- 14 Ocak 2016
- 211
- 42
- 13
Ay valla çok büyük hayallerim var inşallah Allahın izniyle bu ay olmuş olsun eşime birşey belli etmiyorum ama arkadaşmlarımın kafalarını ütülüyorum resmen doğmamış cocugun 10 yıl gıyecegı koyafeti hazırBenim gebelik gibi bi umudum yok bu aydan geçtim inşallah senin olur canım tek tek hamisler gelsin ki bize de uğur getirsin
Ya canim maşallah sana :)) ben sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum :))Ay valla çok büyük hayallerim var inşallah Allahın izniyle bu ay olmuş olsun eşime birşey belli etmiyorum ama arkadaşmlarımın kafalarını ütülüyorum resmen doğmamış cocugun 10 yıl gıyecegı koyafeti hazır
Durum çok kritk bende valla hahahahha insanın içinde hep bir umut varya ve bu umut bi tükeniyor ondan çok koyuyor insana geçen idrarı bile arkadasımın zoruyla yaptım yapana kadar cıkmaz dıuordum yaptım çıkmadı üzüldüm ne bilim kötü oluyor yaYa canim maşallah sana :)) ben sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum :))
Canim sivilcem cikti. Usuyorumda atesim dustu sanirimedosko canım sen de son durum ne ?
Olacak inşallah hiç bi zman olumsuz düşünmek yok :) en umutsuz olduğumuz anda Rabbim yetişecek O yalnız bırakmaz biziDurum çok kritk bende valla hahahahha insanın içinde hep bir umut varya ve bu umut bi tükeniyor ondan çok koyuyor insana geçen idrarı bile arkadasımın zoruyla yaptım yapana kadar cıkmaz dıuordum yaptım çıkmadı üzüldüm ne bilim kötü oluyor ya
Allahım duysun sesiniOlacak inşallah hiç bi zman olumsuz düşünmek yok :) en umutsuz olduğumuz anda Rabbim yetişecek O yalnız bırakmaz bizi
Hepmizin inşallah...Allahım duysun sesini
Sabah mi ölçtün ateşi canım bide yerleşme durumunda da ateş bi düşüş yaşıyor bekleyelim bakalım hayırlısı olsunCanim sivilcem cikti. Usuyorumda atesim dustu sanirimolumsuz yani
Sabah mi ölçtün ateşi canım bide yerleşme durumunda da ateş bi düşüş yaşıyor bekleyelim bakalım hayırlısı olsun
Moral bozma canım sonuçta henüz bişey olmuş da değilsin stres yokAtes olcumu yapmiyorum canim. Adet oncesi usurum ordan anladim.
Aliskiniz 1 senedir. Moral bozmuyorumda. Polip aldiricam ya. Islem biraz uzucak. Insallah engel odurda. Sonraki ay olumlu olur. Beklemekten baska care yok canim. Su an aklimda o operasyon var.Moral bozma canım sonuçta henüz bişey olmuş da değilsin stres yok
Polip mi vardı canım umarım operasyon sonrası düzelir herşey bu kadar normalken başka sebep de gelmiyor ki akla peki polip olduğu nasıl öğreniliyor ?Aliskiniz 1 senedir. Moral bozmuyorumda. Polip aldiricam ya. Islem biraz uzucak. Insallah engel odurda. Sonraki ay olumlu olur. Beklemekten baska care yok canim. Su an aklimda o operasyon var.
dr söyledı 4-5 ay önce sanırım. gebelıge engel olmaz ufak demıstı ama. sımdı alıcaz. asılama fılan yaparsak alınması gerekıyormus cunku.Polip mi vardı canım umarım operasyon sonrası düzelir herşey bu kadar normalken başka sebep de gelmiyor ki akla peki polip olduğu nasıl öğreniliyor ?
hadi hayırlısı o zaman canım ultrasonda mı görülmüştü polip yoksa ekstra bişeyle mi öğreniliyor ki canım ?dr söyledı 4-5 ay önce sanırım. gebelıge engel olmaz ufak demıstı ama. sımdı alıcaz. asılama fılan yaparsak alınması gerekıyormus cunku.
normal muayene ederken canım. ben bugun test yaptım. yıne cıktı 12. günümhadi hayırlısı o zaman canım ultrasonda mı görülmüştü polip yoksa ekstra bişeyle mi öğreniliyor ki canım ?
aaa resim atsanaaanormal muayene ederken canım. ben bugun test yaptım. yıne cıktı 12. günüm
ama hıc suphem yok ya
10. günde vardı. 11 de yapmadım. daha çıkmadı demek. gecen ay 12. gün yaptıgım çoook hayaliydi.aaa resim atsanaaa
kanda ne zaman bakıcaksın canım çift çizgiyi görmüşsün sonucu da güzel olur inşallah10. günde vardı. 11 de yapmadım. daha çıkmadı demek. gecen ay 12. gün yaptıgım çoook hayaliydi.
üşüme-sivilce de hep adet belirtim. o yüzden umutlanamıyorum bile. iğnedendir sanırım. benim vucudum atmıyor
ıgneden olmadıgını anlarsam eger :) ki sanmıyorum. o zaman giderimkanda ne zaman bakıcaksın canım çift çizgiyi görmüşsün sonucu da güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?