Bu defa ağlamadan kusarsın canım inşallah :)valla bız dört kardeşız annem hıc bırınızde bılmedım dıyor kadın benı görunce sok gecırdı=) 9 haftada varya aglaya aglaya kusuodum artık=))ama onları bıle özledım=)
inş=))sadece kusmakmı halsızlık bas dönmesı sureklı bulantı herkes gözume cok ıtıcı görunuodu mutlu ınsalardan nefret eder moda gelmıstım=)))benım hamılelgım böle gecıyordu ısallah budefa aynı olmazBu defa ağlamadan kusarsın canım inşallah :)
ejderha gibi hissediyorum kendimi rahat insanlardan bende nefret ediyorum şuan gözüme görünmesinler aman Allahım çok fena bişeyinş=))sadece kusmakmı halsızlık bas dönmesı sureklı bulantı herkes gözume cok ıtıcı görunuodu mutlu ınsalardan nefret eder moda gelmıstım=)))benım hamılelgım böle gecıyordu ısallah budefa aynı olmaz
=)))aynen aynen ya test manyagı olucam yakında zaten ya gıttıgım hastanenın labortauar sonuclarına bakıom hep ,1 çıkmıs=)))lanetlı gıbı suan yaptrsam yıe öle olcak gıbı hıssedıyorum=))ejderha gibi hissediyorum kendimi rahat insanlardan bende nefret ediyorum şuan gözüme görünmesinler aman Allahım çok fena bişey
o 1 iki sıfır alıp virgülün önüne geçsin inşallah :)=)))aynen aynen ya test manyagı olucam yakında zaten ya gıttıgım hastanenın labortauar sonuclarına bakıom hep ,1 çıkmıs=)))lanetlı gıbı suan yaptrsam yıe öle olcak gıbı hıssedıyorum=))
amınnnnn=)))kız topikte kımse kalmadı hao 1 iki sıfır alıp virgülün önüne geçsin inşallah :)
gerçekten nereye kayboldu millet :) bi arada hepsini etiketlemeliamınnnnn=)))kız topikte kımse kalmadı hazeynepzumra hamıle oldu edosko da kayıplarda eskılerden kımse yok=))
N nerdeyim de yok meydanda.ofof yarın olsada evımde otursam ya testmı yapsam sabah=)))gerçekten nereye kayboldu millet :) bi arada hepsini etiketlemeliinciiitanesi bat gelmiş çatmış ne durumdasın ?
ay evet çalışırken ovulasyon testi de yapmak zor en doğru saat 11 de yapmak işyerinde nasıl zor anlatamam napalım katlanıyoruz
canımm ben burdayım :) okuyorum. yenı bıttı adetım o yuzden ızlıyorum sımdılık.amınnnnn=)))kız topikte kımse kalmadı hazeynepzumra hamıle oldu edosko da kayıplarda eskılerden kımse yok=))
ayy canım yaacanımm ben burdayım :) okuyorum. yenı bıttı adetım o yuzden ızlıyorum sımdılık.
bu ay ılk kez klomen kullandım. yarın 9. gunum kontrole gıdıcem. 12. ayım oldu. 1 sene alıstım artık. kurulacak butun cumlelerı kurdum ben :) yorgun savascıyım. sessızce beklıyorum her şeyi.
sesım o yuzden kısıldı
bizde aynı durumayız cnm benımde martta bı yılım olucak arada bı hamılelık var ama olmadıı....benımde ayın 20.sınde catladı yumurtam bugun 10.gun acaba testlerde ne vakıt cıkarcanımm ben burdayım :) okuyorum. yenı bıttı adetım o yuzden ızlıyorum sımdılık.
bu ay ılk kez klomen kullandım. yarın 9. gunum kontrole gıdıcem. 12. ayım oldu. 1 sene alıstım artık. kurulacak butun cumlelerı kurdum ben :) yorgun savascıyım. sessızce beklıyorum her şeyi.
sesım o yuzden kısıldı
iğne oldun mu. 12 gün suruyor etkısı. ıgne olmadıysan 11. gun yap.bizde aynı durumayız cnm benımde martta bı yılım olucak arada bı hamılelık var ama olmadıı....benımde ayın 20.sınde catladı yumurtam bugun 10.gun acaba testlerde ne vakıt cıkar
iğne olmadım canım o zaman yarın 11.gun bı tane denımiğne oldun mu. 12 gün suruyor etkısı. ıgne olmadıysan 11. gun yap.
iğne olmadım canım o zaman yarın 11.gun bı tane denım
gerçekten nereye kayboldu millet :) bi arada hepsini etiketlemeliinciiitanesi bat gelmiş çatmış ne durumdasın ?
Hadi canım hayırlı haberler
Benim de bi kaç güne netleşir kızlar , az kaldı , aklımda ve duamda sürekli hamilelik , ilk defa göğüslerim ağrımıyor bu ay , karnımda adet Ağrı'sı var , her an olacakmış gibiyim , test yapmak da istemiyorum henüz ama belki yarın yaparım , Rabbim gönlümün em derininden geçeni biliyor , annemler de artık tırtıklayıp duruyor bu konuda , 4. Yılımızdayız biz evlilikte , çok sorunlu geçti , ama artık istiyorum Bebek , kafam çok dolu aslında , içimden de sürekli ne verirse hayırlısı diyorum , belki yarın test yaparım ya da ayın üçünü beklemeye çalışırım , kan vermek istemiyorum şimdilik .... Kargaşa sen napacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?