İnşallah olur canım :)Bu ay ada çayı ve hayıt hapı içiyorum bakalım umidim değil de pko falan da tedVi olması gerekiyor doktor takibinde olmak gerekiyor ondan dedim canım olursa ne ala bana :)
O zaman biz de bekliyoruz güzel haberleriniBen bu ay c.ignesi vuruldum bekliyorum.. insallah bi işe yarar
İnsallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinO zaman biz de bekliyoruz güzel haberlerini
ne guzel döngun kısa benımda sat4 ocak bat 4şubat olur heralde doktor 20.sınde yumurtamın catladıgını söledı eger 14. gun olursam 2 şubat batBenim sat 03 ocak
30 ocak ta bat canımmm
ben de göğüs ağrısı belritisi aşırı derece olurdu bu ay hiç yok ,ne guzel döngun kısa benımda sat4 ocak bat 4şubat olur heralde doktor 20.sınde yumurtamın catladıgını söledı eger 14. gun olursam 2 şubat bat
valla bılmıyorum canım benımde hıc agrımyor göguslerım bu ay.. ya benım dişim çok agrıyor ya beynıme vuruyor agrısı dişçiye gitmenın bı zararı varmı acababen de göğüs ağrısı belritisi aşırı derece olurdu bu ay hiç yok ,
bu dikkatimi çok çekiyor,
çok merak ediyorum neden böyle
hadı hayırlısı canım ınsaşşah sıkıntı yoktur bende gecen sene yaptırmıstım smearıkızlar simir testim de çıkmış ama netten görünmüyor hastahaneye uğrayıp alıcam onu da bütün test sonuçlarım çıktı 17 hidroksiprogesteron çok uzun sürdü çıkması o da çıktı pek iyi değil ama çıktı simir de tamam sadece 21. gün testi kaldı tüm taramalar devam bakalım hsg de isteyecek mi büyük ihtimal isteyecek
sonuç ne oluyo ki ne çıkıyor simir dehadı hayırlısı canım ınsaşşah sıkıntı yoktur bende gecen sene yaptırmıstım smearı
rahımde bı sıkıntı varmı dıye bakılıyor rahım kanserını önlemk ıcınsonuç ne oluyo ki ne çıkıyor simir de
geçmiş olsun canımvalla bılmıyorum canım benımde hıc agrımyor göguslerım bu ay.. ya benım dişim çok agrıyor ya beynıme vuruyor agrısı dişçiye gitmenın bı zararı varmı acaba
saol cnm bakım dayanabıldgm kadar c.ertesi kan verım dyorumgeçmiş olsun canım
dişçiye sor bi göster istersen
onlar gebelik şüphesinde ne kadar ne derece müdahale edeceğini bilirler
Bence de versaol cnm bakım dayanabıldgm kadar c.ertesi kan verım dyorum
hepimiz test kolik olduk canım ben de dayanamıyorum bu netten toplu alınca testi aklıma geldikçe yapasım geliyor inşallah güzel şeyler de görücez canımBence de ver
ben de saçma olacak ama ;
bu sabah hcg testi yaptım evde kendim, tabi çıkan bişey olmadı eve gidince yine bakacam o yaptığım teste
Benim 15 inde iğnem çatladı canım benim bat 29 şubata gelir 2 gün var bu 2 gün nasıl geçer kiii :))))ne guzel döngun kısa benımda sat4 ocak bat 4şubat olur heralde doktor 20.sınde yumurtamın catladıgını söledı eger 14. gun olursam 2 şubat bat
Canın hayırlısı olsun inşallah kötü bişi yokturkızlar simir testim de çıkmış ama netten görünmüyor hastahaneye uğrayıp alıcam onu da bütün test sonuçlarım çıktı 17 hidroksiprogesteron çok uzun sürdü çıkması o da çıktı pek iyi değil ama çıktı simir de tamam sadece 21. gün testi kaldı tüm taramalar devam bakalım hsg de isteyecek mi büyük ihtimal isteyecek
Canım şimdi hesap yaptım senin için cumartesi 11 günü olcak daha çok erken boşuna hem yorulma hem üzülme bence 2 şubat ta yaptır direk :)saol cnm bakım dayanabıldgm kadar c.ertesi kan verım dyorum
birazdan gidip alıcam canım sonuçları patolojiyi merak ettim şimdi simir testi neymiş ne çıkıyomuş bakıcamCanın hayırlısı olsun inşallah kötü bişi yoktur
Bit bak bakalım ama kötü bişi çıkıcağını hiç sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun bize yazmayı unutma bekliyoruz :)birazdan gidip alıcam canım sonuçları patolojiyi merak ettim şimdi simir testi neymiş ne çıkıyomuş bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?