2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

inofolic ve coraspirin kullanıyorum
Rabbim hepimize hayırlıısnı versin inş. ,
herşeyin hayırlııs.............napsak da boş O Ol demedikçe
benım gıbı bende folbıol v ecopırın kullanıyorum ben gecen defa 9ncu haftada kaybettım beebgımı o zaman durdu kalbı demekkı ortalama ozamana kadar ıdare edebılıyor..o yuzden aslında pıhtılasma ıcın adet gunu ögrensek yeter.ama ıste tabıkı bız sabırsızız haftaya bugun hersey bellı olur artık rabbım hayırlısını versın

canım klomenden 3 gun sonra adet görmende ılgınc aslında doktor kontrolunnda kullandın dımı
Yumurtlamadan ortalama 12 16 gün arası sonra regl gelir bazen biraz daha uzar daha öncesinde başka bi yumurta çatlamış olabilir mi ki

:) konu yanls anlaşıldı çok pardon ben klomen kullandım catlatma ignemi oldum adetime 3 gün kala akıntı için doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi eve geldik tavsiye ettiklerini uyguladık tabi 3 gün sonra adet oldum

aynen haftaya bugün belli olur.....
benimki de önce kanamam oldu önceki gebelikte, hastaneye koştuk, ertesi gün kalp atışı için gidecektik, hastaneye gittik kalp atışı var dedi, kalp atışını bu şekilde duymayı elbet kimse istemez... ama içerdeki kanamam durmadı içim kan doluymuş, hastanede yattım vs, ama kalp atışı yoktu artık,
iki hafta evde yattım bi ümit iğne ilaç sürekli yatış vs, belki kalp atışı gelir diye, belki o ilk görünen yanlıştı belki bi iki hafta sonra duyulacaktır gerçek kalp atışı diye diye kabus giib yataarak iki hafta geçirdim, sonra üç dört dr gezdim, en son ki dedi ki kürtaj olmazsan kanaman bi başlarsa bebeği bırak, rahmi bırak, seni kaybederiz neyi bekliyorsun içeri kan dolu dedi ve kürtaj oldum

oo kötu gecırmıssın canım gecmıs olsun yok ben bı 4 gun önce gıttım kalp atısını duyduk ramazan bayramı arefesıydı bende tatıle gıdıcektım bı görunum dedım kalp atısı alamadık ben şok tabı kurtaj olduktan sonra anladım basıma ne geldını amann nese geldı gectı allahımbıdaha kımseye yasatmasın..senın ne kadar oldu kurtaj olalın

çok geçmiş olsun canım hakkaten zor bi durum yaşamışsın kendin daha önemli ol her zaman sen sağlıklı olacaksın sevdiklerin ya da bebeğin de iyi olsun sen onlara iyi bakabil canım aman dikkat

Benim testler böyle devam ediyor kızlar inşallah yaniltmaz bu defa ateş olcumune göre de ovulasyon erken görünüyor ama pkoooo

Eklentiler

• 2016-01-26_00.34.21.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 2016-01-28_11.31.17.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlısıyla olur inşallah canım :) nolur sende bana dua et çok istiyorum

canım soldakı en usttekını oldugunda catlamıs
11. gün sabah testi üstelik o testte önce t çıktı hemen ateş ölçümü de yapıyorum ya ona göre de ovulasyon o zaman oldu diyor ikisi birbirini destekliyor inşallah doğrudur haftaya progesteron testinde de belli olur olmuş mu ovulasyon

aynen canım o testtede söyluyor zaten doktor ne oldunu...valla kızlar en zoru beklemek ınsan umut edıyor edıyor sonra sonuc negatıf olunca yııkılıyor benım bu ayda olmazsa artık anlam veremıyorum ya rahım temız yumurtlama oluyor progesterıon ıyı e nıye olmuyor derım

Zamanı vardır belki de canım stres yapmadan inanarak dua ederek beklemekten başka napabiliriz inşallah bu ay bekleyişin son bulur :)

Üzülme canım cok zor bılıyorum ama regl olmakta gercekten bı mutluluk sebebı regl olamayan o kadar cok ınsan varkı
Doğru söylüyorsun canım işte benim çok agrılı oluyor bebege üzülemiyorum agrıdan canım :)

Doğru söylüyorsun canım işte benim çok agrılı oluyor bebege üzülemiyorum agrıdan canım :)
=)allah yardımcın olsun bende sabırsız sabırsız beklıyorum.arkadas c.ertesi baby showere cagırıyo sınırım bozuluo gıtmek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…