Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım bekleyelim bakalım birde pazartesiyiCanlar ben sabah idrar testı yaptm cok net bı cizgı:)) yanı negatıf bıde p. Ertesı yapcam o da negatıf olursa artık adetımi beklıcem
Bu teste göre gebelik kesinlikle var canım zaten genelde silik çıkar bu gayet belirgin üstelikMerhaba hanımlar ev tipi gebelik testinde ikinci çizgi silik çıkan var mi acaba yardımcı olur musunuz
Bu teste göre gebelik kesinlikle var canım zaten genelde silik çıkar bu gayet belirgin üstelik
Benim testler silik artık ama ateş düştü bi yükseliş olmazsa yine pko bozdu herşeyi demektir haftaya çarşamba olsa biran önce progesteron testini yaptirsam yaaBekleyelım bakalım canm
Arkadaslar merhaba.. Hamilelik testleri yanıltırmı? Yoksa inanayımmı?
Hamissen herşey güzel canım iki gün sonraki yükselmeye bak iki katiysa iyi deniyorslm aşılama yaptırdım 14 gün degerim 234 nasıl sizce
ondan korkuyorum işte bir kere yasadım kimyasal gebeligiHamissen herşey güzel canım iki gün sonraki yükselmeye bak iki katiysa iyi deniyor
Kan verecektin sen ? Ben de test vs yapmadım bugün , bi kaç gün geçsin istiyorum . Zaten batım 3 -4 gibi benim , ama sürekli aklımda durumum ?Bekleyelım bakalım canm
Kan verecektin sen ? Ben de test vs yapmadım bugün , bi kaç gün geçsin istiyorum . Zaten batım 3 -4 gibi benim , ama sürekli aklımda durumum ?[/QUOT
Valla canm korkuyorm kan vermeye ya
Daha var dimi canim adetine. Kasıklarda ağrı var mi pekiiiRegl olucakmisim gibi ağrı var akşamdan beri hayrolsun
Canım 17. Gün bugün var daha zaten kasık ve bel ağrım var normalde bu agriyla sürekli regl geldi mi diye kontrol ederimDaha var dimi canim adetine. Kasıklarda ağrı var mi pekiii
Bence erken regl ağrısı değil gibi gorunuyor canim. İnşallah dgildirCanım 17. Gün bugün var daha zaten kasık ve bel ağrım var normalde bu agriyla sürekli regl geldi mi diye kontrol ederim