2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Benim gebelik gibi bi umudum yok bu aydan geçtim inşallah senin olur canım tek tek hamisler gelsin ki bize de uğur getirsin
Ay valla çok büyük hayallerim var inşallah Allahın izniyle bu ay olmuş olsun eşime birşey belli etmiyorum ama arkadaşmlarımın kafalarını ütülüyorum resmen doğmamış cocugun 10 yıl gıyecegı koyafeti hazır

Ya canim maşallah sana :)) ben sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum :))

Ya canim maşallah sana :)) ben sadece vitrinlere bakmakla yetiniyorum :))
Durum çok kritk bende valla hahahahha insanın içinde hep bir umut varya ve bu umut bi tükeniyor ondan çok koyuyor insana geçen idrarı bile arkadasımın zoruyla yaptım yapana kadar cıkmaz dıuordum yaptım çıkmadı üzüldüm ne bilim kötü oluyor ya

Olacak inşallah hiç bi zman olumsuz düşünmek yok :) en umutsuz olduğumuz anda Rabbim yetişecek O yalnız bırakmaz bizi

Canim sivilcem cikti. Usuyorumda atesim dustu sanirim olumsuz yani
Sabah mi ölçtün ateşi canım bide yerleşme durumunda da ateş bi düşüş yaşıyor bekleyelim bakalım hayırlısı olsun

Cocuk istemediğim zaman adet olım diye gün sayardım adet oldum mu havalara zıplardm şimdi adet oldummu evde yemek bile yapmıyorum

Moral bozma canım sonuçta henüz bişey olmuş da değilsin stres yok
Aliskiniz 1 senedir. Moral bozmuyorumda. Polip aldiricam ya. Islem biraz uzucak. Insallah engel odurda. Sonraki ay olumlu olur. Beklemekten baska care yok canim. Su an aklimda o operasyon var.

Aliskiniz 1 senedir. Moral bozmuyorumda. Polip aldiricam ya. Islem biraz uzucak. Insallah engel odurda. Sonraki ay olumlu olur. Beklemekten baska care yok canim. Su an aklimda o operasyon var.
Polip mi vardı canım umarım operasyon sonrası düzelir herşey bu kadar normalken başka sebep de gelmiyor ki akla peki polip olduğu nasıl öğreniliyor ?

Polip mi vardı canım umarım operasyon sonrası düzelir herşey bu kadar normalken başka sebep de gelmiyor ki akla peki polip olduğu nasıl öğreniliyor ?
dr söyledı 4-5 ay önce sanırım. gebelıge engel olmaz ufak demıstı ama. sımdı alıcaz. asılama fılan yaparsak alınması gerekıyormus cunku.

dr söyledı 4-5 ay önce sanırım. gebelıge engel olmaz ufak demıstı ama. sımdı alıcaz. asılama fılan yaparsak alınması gerekıyormus cunku.
hadi hayırlısı o zaman canım ultrasonda mı görülmüştü polip yoksa ekstra bişeyle mi öğreniliyor ki canım ?

hadi hayırlısı o zaman canım ultrasonda mı görülmüştü polip yoksa ekstra bişeyle mi öğreniliyor ki canım ?
normal muayene ederken canım. ben bugun test yaptım. yıne cıktı 12. günüm
ama hıc suphem yok ya

aaa resim atsanaaa
10. günde vardı. 11 de yapmadım. daha çıkmadı demek. gecen ay 12. gün yaptıgım çoook hayaliydi.
üşüme-sivilce de hep adet belirtim. o yüzden umutlanamıyorum bile. iğnedendir sanırım. benim vucudum atmıyor

Eklentiler

• 12 (15).jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 56
kanda ne zaman bakıcaksın canım çift çizgiyi görmüşsün sonucu da güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…