- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
Valla ne desem yanlış olur ilimizde daha 16. Gundeyiz yumurtlama olmuş olabilir miKızlar mide bulantısına uyandım uykumdan bu nedir aceepp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne desem yanlış olur ilimizde daha 16. Gundeyiz yumurtlama olmuş olabilir miKızlar mide bulantısına uyandım uykumdan bu nedir aceepp
canım daha erken bu bulantılar ıcın sanmam hamılelıle ılgılıoldunu cunku 6ncı hafta gıbı baslıo berırtılerKızlar mide bulantısına uyandım uykumdan bu nedir aceepp
Buralardayım ben şeker, bugün ovulasyon testim çoook daha silik çıktı hiç böyle çıkmamıştı pkodan dolayı lh yüksekti testleri etkiliyordu galiba ama bu defa güzel oldu, sende ne var ne yok heyecan dorukta mı test yapıcan yarın sanırımkızlar gunaydın nerelerdesınız
iyi canım ya duzene bınıyor sonunda...heycan dorukta valla sorma ama yapmıcam test pazar ve p.ertesi idrar yapıcam 2 testımvar evde eger onlarda cızgı cıkarsa öle gıderım kana yoksa regl gunumu beklemeyı dusunuyorumBuralardayım ben şeker, bugün ovulasyon testim çoook daha silik çıktı hiç böyle çıkmamıştı pkodan dolayı lh yüksekti testleri etkiliyordu galiba ama bu defa güzel oldu, sende ne var ne yok heyecan dorukta mı test yapıcan yarın sanırım
en güzeli canım önce idrarda görüp gitmek ama pıhtılaşma olanlar erken öğrenmeye çalışıyor öyle bi durum yoksa rahat rahat stressiz beklemek lazımiyi canım ya duzene bınıyor sonunda...heycan dorukta valla sorma ama yapmıcam test pazar ve p.ertesi idrar yapıcam 2 testımvar evde eger onlarda cızgı cıkarsa öle gıderım kana yoksa regl gunumu beklemeyı dusunuyorum
pıhtılaşma vr canımda zaten doktorda adetın bı gun gecıkırse gel dıyor önümüzdekı hafta ögrencez bakalımen güzeli canım önce idrarda görüp gitmek ama pıhtılaşma olanlar erken öğrenmeye çalışıyor öyle bi durum yoksa rahat rahat stressiz beklemek lazım
İnşallah yükselmiştir canım :) benim de ateş tablom çizgiyi kaldırdı ateşte düşüş var ama testler tamamen silikleşti bilmiyorum ki nolduben gecen dayanamadım hastanenın önunden gecerlen yaptrdım ılk defa yaptrdıgım bı yerdı zaten 0,6 cıktı ama üzülmedim hem 0,1 göruodum farklılık oldu=))) ama 9 gun vardı yaptrımda çatlamnında 8.gunuydu bılmıyorum beklıyorum ya
valla hıc bıseye anlam veremıoz=)İnşallah yükselmiştir canım :) benim de ateş tablom çizgiyi kaldırdı ateşte düşüş var ama testler tamamen silikleşti bilmiyorum ki noldu
sınırları zorluyoruz tüm olasılıkları değerlendiriyoruz canımvalla hıc bıseye anlam veremıoz=)
aynen ya ama sıkıldım ben cıdden allhım bu ay yuzumuzu guldursun keske hamıle olsam ya ne guzel bebısım ekımde doga evlılık yıldonumuze gelır=)sınırları zorluyoruz tüm olasılıkları değerlendiriyoruz canım
İnşallah gelir artık yavrukuş evlilik yıldönümünüzün hediyesi olur size sağlığıyla gelsin de biz de sabredelim canımaynen ya ama sıkıldım ben cıdden allhım bu ay yuzumuzu guldursun keske hamıle olsam ya ne guzel bebısım ekımde doga evlılık yıldonumuze gelır=)
ıns canımm sabır sabırr ceke ceke bıtıyor=))İnşallah gelir artık yavrukuş evlilik yıldönümünüzün hediyesi olur size sağlığıyla gelsin de biz de sabredelim canım
valla ya daha ikinci aydan vazgeçtim nerdeyse :) çok emek istiyor araştır oku bak yoruldum iyice kızıns canımm sabır sabırr ceke ceke bıtıyor=))
AYNEN ÖLE BEN OKUDUKCA DARALIYORUM ARTIK VALLAvalla ya daha ikinci aydan vazgeçtim nerdeyse :) çok emek istiyor araştır oku bak yoruldum iyice kız
Sabahtan beri midem yanıyor mahvoldum yaa valla insanın sorunu nerdeyse canı ordaymış hamilelikte falan da böyle mide sorunu nasıl atlatılır zaten midem rahatsız onu bile düşünüyorum bazen önce midemi de güzelce tedavi mi etsem diyorum bazen toparlancak çok şey var aslında aaahAYNEN ÖLE BEN OKUDUKCA DARALIYORUM ARTIK VALLA
valla canım ısın zor benımde gastırıtım var benı mahveden ve hamılelegımde hayttan sogudum rresmenSabahtan beri midem yanıyor mahvoldum yaa valla insanın sorunu nerdeyse canı ordaymış hamilelikte falan da böyle mide sorunu nasıl atlatılır zaten midem rahatsız onu bile düşünüyorum bazen önce midemi de güzelce tedavi mi etsem diyorum bazen toparlancak çok şey var aslında aaah
zor geçiyor dimi öyle diyolar mide sorunu olan ağır geçirirmiş e annem de tüm hamileliklerinde perişan olmuş 60 kiloyla doğurmuş beni kadın hep çekmiş anlıcan ırsi dersen o da var Allah yardım etsin vallavalla canım ısın zor benımde gastırıtım var benı mahveden ve hamılelegımde hayttan sogudum rresmen
valla bız dört kardeşız annem hıc bırınızde bılmedım dıyor kadın benı görunce sok gecırdı=) 9 haftada varya aglaya aglaya kusuodum artık=))ama onları bıle özledım=)zor geçiyor dimi öyle diyolar mide sorunu olan ağır geçirirmiş e annem de tüm hamileliklerinde perişan olmuş 60 kiloyla doğurmuş beni kadın hep çekmiş anlıcan ırsi dersen o da var Allah yardım etsin valla