2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bu ay ada çayı ve hayıt hapı içiyorum bakalım umidim değil de pko falan da tedVi olması gerekiyor doktor takibinde olmak gerekiyor ondan dedim canım olursa ne ala bana :)
İnşallah olur canım :)

ne guzel döngun kısa benımda sat4 ocak bat 4şubat olur heralde doktor 20.sınde yumurtamın catladıgını söledı eger 14. gun olursam 2 şubat bat
ben de göğüs ağrısı belritisi aşırı derece olurdu bu ay hiç yok ,
bu dikkatimi çok çekiyor,
çok merak ediyorum neden böyle

ben de göğüs ağrısı belritisi aşırı derece olurdu bu ay hiç yok ,
bu dikkatimi çok çekiyor,
çok merak ediyorum neden böyle
valla bılmıyorum canım benımde hıc agrımyor göguslerım bu ay.. ya benım dişim çok agrıyor ya beynıme vuruyor agrısı dişçiye gitmenın bı zararı varmı acaba

kızlar simir testim de çıkmış ama netten görünmüyor hastahaneye uğrayıp alıcam onu da bütün test sonuçlarım çıktı 17 hidroksiprogesteron çok uzun sürdü çıkması o da çıktı pek iyi değil ama çıktı simir de tamam sadece 21. gün testi kaldı tüm taramalar devam bakalım hsg de isteyecek mi büyük ihtimal isteyecek

hadı hayırlısı canım ınsaşşah sıkıntı yoktur bende gecen sene yaptırmıstım smearı

valla bılmıyorum canım benımde hıc agrımyor göguslerım bu ay.. ya benım dişim çok agrıyor ya beynıme vuruyor agrısı dişçiye gitmenın bı zararı varmı acaba
geçmiş olsun canım
dişçiye sor bi göster istersen
onlar gebelik şüphesinde ne kadar ne derece müdahale edeceğini bilirler

Bence de ver
ben de saçma olacak ama ;
bu sabah hcg testi yaptım evde kendim, tabi çıkan bişey olmadı eve gidince yine bakacam o yaptığım teste
hepimiz test kolik olduk canım ben de dayanamıyorum bu netten toplu alınca testi aklıma geldikçe yapasım geliyor inşallah güzel şeyler de görücez canım

ne guzel döngun kısa benımda sat4 ocak bat 4şubat olur heralde doktor 20.sınde yumurtamın catladıgını söledı eger 14. gun olursam 2 şubat bat
Benim 15 inde iğnem çatladı canım benim bat 29 şubata gelir 2 gün var bu 2 gün nasıl geçer kiii :))))

Canın hayırlısı olsun inşallah kötü bişi yoktur

saol cnm bakım dayanabıldgm kadar c.ertesi kan verım dyorum
Canım şimdi hesap yaptım senin için cumartesi 11 günü olcak daha çok erken boşuna hem yorulma hem üzülme bence 2 şubat ta yaptır direk :)
Ben dün test yaptım da noldu gece sıkıntıdan uyuyamadım ilk defa bu ay böle biraz taktım kafaya :) :) :)

birazdan gidip alıcam canım sonuçları patolojiyi merak ettim şimdi simir testi neymiş ne çıkıyomuş bakıcam
Bit bak bakalım ama kötü bişi çıkıcağını hiç sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun bize yazmayı unutma bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…