2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

valla bız dört kardeşız annem hıc bırınızde bılmedım dıyor kadın benı görunce sok gecırdı=) 9 haftada varya aglaya aglaya kusuodum artık=))ama onları bıle özledım=)
Bu defa ağlamadan kusarsın canım inşallah :)

Bu defa ağlamadan kusarsın canım inşallah :)
inş=))sadece kusmakmı halsızlık bas dönmesı sureklı bulantı herkes gözume cok ıtıcı görunuodu mutlu ınsalardan nefret eder moda gelmıstım=)))benım hamılelgım böle gecıyordu ısallah budefa aynı olmaz

ejderha gibi hissediyorum kendimi rahat insanlardan bende nefret ediyorum şuan gözüme görünmesinler aman Allahım çok fena bişey

ejderha gibi hissediyorum kendimi rahat insanlardan bende nefret ediyorum şuan gözüme görünmesinler aman Allahım çok fena bişey
=)))aynen aynen ya test manyagı olucam yakında zaten ya gıttıgım hastanenın labortauar sonuclarına bakıom hep ,1 çıkmıs=)))lanetlı gıbı suan yaptrsam yıe öle olcak gıbı hıssedıyorum=))

=)))aynen aynen ya test manyagı olucam yakında zaten ya gıttıgım hastanenın labortauar sonuclarına bakıom hep ,1 çıkmıs=)))lanetlı gıbı suan yaptrsam yıe öle olcak gıbı hıssedıyorum=))
o 1 iki sıfır alıp virgülün önüne geçsin inşallah :)

amınnnnn=)))kız topikte kımse kalmadı ha zeynepzumra hamıle oldu edosko da kayıplarda eskılerden kımse yok=))
canımm ben burdayım :) okuyorum. yenı bıttı adetım o yuzden ızlıyorum sımdılık.
bu ay ılk kez klomen kullandım. yarın 9. gunum kontrole gıdıcem. 12. ayım oldu. 1 sene alıstım artık. kurulacak butun cumlelerı kurdum ben :) yorgun savascıyım. sessızce beklıyorum her şeyi.
sesım o yuzden kısıldı

ayy canım yaa olsun biraz da bizimle konuş napalım zaman başka nasıl geçerdi dimi

bizde aynı durumayız cnm benımde martta bı yılım olucak arada bı hamılelık var ama olmadıı....benımde ayın 20.sınde catladı yumurtam bugun 10.gun acaba testlerde ne vakıt cıkar

bizde aynı durumayız cnm benımde martta bı yılım olucak arada bı hamılelık var ama olmadıı....benımde ayın 20.sınde catladı yumurtam bugun 10.gun acaba testlerde ne vakıt cıkar
iğne oldun mu. 12 gün suruyor etkısı. ıgne olmadıysan 11. gun yap.

N nerdeyim in de bat gelmiş çatmış aslında durumlar nedir acep !
Benim de bi kaç güne netleşir kızlar , az kaldı , aklımda ve duamda sürekli hamilelik , ilk defa göğüslerim ağrımıyor bu ay , karnımda adet Ağrı'sı var , her an olacakmış gibiyim , test yapmak da istemiyorum henüz ama belki yarın yaparım , Rabbim gönlümün em derininden geçeni biliyor , annemler de artık tırtıklayıp duruyor bu konuda , 4. Yılımızdayız biz evlilikte , çok sorunlu geçti , ama artık istiyorum Bebek , kafam çok dolu aslında , içimden de sürekli ne verirse hayırlısı diyorum , belki yarın test yaparım ya da ayın üçünü beklemeye çalışırım , kan vermek istemiyorum şimdilik .... Kargaşa sen napacaksın

Canlar ben sabah idrar testı yaptm cok net bı cizgı:)) yanı negatıf bıde p. Ertesı yapcam o da negatıf olursa artık adetımi beklıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…