2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

kızlar gunaydın nerelerdesınız
Buralardayım ben şeker, bugün ovulasyon testim çoook daha silik çıktı hiç böyle çıkmamıştı pkodan dolayı lh yüksekti testleri etkiliyordu galiba ama bu defa güzel oldu, sende ne var ne yok heyecan dorukta mı test yapıcan yarın sanırım

iyi canım ya duzene bınıyor sonunda...heycan dorukta valla sorma ama yapmıcam test pazar ve p.ertesi idrar yapıcam 2 testımvar evde eger onlarda cızgı cıkarsa öle gıderım kana yoksa regl gunumu beklemeyı dusunuyorum

en güzeli canım önce idrarda görüp gitmek ama pıhtılaşma olanlar erken öğrenmeye çalışıyor öyle bi durum yoksa rahat rahat stressiz beklemek lazım

en güzeli canım önce idrarda görüp gitmek ama pıhtılaşma olanlar erken öğrenmeye çalışıyor öyle bi durum yoksa rahat rahat stressiz beklemek lazım
pıhtılaşma vr canımda zaten doktorda adetın bı gun gecıkırse gel dıyor önümüzdekı hafta ögrencez bakalım

ben gecen dayanamadım hastanenın önunden gecerlen yaptrdım ılk defa yaptrdıgım bı yerdı zaten 0,6 cıktı ama üzülmedim hem 0,1 göruodum farklılık oldu=))) ama 9 gun vardı yaptrımda çatlamnında 8.gunuydu bılmıyorum beklıyorum ya

İnşallah yükselmiştir canım :) benim de ateş tablom çizgiyi kaldırdı ateşte düşüş var ama testler tamamen silikleşti bilmiyorum ki noldu

sınırları zorluyoruz tüm olasılıkları değerlendiriyoruz canım
aynen ya ama sıkıldım ben cıdden allhım bu ay yuzumuzu guldursun keske hamıle olsam ya ne guzel bebısım ekımde doga evlılık yıldonumuze gelır=)

aynen ya ama sıkıldım ben cıdden allhım bu ay yuzumuzu guldursun keske hamıle olsam ya ne guzel bebısım ekımde doga evlılık yıldonumuze gelır=)
İnşallah gelir artık yavrukuş evlilik yıldönümünüzün hediyesi olur size sağlığıyla gelsin de biz de sabredelim canım

AYNEN ÖLE BEN OKUDUKCA DARALIYORUM ARTIK VALLA
Sabahtan beri midem yanıyor mahvoldum yaa valla insanın sorunu nerdeyse canı ordaymış hamilelikte falan da böyle mide sorunu nasıl atlatılır zaten midem rahatsız onu bile düşünüyorum bazen önce midemi de güzelce tedavi mi etsem diyorum bazen toparlancak çok şey var aslında aaah

valla canım ısın zor benımde gastırıtım var benı mahveden ve hamılelegımde hayttan sogudum rresmen

valla canım ısın zor benımde gastırıtım var benı mahveden ve hamılelegımde hayttan sogudum rresmen
zor geçiyor dimi öyle diyolar mide sorunu olan ağır geçirirmiş e annem de tüm hamileliklerinde perişan olmuş 60 kiloyla doğurmuş beni kadın hep çekmiş anlıcan ırsi dersen o da var Allah yardım etsin valla

valla bız dört kardeşız annem hıc bırınızde bılmedım dıyor kadın benı görunce sok gecırdı=) 9 haftada varya aglaya aglaya kusuodum artık=))ama onları bıle özledım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…