ovulasyon testim var evde de o bana çok zor geliyor ya, bi kaç saat su içmiyorsun vs, çalışıyorum ya bi de, dr a bunu da söyledim yumurta takibi yapsanız dedim, gerek yok aslında dedi, çok istiyorsan 14. günü gel ded,=))merhaba canım benım bes gun suruyor ıste bugun son cok sukur calısmalar baslar=)folık asıt vermıs doktorun bende kullanıyorum 1 bucuk ay oldu kullanıyorum.sperm testı nasıl yapılıo bende bılmıyorumkı..neyse normal cıkmıs testlerın sen ovaluasyon testlerı siparıs verdınmı
erkekler ıcın sıkıntılı bı durum malesefovulasyon testim var evde de o bana çok zor geliyor ya, bi kaç saat su içmiyorsun vs, çalışıyorum ya bi de, dr a bunu da söyledim yumurta takibi yapsanız dedim, gerek yok aslında dedi, çok istiyorsan 14. günü gel ded,
eşimin testi için meni vermesi lazım, hiç ona göre şeyler değil, yaptıracağını sanmıyorum.....
evet canım en koyu olduğu gün ovulasyon oldu demek sonra silikleşmeye başlıyor ben dün en koyuyu yakalamıştımben anlamıyorumkı sılıklesmeye baslayıncamıyumurtlama oluyor
hımm nese bende burdan paylasırım artıkk yardım edersınız banda kızlar..bu ay umut doluyum ınsallah sonuc guzel olcakevet canım en koyu olduğu gün ovulasyon oldu demek sonra silikleşmeye başlıyor ben dün en koyuyu yakalamıştım
Daha önce böyle gecikme yaşıyor muydun canım ?Arkadaşlar bugün tam 51 gün oldu adet olalı kan testi yaptırdım bir hafta önce negatif çıktı. Belirtileri yasamistim ama belki de psikolojik tiriki uç gündür de midem bulanıyor bu hafta içi kadın doğuma gidecem inşallah bi sorun yoktur dua edin lütfen
canım nıye bu kadar gec kaldın doktora gıtmek ıcın.pskılojıktır buyuk ıhtımal bende gecen ay öyle oldum doktor adet sökturucu verdiArkadaşlar bugün tam 51 gün oldu adet olalı kan testi yaptırdım bir hafta önce negatif çıktı. Belirtileri yasamistim ama belki de psikolojik tiriki uç gündür de midem bulanıyor bu hafta içi kadın doğuma gidecem inşallah bi sorun yoktur dua edin lütfen
Çok fazla düzenli olmaz ama bir senedir de ilk defa bu kadar gecikiyor. 4 aydır evliyim canim bu aradaDaha önce böyle gecikme yaşıyor muydun canım ?
Haklisin canim geç kaldım korktum doğrusu bi sorunçıkacak diyecanım nıye bu kadar gec kaldın doktora gıtmek ıcın.pskılojıktır buyuk ıhtımal bende gecen ay öyle oldum doktor adet sökturucu verdi
canım aynı şeyi geçen ay ben yaşadım yedinci ayım benimde çocuk düşünmeye başladım adetim gecikti iki kere gebelik testi yapıldı çıkmadı en son tarlusalla oldum hormon testlerim yapıldı bakalım bu ay ilk çocuk denemeleri normalde günüm 20 aralık bekliyorum ovulasyon takibi yaparakÇok fazla düzenli olmaz ama bir senedir de ilk defa bu kadar gecikiyor. 4 aydır evliyim canim bu arada
Bu ay biraz umutluydum belirtileri yaşayınca ama yokmuş. Bugün de migrenim tuttu ilaç icsem mi bilemiyorumcanım aynı şeyi geçen ay ben yaşadım yedinci ayım benimde çocuk düşünmeye başladım adetim gecikti iki kere gebelik testi yapıldı çıkmadı en son tarlusalla oldum hormon testlerim yapıldı bakalım bu ay ilk çocuk denemeleri normalde günüm 20 aralık bekliyorum ovulasyon takibi yaparak
Ben olmadığına emindim insan kendini bilmez mi :) ama doktorlar sürekli test yaptı adet olmam için ilacı artık 60 gün olunca verdiBu ay biraz umutluydum belirtileri yaşayınca ama yokmuş. Bugün de migrenim tuttu ilaç icsem mi bilemiyorum((
gebelık yok canım canım sıkıntı olmaz hem olsa bıle etkılemıyor daha bu kadar kucukken ben ılk gebelıgımde cok hastaydım doktora dedım antıbıyotık alsm bebege zarar verırmı yok ybıse olmaz demıstı 4 haftalıkkenBu ay biraz umutluydum belirtileri yaşayınca ama yokmuş. Bugün de migrenim tuttu ilaç icsem mi bilemiyorum((
ya işte doktorlar farklı seler söluyor tabıkı tedbırlı olmakta fayda var ama testı negatıf bebıs yoktur o zaman bız stres yapıyoruzda ondan gecıkıyorben çok hastaydım doktor ilaç yazdı yazarkende döne döne sordu ve gebelik şüphen varsa sakın içme ilk 3 ay çok önemli dedi.
ben de fena grip atlatıyorum tam zamanıydı diyorum ama ilacı ben de sordum gebelik düşüncem var kullanmalı mıyım dedim sadece soğuk algınlığı ilacını kullanma minoset iç ama antibiyotiği kullan dedi onu da kullanmadımben çok hastaydım doktor ilaç yazdı yazarkende döne döne sordu ve gebelik şüphen varsa sakın içme ilk 3 ay çok önemli dedi.
bu arada aramızda bat ı yakın olan varmı ya bekleyelım...benım daha 1 ay varben de fena grip atlatıyorum tam zamanıydı diyorum ama ilacı ben de sordum gebelik düşüncem var kullanmalı mıyım dedim sadece soğuk algınlığı ilacını kullanma minoset iç ama antibiyotiği kullan dedi onu da kullanmadım
çok kötü olursan baş ağrısı vs eczaneler bile sadece minoseti önerio. ben aşılama yaptırcaktım bir gün sonra bigün önce çok kötü oldum yinede ne önceki gün ne aşılama günü ve sonrası içmedim.ben de fena grip atlatıyorum tam zamanıydı diyorum ama ilacı ben de sordum gebelik düşüncem var kullanmalı mıyım dedim sadece soğuk algınlığı ilacını kullanma minoset iç ama antibiyotiği kullan dedi onu da kullanmadım
benim bat 20 Aralık diye bekliyorumbu arada aramızda bat ı yakın olan varmı ya bekleyelım...benım daha 1 ay var
benim 25 aralıkkkbu arada aramızda bat ı yakın olan varmı ya bekleyelım...benım daha 1 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?