a gitmek , keşke cmrtesi gitseydim , hafta içi ilk fırsatta gideceğim inş
Hayırlısı olur inşallah canım çok zor bir durum yani hem regl olmuyosun hem hamilelik yok ama üzülme elbet olacak vaktini bekliyoruz

Hayırlısı olsun canım kaç yıldır evlisin ?
Bir bucuk yildir evliyim canim panik atak ocin hap kullaniyordum insallah onu bu ay tamamen birakmis olucam. O kadar zor ki yanip tutusurken olmamasi insallah ilk aydan kalirim hayirlisiyla dua edin bana da lutfen

Bir bucuk yildir evliyim canim panik atak ocin hap kullaniyordum insallah onu bu ay tamamen birakmis olucam. O kadar zor ki yanip tutusurken olmamasi insallah ilk aydan kalirim hayirlisiyla dua edin bana da lutfen
Ay inşallah olur canım bende 6 aydır evliyim bi sıkıntımızda yok doktor zaman gerek diyor
İnsan çok istiyor bebeginin olmasını inşallah biran evel Allah yüzümüze güler

Kızlar günaydın yaa bana doktor fitil vermişti onu kullanmaya başladım ama çok fena tahriş oldum dün mafetti beni eczacı tavsiyesiyle merhem aldım iyi geldi çok şükür ama dün zehir gibi geçti :(

Back