Bende test yapmak istiyorum , ben de hiçbişeyin belirtisi yok, ne adet ne gebelik , salıgünü bat ama ..... Bekliyorum işteKızlar yarın 12.gunum hıc umıdım yok yarın ıcın ya inş görürüm o çift çizgıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende test yapmak istiyorum , ben de hiçbişeyin belirtisi yok, ne adet ne gebelik , salıgünü bat ama ..... Bekliyorum işteKızlar yarın 12.gunum hıc umıdım yok yarın ıcın ya inş görürüm o çift çizgıyı
Doğru dıyorsunHer türlü lazere baslasan da gebelik durumunda devam edemiceksin canım lazeri gebelik sonrası düşün istersen gebelikte hormonlar çok değişime uğradığı için sonrasında da biraz çıkabilir iki kere ugrasmamis olursun
Yaaa hakkımızda hayırlısı olsun canım zaten unutup boşverince hamile kalan da çok sen iyisi mi hiç takip etmeden kafan rahat sadece aşkla bi ay geçir bakalım belli mi olur, inşallah da olur sabır gerekli gerçekten ben de az buçuk olan umudumu bu aydan da kestim çünkü ateş tablom hiç içaçıcı değil sanırım progesteron da düşük çıkacak yükselse ateşte yüksek olurdukızlar günaydın sabah test yaptım ve yıne negatıfi gördum artık bıraktım ugrasmıyorum bezdım valla nıye olmuyo dıye dusunmekten o yuzden ara vermeye karar verdım ugrasmıcam gebelık ıcın.. hersey gönlunuzce olsun
bellı olmaz canım allah hakkında hayırlısını versın takma cok ısteyınce olmuyor görmus oldum bu kadar zamanda yoruldum ben allah senelerdır cocugu olmayanlara yardım etsınYaaa hakkımızda hayırlısı olsun canım zaten unutup boşverince hamile kalan da çok sen iyisi mi hiç takip etmeden kafan rahat sadece aşkla bi ay geçir bakalım belli mi olur, inşallah da olur sabır gerekli gerçekten ben de az buçuk olan umudumu bu aydan da kestim çünkü ateş tablom hiç içaçıcı değil sanırım progesteron da düşük çıkacak yükselse ateşte yüksek olurdu
Amin canım gerçekten sabırları iyi dayanmışbellı olmaz canım allah hakkında hayırlısını versın takma cok ısteyınce olmuyor görmus oldum bu kadar zamanda yoruldum ben allah senelerdır cocugu olmayanlara yardım etsın
Canim hatitliyosun beni dimi. Hanı test yaptırıp da alamayan. Kayinvalidemler gitti. İki hafta geçmişti testin üstünden sabah yine kan verdim yarın da kadın digumcuya gitcem . sonuca gore söktürücü verir artıkYaaa hakkımızda hayırlısı olsun canım zaten unutup boşverince hamile kalan da çok sen iyisi mi hiç takip etmeden kafan rahat sadece aşkla bi ay geçir bakalım belli mi olur, inşallah da olur sabır gerekli gerçekten ben de az buçuk olan umudumu bu aydan da kestim çünkü ateş tablom hiç içaçıcı değil sanırım progesteron da düşük çıkacak yükselse ateşte yüksek olurdu
hatırlıyorum canım hala olmadın dimi hadi bakalım test nasıl çıkacak öğleden sonra çıkıyor mu bu sefer yine üç gün demesinlerCanim hatitliyosun beni dimi. Hanı test yaptırıp da alamayan. Kayinvalidemler gitti. İki hafta geçmişti testin üstünden sabah yine kan verdim yarın da kadın digumcuya gitcem . sonuca gore söktürücü verir artık
Sağlık ocağında yaptırdim canim Yarın dedi ama. İnternetten bakacam dedim öğleden sonra çıkar dimi akşama doğru falanhatırlıyorum canım hala olmadın dimi hadi bakalım test nasıl çıkacak öğleden sonra çıkıyor mu bu sefer yine üç gün demesinler
öğleden sonra çıkması lazım canım onların eline yarın ulaşıyordur belkiSağlık ocağında yaptırdim canim Yarın dedi ama. İnternetten bakacam dedim öğleden sonra çıkar dimi akşama doğru falan
Belki de canim. Akşama doğru bakarım ben . olmadığından o kadar eminimki yine de baktitmak istedim..hayırlısı artıköğleden sonra çıkması lazım canım onların eline yarın ulaşıyordur belki
