Uç öğün icecem canm 12 tane var dört gün sürecek . büyük ihtimal gelir heraldeO zamana kadar olursun bence canım günde bir tane mi verdi ki bana günde iki verdi beş gün kullandım başta bir zannettim iki gün öyle tek içtim sonra sabah akşam içtim ben
Gelir canım ben daha önce daha üçüncüyü icmistim gelmişti reglUç öğün icecem canm 12 tane var dört gün sürecek . büyük ihtimal gelir heralde
. Burda birinden duymuştum olmayan da varmış canm ya . ben öyle olmam umarimGelir canım ben daha önce daha üçüncüyü icmistim gelmişti regl
Olursun kendini strese sokma canım ben 56 gün sonra oldum. Burda birinden duymuştum olmayan da varmış canm ya . ben öyle olmam umarim
Benim kaç aydir olmadigimi sen biliyon canimOlursun kendini strese sokma canım ben 56 gün sonra oldum
Canım altı ay olmayıp ilaçla olan var olcan inşallah kendini strese sokma valla hormonlar halaya duruyor benim iki ay arayla hormonlarim değişmiş stresten :))Benim kaç aydir olmadigimi sen biliyon canim
Dimi ya bi sknti etseler de degissek diye tetikte bekliyor hormonlar :)Canım altı ay olmayıp ilaçla olan var olcan inşallah kendini strese sokma valla hormonlar halaya duruyor benim iki ay arayla hormonlarim değişmiş stresten :))
Merhaba canım genelde kimyasal gebelikten sonra gebelik yaşayan cokmus bence bi test yap belli mi olur korkma en azından gebe kalabiliyosun sonu güzel olur inşallah :)Mrb kızlar benimde geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay gene 3 gün gecikti adetîmtest yapmaya korkuyorum adetim düzenledir normalde ama gene kimyasal gebelik olabilir mi acaba yani ardarda 2 ay olur mu ki
Merhaba canım genelde kimyasal gebelikten sonra gebelik yaşayan cokmus bence bi test yap belli mi olur korkma en azından gebe kalabiliyosun sonu güzel olur inşallah :)
Merhaba canım genelde kimyasal gebelikten sonra gebelik yaşayan cokmus bence bi test yap belli mi olur korkma en azından gebe kalabiliyosun sonu güzel olur inşallah :)
Ay inşallah canım bu defa oldu hayırlısıyla çok heyecanlı darısı başımıza resim atEşim ısrar etti test yaptık hemen 2. Çizgi çıktıÇok heyecanlandım yaaaa yerimde duramıyorum şu an inşallah gene kimyasal gebelik değildir yaaaa
Çok güzel bişey bu yaa bize de nasip olsun inşallah :)
Çok güzel bişey bu yaa bize de nasip olsun inşallah :)
Kocaman aminnnnnn hamile olanlar bize bol bol dua edin sizin duaniza da ihtiyacımız varInşallah canım inşallah çok dua ediyorum buradaki bütün arkadaşlar için de kendim içindeBu sene bebiş senesi olsun hepimiz için inşallah
Canımmmm elmollll sende durum nedir adet olmamız lazım bu ara bende tık yok sen ne alrmdesinedosko canım sen de son durum ne ?
Bende de tık yok canım ama ben yumurtlamadim da ne olacağım belli değil beklemeceCanımmmm elmollll sende durum nedir adet olmamız lazım bu ara bende tık yok sen ne alrmdesin
Bekleyelimmm bakalımm tatlım bende sancı yok birşey yok yarın olmam lazım ama şimdilik birşey yok geçen normal idrar yaptım tek çizgiydi ama bakalım artık haftasonunuBende de tık yok canım ama ben yumurtlamadim da ne olacağım belli değil beklemece
Benim gebelik gibi bi umudum yok bu aydan geçtim inşallah senin olur canım tek tek hamisler gelsin ki bize de uğur getirsinBekleyelimmm bakalımm tatlım bende sancı yok birşey yok yarın olmam lazım ama şimdilik birşey yok geçen normal idrar yaptım tek çizgiydi ama bakalım artık haftasonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?