• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kendimi tanicam derken çok dinledim meğer ne problemli bo dongum varmış benim :)))
Aslında çok da kötü değil hatta hiç değil canim çok sukur tahlillerin güzel . çık hafif şeyler var ama hallolut onlar da. Sen bu ay kendini çok dinledin evet :) sen biraz kuralcı ve titiz biri misin canim :) öyle bi izlenim verdin bana :)

Aslında çok da kötü değil hatta hiç değil canim çok sukur tahlillerin güzel . çık hafif şeyler var ama hallolut onlar da. Sen bu ay kendini çok dinledin evet :) sen biraz kuralcı ve titiz biri misin canim :) öyle bi izlenim verdin bana :)
Bilmiyorum ki canım düzen takintim var biraz ama nerden anladın ki öyle bişey olduğunu :)
Doktora bi daha cikabilseydim bütün testleri bitirip çok şükür önemli bi kist yoktu ona sevindim çok yaa

Bilmiyorum ki canım düzen takintim var biraz ama nerden anladın ki öyle bişey olduğunu :)
Doktora bi daha cikabilseydim bütün testleri bitirip çok şükür önemli bi kist yoktu ona sevindim çok yaa
Bilmem yazdıklarından anladım canim sakin bi şekilde yavaş yavaş hepsini halletmeye calisiyosun :) en iyisi de bu tabiki. Evet canim kist olmaması çok iyi. Gorumcem şimdi mesaj attı . oturmuş hayal kuruyorlarmis kayinvalidemle. Bebeğim olmuş adını bile koymuşlar . Rabbim nolur en kısa zmanda versin nolurtt :((

Bilmem yazdıklarından anladım canim sakin bi şekilde yavaş yavaş hepsini halletmeye calisiyosun :) en iyisi de bu tabiki. Evet canim kist olmaması çok iyi. Gorumcem şimdi mesaj attı . oturmuş hayal kuruyorlarmis kayinvalidemle. Bebeğim olmuş adını bile koymuşlar . Rabbim nolur en kısa zmanda versin nolurtt :KK43:(
İnşallah en kısa zamanda hepsi gerçek olur canım çok stres yapma nasipten ötesi yok

Kızlar yarın 12.gunum hıc umıdım yok yarın ıcın ya inş görürüm o çift çizgıyı

Canım şimdi geçen kanamam da sana söylemiştim kanamam çok az dıye bu bir haftadr da bulantım vr ve yarın lazere başlıcam????
Sabah ilk idrarla bi test yap canım ya da emin olmak için lazeri haftaya erteleyemez misin

Adetime kadar bekleyim sitorum test için emin olamıyorum ya lazer içinde bir kampanya var ondan faydalanacm
Her türlü lazere baslasan da gebelik durumunda devam edemiceksin canım lazeri gebelik sonrası düşün istersen gebelikte hormonlar çok değişime uğradığı için sonrasında da biraz çıkabilir iki kere ugrasmamis olursun

Back