mayısta bir yıllık evli olucam artık tedavi başlayabilecek inşallah o zaman kadar olurne kadar kaldı doldurmana??
mayısta bir yıllık evli olucam artık tedavi başlayabilecek inşallah o zaman kadar olur
yok yanılmadın ama işimde de bir yıl olacak mayısta atandımha evlilikte 1 yıl ben işte anladım yoksa biliyorum Mayıs geliniydin sen :) inan kafanın rahat olması o kdr seni etkiler ki ha belki dediğin gibi o zaman kdr zaten olacak ama olmazsa izin dönemin çok verimli geçer bnce.
yok yanılmadın ama işimde de bir yıl olacak mayısta atandım
valla denk geldi tam düğünden bi on gün önce falan işe başladım canım, sen ne zaman evlendin ?anaaa maşallah denk gelmiş. :)
valla denk geldi tam düğünden bi on gün önce falan işe başladım canım, sen ne zaman evlendin ?
ohhh ne güzel bu kadar hevesli olması çok iyi canım ben de beklemenin gereği yok dedim adetlerim gecikmeye başladı s.o.s verdim çocuk diye benim eşim de istiyor ama arada lafta sanki aynı hevesi göremiyorum o yüzden de kafam karışıyor aradaay çok iyi denk gelmiş canım ya. nikahte keramet var derler ya :)
2015 Haziran benimde. aslında biz 1 yıl bekleyelim yazın bi tatil yapalım sonra düşünürüz diyorduk hep ama eşim iş değiştirdiği için bu yaz yıllık izni olmayacak. bayram tatilinde de geçen sene tüm bayramlarda dışarıda olduğumuz ve aileleri ziyaret edemediğimiz için ailelerle olalım diye sonradan karar aldık. e madem beklemeyelim o zaman dedik. zaten ha diince olmuyor nasip dedik. ama eşimin bu kdr çocuk istediğini bilmiyordum walla çok konuşmuyorduk çünkü adam resmen baba olmak istiyormuş.
ohhh ne güzel bu kadar hevesli olması çok iyi canım ben de beklemenin gereği yok dedim adetlerim gecikmeye başladı s.o.s verdim çocuk diye benim eşim de istiyor ama arada lafta sanki aynı hevesi göremiyorum o yüzden de kafam karışıyor arada
ay benim eşimin üç kuzeni de evlendi bizimle birlikte ikisinin eşi hamile sonra başladı bir iki lafını yapmaya annesi de arada lafını yapıyor lafı hep oluyor onlara da olsun demeye başladı ama ben konuşurken benim kadar hevesli davranmıyor ya da bu doktora gidip gelmelerimi anlamaya çalışmıyor olmamış mıdır diye sorup duruyor o da beni strese sokuyorşöyle söyliyim biz eşimle hiç konuşmuyorduk hatta soran eden olunca kendisi tatile gtcz yazın ondan sonra bakarız diyordu. ama çocukları çok seviyordu bende anlam veremiyordum nie kendi sitemiyor diye. çok yakın arkadaşının eşi hamile olduğunu öğrendi. ondan sonra acaba demeye başladı. geçen hafta ciddi ciddi konuşunca evet istiyorum demeye başladı. yani gerçekten konuşmayınca tam niyetleri belli olmuyor. ayrıca tabiki onlarında hayatı değişecek ama asıl anneye çok görev düşüyor. annenin bir tık daha hazır olması daha önemli. sen hazırsan baba zaten hazırlanır merak etme.
Aminnn hepimize inşallah.... bizim bi arkadaş çok büyük ihtimal öyle kaldım diyor. yumurtlama dönemindenden 1 hafta sonra olmuş gayet de oluyor dediğin gibi hem daha az streslioluyorsun
Ah keşke olabilse çalışan bayan için çok zor gün asiriBende ilk hamileligimde öyle kaldim canim ama 12 hafta sürdü.
Bebek özlemi çok zor. Teker teker hayirli haberlerimiz gelir umarim.
Ayda sadece 3-5 gün çalisma yapan çiftler umarim bunu okurlar. Bence tüm ay boyunca gün aşırı denenmeli
Bende ilk hamileligimde öyle kaldim canim ama 12 hafta sürdü.
Bebek özlemi çok zor. Teker teker hayirli haberlerimiz gelir umarim.
Ayda sadece 3-5 gün çalisma yapan çiftler umarim bunu okurlar. Bence tüm ay boyunca gün aşırı denenmeli
Ah keşke olabilse çalışan bayan için çok zor gün asiriben zorlanıyorum en azından :) inşallah bu yıl bize güzel haberler getirir kızlar
Amin canim inşallah.. Ama cinselligi bebek yapmak için yapmamak lazım. Yorgun bir günün ardından sevdiginle geçirdigin ve dinlendigin keyifli anlar olarak görürsen hiçte zor olmaz.Ah keşke olabilse çalışan bayan için çok zor gün asiriben zorlanıyorum en azından :) inşallah bu yıl bize güzel haberler getirir kızlar
Çok haklısın canım, tüm ay boyunca gün aşırı denemeli bencede. Ben tek seferde hamile kalmıştım, çünkü korunuyordu geri çekilmeyle ve bebegin kaç hafta oldugunu duydugumdada şaşırmıştım zaten. Geç yumurtlamışım. Umarım bu ayda öyle olur. Hayırlı haberlerimize inşallah canımaslında dediğin doğru birde stres yapıorz illa ovulasyonda olcak bilmem ne diye ama nasip kısmet işi eskiden ovulasyonmu biliomuş nenelerimiz annelerimiz :))
da işte işin bu boyutu var birde
yok canım zaten bebek için diye düşünsem hiç aksatmam ne zaman işime gelirse keyfimize bağlı bi durum olduğu için tüm ay gün aşırı zor oluyor yaAmin canim inşallah.. Ama cinselligi bebek yapmak için yapmamak lazım. Yorgun bir günün ardından sevdiginle geçirdigin ve dinlendigin keyifli anlar olarak görürsen hiçte zor olmaz.
Tüm ay boyu olma ihtimali var canım, kendim yaşadım biliyorum..
Canim sen ilacı kaç gün kullandiginda gelmisti reglyok canım zaten bebek için diye düşünsem hiç aksatmam ne zaman işime gelirse keyfimize bağlı bi durum olduğu için tüm ay gün aşırı zor oluyor ya
Bide ben kilo vermeye calisacam canm. Evlendigimde 54 falandim simdi 58 olmusumyok canım zaten bebek için diye düşünsem hiç aksatmam ne zaman işime gelirse keyfimize bağlı bi durum olduğu için tüm ay gün aşırı zor oluyor ya
canım ben ilacı kullandım bitti üç dört gün sonra sanırım regl oldum tarlusalı diyorsun dimi ?Canim sen ilacı kaç gün kullandiginda gelmisti regl
Evet canim tarlusali diyorum. Ayın 27 sinde memlekete gidicez de burda olur muyum diye sordum. İnşallah olurum da tahlillerimi de burda ypatirrimcanım ben ilacı kullandım bitti üç dört gün sonra sanırım regl oldum tarlusalı diyorsun dimi ?
O zamana kadar olursun bence canım günde bir tane mi verdi ki bana günde iki verdi beş gün kullandım başta bir zannettim iki gün öyle tek içtim sonra sabah akşam içtim benEvet canim tarlusali diyorum. Ayın 27 sinde memlekete gidicez de burda olur muyum diye sordum. İnşallah olurum da tahlillerimi de burda ypatirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?