2016 yılbaşı çekilişi

Çarşıdan geldim elim kolum dolu..Dolmuşa bindim elimde 2 kilo elyaf..Geyve teli..Polarlar..Millet ters ters bakıyo..20 kadın var dolmuşta..sadece 1 erkek zavallı adam sıkıştı kaldı arkaya..Ayyy ööfff puff sesleri arasında benim teller elyaflar polarlar her yeri kapladı koydum kenara millet geçemiyo.Bir de oturdum en köşeye..Ay kimin bunlar tanımıyorum der gibi.Koridordan zor geçiyo millet..Neyse indim biraz yürüdüm sırtıma attım o 2 kilo elyafı da..Millet bön bön bakıyo bu kadın nerde çalışıyo napacak bu malzemeleri der gibi..Neyse eve geldim şükür hemen açtım burayı..Deminden beri alışveriş yaptığım pis ellerle yazıyormuşum ya laKalktım yıkadım şükür

sendemiiii...güldürdünüz beni kızlarr
ayyy cnm bide yanlış anladığım ilk değil bide bu smile varya böyle havalı kız sanıyordum meğerse hamile kızmış buda evlilik topiğinde arkadaşlar konuşurken evlendikten sora selam vermiştim bununla hayırdır kız felan demişlerdi anlayamadım soradan söyledilerde jeton düştüydü

havalı kızzz hay ALLAH ne güldüm iştekiler bana bakıyor ne oluyo diyee..

evet bende biliyorum MissGamzeli benim ilk kurbancığımdı

İndikten sonra neler demişlerdir kim biliiir

Elyaflar neden kii ben de merak ettimm

Yaa çok hoşsuuun

Makina başına oturmam lazım,sizin yüzünüzden ayrılamıyom
3 deyince çıkalım hep beraber tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…