• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

benimde 15 diye tahmin ediyorum :) sen zaten bu ay stressızsın
progesterona baktık 0,1 yok yani bildiğin vucutta menopoz değerinde yumurtlama yok kafama takmıyorum o yüzden artık bekliyorum öyle kuzu gibi :KK70:

progesterona baktık 0,1 yok yani bildiğin vucutta menopoz değerinde yumurtlama yok kafama takmıyorum o yüzden artık bekliyorum öyle kuzu gibi :KK70:
yumurtlama olmadan adet nasıl olacaksın ki ?
ben o kısmı bır turlu anlayamadım. mesela ben 2 gun once yumurtlarsam 2 gun erken oluyorum. 3 gun gec yumurtlasam 3 gun gec. hıc yumurtladan adet olmadım. bı ay cok gecıkmıstı. o zamanda anladım zaten. 22. gun yumurtladım bana göre cok gec zamandı. 25-28 döngüm cunku. o ay ıste 38. gun fılan adet olmustum

sımdı sen hıc yumurtlamadıysan nasıl adet olcaksın ? :KK22:

yumurtlama olmadan adet nasıl olacaksın ki ?
ben o kısmı bır turlu anlayamadım. mesela ben 2 gun once yumurtlarsam 2 gun erken oluyorum. 3 gun gec yumurtlasam 3 gun gec. hıc yumurtladan adet olmadım. bı ay cok gecıkmıstı. o zamanda anladım zaten. 22. gun yumurtladım bana göre cok gec zamandı. 25-28 döngüm cunku. o ay ıste 38. gun fılan adet olmustum

sımdı sen hıc yumurtlamadıysan nasıl adet olcaksın ? :KK22:
canım yumurtlamadan da regl görülüyor sadece rahim duvarı atılıyor ve boş foliküller atılıyor kistleşen yani özellikle pkoda her ay yumurtlama olmuyor malesef bazen ayda iki üç kez olup bazen dört beş ay yumurtlama olmadığı oluyor zaten regl de düzenli değil mesela geçen ay ben 56. gün regl oldum yumurtlama oldu mu bilmiorum olduysa 41 42. gün böyle değşiik bişey pko yumurtlama sorunu özetle :KK14:

canım yumurtlamadan da regl görülüyor sadece rahim duvarı atılıyor ve boş foliküller atılıyor kistleşen yani özellikle pkoda her ay yumurtlama olmuyor malesef bazen ayda iki üç kez olup bazen dört beş ay yumurtlama olmadığı oluyor zaten regl de düzenli değil mesela geçen ay ben 56. gün regl oldum yumurtlama oldu mu bilmiorum olduysa 41 42. gün böyle değşiik bişey pko yumurtlama sorunu özetle :KK14:
anladım canım. takıbıde o yuzden zor. :( ama hıc bellı olmuyor . Nasıp kısmet.

ben karar verdim regl olduğum gibi özelde bi doktora gidicem tahlillerimle bir ay kontrollü bi deneme olsun bakalım klomen + çatlatma deneriz herhalde hadi hayırlısı

dün aile hekimliğine kan verdim gebelik yok diğer değerlerim normal miş, adet de olmadım , en son da 1 ocakta adet olmuştum,
kadın doğuma mı gitsem beklesem mi eşim mi dr a gitse kafam allak bullak

dün aile hekimliğine kan verdim gebelik yok diğer değerlerim normal miş, adet de olmadım , en son da 1 ocakta adet olmuştum,
doktora gıt canım bak senle gunlerımız aynıydı ben regl oldum bıttı bıle bugun 8.gunum

kadın doğuma git canım gebelik yoksa en azında bi yol gösterir

Gideceğim inş arkadaşlar , çok garip ya , böyle olmamıştım hiç , kargaşa Can'ım evet aynıydı günlerimiz , senin için yeni umutların başlangıcı inş , rehin bitmiş artık , bense durumum için çok şaşkınım

arkadaşlar meraba;

tedavi aşamasında olan arkadaşlar da yaptırmıştır belki progestron test sonuçlarıma bakarmısını;

progesteron : 6,02
follıcular :0,2-1,5
luteal : 1,7-27,0
avulaston : 0,8-3,0
post menapoz : 0,1-0,8

şimdiden teşekkürler

Back