• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Merhaba hanımlar ev tipi gebelik testinde ikinci çizgi silik çıkan var mi acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 14541416247091936520062.jpg
    14541416247091936520062.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 53
Canlar ben sabah idrar testı yaptm cok net bı cizgı:)) yanı negatıf bıde p. Ertesı yapcam o da negatıf olursa artık adetımi beklıcem
Hayırlısı olsun canım bekleyelim bakalım birde pazartesiyi

Merhaba hanımlar ev tipi gebelik testinde ikinci çizgi silik çıkan var mi acaba yardımcı olur musunuz
Bu teste göre gebelik kesinlikle var canım zaten genelde silik çıkar bu gayet belirgin üstelik ;)

Bekleyelım bakalım canm
Benim testler silik artık ama ateş düştü bi yükseliş olmazsa yine pko bozdu herşeyi demektir haftaya çarşamba olsa biran önce progesteron testini yaptirsam yaa

Arkadaslar merhaba.. Hamilelik testleri yanıltırmı? Yoksa inanayımmı?

Eklentiler

• DSC_1871.JPG
    DSC_1871.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 42

Canım bi tane olsa belki dicem ama bu bildiğin pozitif bence hemen kan testi yaptır benim kinde ikinci çizgi biraz silik bende iki tane yaptım ama bi iki gün beklicem ben senin ki net kan testi yaptır derim

Bunun yanılma şansı nasıl olur bilmiyorum ki canım bayağı burdayım diyor bebis :KK46: hayırlı olsun inşallah kan testi ver biran önce bize de haber ver ;)
M motieart canım sen de ver bence :))

INŞALLAH GELMİŞDİR. P. ertesi yaptırıcam bakalım nolur. Sata gore 4+3 haftalık. Kese ne zaman görülür acaba?

Regl olucakmisim gibi ağrı var akşamdan beri hayrolsun

Daha var dimi canim adetine. Kasıklarda ağrı var mi pekiii
Canım 17. Gün bugün var daha zaten kasık ve bel ağrım var normalde bu agriyla sürekli regl geldi mi diye kontrol ederim

Back