hiç belli olmaz canım o kadar çok okudum ki pkolulardan özellikle üç ay regl olmayıp söktürücü kullanıp hala olmayınca hamile olduğunu öğrenenler var tedbirli olmak lazımBelki de canim. Akşama doğru bakarım ben . olmadığından o kadar eminimki yine de baktitmak istedim..hayırlısı artık
Canım hoşgeldin, üzülme belki çok fazla stres olduğun için gecikmelerin başlamıştır ayrıca mevsim değişikliği de etkileyebilir bu kadar doktora gittin mi kontrollerin tahlillerin yapıldı mı neden olmadığına dair ?Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, 5 gündür çektiğim stresin haddi hesabı yok, adetim hep gününde olur önceki ay gecikme oldu 4 gün sonra hastalandım, geçen ay normaldi bu ay da bu gün 5. gün ve hastalanmadım sabah test yaptım negatif adetim 29' unda olduysa diğer ay 29' unda olurdu neden bu kadar aksadı acaba ve gebelik isteyen biri için 5 gün tabiri caizse ölüm gibi her gün hastalandım mı? gebe miyim? olması, oldu- olacak vs hiç iyi değilim biliyorum sakin olmam lazım, hayırlısını istemek beklemek lazım ama nasıl başarayım ki 2 yıldır bebek istiyorum her ay bir umut bir de bu gecikmeler olmaya başlayınca hepten psikolojim bozuldu hayatımda değişiklik yapamıyorum, çok küçük bir yerde yaşıyorum ailem yok, arkadaşlarım yok bi eşim bi ben rutin sıkıcı hayat çok şükür yine tabi ama kafamı dağıtmam için bir hareket, heyecan değişiklik lazım onunda imkanı yok çalışıyorum işimde çok sıkıcı rutin ne bileyim yazmak istedim işte kimseyle konuşamıyorum, bi burada okuduklarım yazdıklarım
Aynen canim bende tedbir amaçlı gittim . hazirlikliyim zaten olmayacağı durumuna uzulmem o yüzden. Bi an ince adet olsam da su tahlilleri versem diyorum.. Bisey soracam sana canm amh a baktirdinmi senhiç belli olmaz canım o kadar çok okudum ki pkolulardan özellikle üç ay regl olmayıp söktürücü kullanıp hala olmayınca hamile olduğunu öğrenenler var tedbirli olmak lazım
Evet, eşimde morfoloji bozukluğu var keçiboynuzu kürü yaptık, pekmezini yedi ve şimdi ilaç kullanıyor, her ay bekliyorum, yaşımda çok genç değil artık 33 yaşındayım geç kalmaktan korkuyorumCanım hoşgeldin, üzülme belki çok fazla stres olduğun için gecikmelerin başlamıştır ayrıca mevsim değişikliği de etkileyebilir bu kadar doktora gittin mi kontrollerin tahlillerin yapıldı mı neden olmadığına dair ?
Canım bi sürü test yaptırdım ama arasında o yok benim de dikkatimi çekti amh yumurta rezerviymiş sanırım pkoda zaten yumurta çok ya gerek mi görmüyolar acabaAynen canim bende tedbir amaçlı gittim . hazirlikliyim zaten olmayacağı durumuna uzulmem o yüzden. Bi an ince adet olsam da su tahlilleri versem diyorum.. Bisey soracam sana canm amh a baktirdinmi sen
morfoloji bozukluğunun ne olduğunu bilmiyorum ama bi tedavisi yok mu kiEvet, eşimde morfoloji bozukluğu var keçiboynuzu kürü yaptık, pekmezini yedi ve şimdi ilaç kullanıyor, her ay bekliyorum, yaşımda çok genç değil artık 33 yaşındayım geç kalmaktan korkuyorum
Sprem de şekil bozukluğu, saraçoğlunun kürü vardı onu yaptık şimdi de ilaç kullanıyor eşim, bakalım bir kaç ay daha olmazsa tüp bebek düşüneceğiz sanırım, bunların üstüne adetin 5 gün gecikmesi beni mahvetti, hep umutla bekliyorum zaten üstüne de gecikmeler ve bir şey çıkmayınca kafam fenaaamorfoloji bozukluğunun ne olduğunu bilmiyorum ama bi tedavisi yok mu ki
Herşeyin hayırlısı canım çok stres yapma zaten stres bile başlı başına engelSprem de şekil bozukluğu, saraçoğlunun kürü vardı onu yaptık şimdi de ilaç kullanıyor eşim, bakalım bir kaç ay daha olmazsa tüp bebek düşüneceğiz sanırım, bunların üstüne adetin 5 gün gecikmesi beni mahvetti, hep umutla bekliyorum zaten üstüne de gecikmeler ve bir şey çıkmayınca kafam fenaaa