• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

O zamana kadar olursun bence canım günde bir tane mi verdi ki bana günde iki verdi beş gün kullandım başta bir zannettim iki gün öyle tek içtim sonra sabah akşam içtim ben
Uç öğün icecem canm 12 tane var dört gün sürecek . büyük ihtimal gelir heralde

Benim kaç aydir olmadigimi sen biliyon canim:KK47::oops:
Canım altı ay olmayıp ilaçla olan var olcan inşallah kendini strese sokma valla hormonlar halaya duruyor benim iki ay arayla hormonlarim değişmiş stresten :))

Canım altı ay olmayıp ilaçla olan var olcan inşallah kendini strese sokma valla hormonlar halaya duruyor benim iki ay arayla hormonlarim değişmiş stresten :))
Dimi ya bi sknti etseler de degissek diye tetikte bekliyor hormonlar :)

Mrb kızlar benimde geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay gene 3 gün gecikti adetîm :110:test yapmaya korkuyorum adetim düzenledir normalde ama gene kimyasal gebelik olabilir mi acaba yani ardarda 2 ay olur mu ki :KK64:

Mrb kızlar benimde geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay gene 3 gün gecikti adetîm :110:test yapmaya korkuyorum adetim düzenledir normalde ama gene kimyasal gebelik olabilir mi acaba yani ardarda 2 ay olur mu ki :KK64:
Merhaba canım genelde kimyasal gebelikten sonra gebelik yaşayan cokmus bence bi test yap belli mi olur korkma en azından gebe kalabiliyosun sonu güzel olur inşallah :)

Merhaba canım genelde kimyasal gebelikten sonra gebelik yaşayan cokmus bence bi test yap belli mi olur korkma en azından gebe kalabiliyosun sonu güzel olur inşallah :)

Eşim ısrar etti test yaptık hemen 2. Çizgi çıktı :KK33: Çok heyecanlandım yaaaa yerimde duramıyorum şu an inşallah gene kimyasal gebelik değildir yaaaa

image.jpg

Bende de tık yok canım ama ben yumurtlamadim da ne olacağım belli değil beklemece :KK51:
Bekleyelimmm bakalımm tatlım bende sancı yok birşey yok yarın olmam lazım ama şimdilik birşey yok geçen normal idrar yaptım tek çizgiydi ama bakalım artık haftasonunu

Bekleyelimmm bakalımm tatlım bende sancı yok birşey yok yarın olmam lazım ama şimdilik birşey yok geçen normal idrar yaptım tek çizgiydi ama bakalım artık haftasonunu
Benim gebelik gibi bi umudum yok bu aydan geçtim inşallah senin olur canım tek tek hamisler gelsin ki bize de uğur getirsin ;)

Back