2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bit bak bakalım ama kötü bişi çıkıcağını hiç sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun bize yazmayı unutma bekliyoruz :)
ay bugün de sarı bi akıntım var yaa iltihap mı diyorum geçen de sol tarafım çok sancı yapmıştı bide o çıkmasa keşke

canım ya kanda cıkar kesın sonuc ınternetteb baktım cunku döllenmeden sonra 9 gun ıcınde kanda cıkıomıs deger

Smear temiz kızlar negatif inflamasyon diyo, d vitamini eksik epey düşük 8 galiba ona başlasam iyi olur zaten b12 iğnesi de oluyodum şeker normal çıktı ama 17 hidroksiprogesteron yüksek birazcık bakalım doktor ne diyecek

Ay süper canım çok sevindim hadi hayırlı olsun :)

ay bugün de sarı bi akıntım var yaa iltihap mı diyorum geçen de sol tarafım çok sancı yapmıştı bide o çıkmasa keşke
Yumurtan soldamıydı canım ?
Benimde geçen sağ sancı yaptı agrıdı 2 gün sonra sarı akıntı geldi

Yumurtan soldamıydı canım ?
Benimde geçen sağ sancı yaptı agrıdı 2 gün sonra sarı akıntı geldi
Bilmiyorum ki solda mi oldu öyle kontrolum falan yok şimdilik sadece sancı çekmiştim ama neyden bilmiyorumi iltihap diye korktum

Bilmiyorum ki solda mi oldu öyle kontrolum falan yok şimdilik sadece sancı çekmiştim ama neyden bilmiyorumi iltihap diye korktum
Bence iltihap değil bebek olabilir oluşmaya çalışıyor olabilir canım
Benimde hem akıntı geldi şimdi şeffaf renkte ama içinde açık pembe vardı renk inşallah yerleşme kanamasıdır :)

Bence iltihap değil bebek olabilir oluşmaya çalışıyor olabilir canım
Benimde hem akıntı geldi şimdi şeffaf renkte ama içinde açık pembe vardı renk inşallah yerleşme kanamasıdır :)
Canım benden öyle bi beklenti yok çünkü hormonlarim biraz bozuk duzenlemem lazım ama senin öyledir inşallah

Bide benim daha 14. Günüm yerleşmesi falan da suan için mümkün değil ( inceden de umut var belli mi olur )
İnan güldüm bak şu son cümlenedd inceden unut var diyişine
Ama hoşuma gitti umudunu kaybetme tabi ama yerleşme olmaya bilir ama döllenirken öle bir akıntı gelebiyor o yüzden umudunu yitirme canımcım

İnan güldüm bak şu son cümlenedd inceden unut var diyişine
Ama hoşuma gitti umudunu kaybetme tabi ama yerleşme olmaya bilir ama döllenirken öle bir akıntı gelebiyor o yüzden umudunu yitirme canımcım
Bazen ben de gülüyorum canım hiç gitmiyo o umut ama cok ta bozuk hormonlar başım belada :))

Bu sabah uzayan akıntı yöne mevcuttu bakalım test nasıl çıkacak

kızlar gunaydınn..bendede son 3 gundur ınanılmaz bı akıntı var ya gıderek artıyor daha adetımede cok var sabır cekmekten helak oldum=)

kızlar gunaydınn..bendede son 3 gundur ınanılmaz bı akıntı var ya gıderek artıyor daha adetımede cok var sabır cekmekten helak oldum=)
adetine çok yok ki canım 6 gün kadar var,
akıntı gebelik beliritsi olsabiliyormuş ama bilemiyourm,
ilk gebe kaldığımda hiç bişey bilmiyordum, şimdi belirtileri düşünmek falan iyi değil maalesef bazen bilmek yoruyor
inş. gebesindir canım, dediğin gibi cumartesi kan testi yaptır olmadı,
ben çok kahve vs içiyorum ve antidepresan kullanıyourum ve de pıhtılşamam var o yüzden erken öğrenmem gerkemese üstüne düşmezdim aslında, gün saymak çok zor, bi yandan eşimle de sorunlarım var(

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim sormak istediğim bi soru var ben klomen kullandım ve adetimden 3 gün önce yumurtalar çatlamış tabi 3 gün sonrası adet oldum sizce hamilelik şansı var mı şimdiden cevaplar için tskler

8 gun var canım ya 4 şubat bat hatta bazen bı gun atıo 5 şubat bıle olabılır hıc bılmıyorum mesela 3 aaralıkta olmustum sonra 4 ocakta oldum falan...pıhtılasma bendede var aspırın kullanıosan sıkıntı yok ılk basta

adet olduysan yoktur canım

inofolic ve coraspirin kullanıyorum
Rabbim hepimize hayırlıısnı versin inş. ,
herşeyin hayırlııs.............napsak da boş O Ol demedikçe

Klomen ilk kullanışım yeni evliyim çok bilgim yok cvp icin tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…