He..bura benim tarlaacaba bana neler hazırlayacaksın merakla bekliyorum
eskiden buralar hep dutluk idi
Hadi canım..
yapma yaaa sen baya geç farkettin o zamann ben 1 buçuk senelik üyeyim.. 1 ..2 ayda öğrenmiştimm sütyen o bacım sütyenn..
Hihhhh..Nasıl mutlu oldum yeminle tüylerim diken diken oldu..Canım benim..İşte ben bu çekilişlerin bu yönünü seviyorum..Kuzucuklarım benim..ama bende isterim yaaaazaten hala gönderdiklerini giyeriz kızımla ablacım hatta çınlattığım zamanlar bile oldu hatta ve hatta yılbaşı kapı süsüm hala asılıdır
yemin ederimyapmayınn yaaa
sendemiiii...güldürdünüz beni kızlarraa burda abla kardeşmi var kimle kim kardeş ben hiç farkında değildim
koptum yaa bende aynen onu hep bayrak olarak sanmışttım
aa burda abla kardeşmi var kimle kim kardeş ben hiç farkında değildim
bilmem olabilirsin :)Kesin benim o
Öz ablam değil Hülya abla :) ama ilk kurbanim benim o zamandan beri konuşuruz sohbeti bal birisidir çok severim ben onu
aynen ablacım manevi değerleri çok yüksek geçen senedeHihhhh..Nasıl mutlu oldum yeminle tüylerim diken diken oldu..Canım benim..İşte ben bu çekilişlerin bu yönünü seviyorum..Kuzucuklarım benim..
bende ilk üye olduğumda beyaz bayrak sanmıştım onu barışmak istediklerime sallayıp duruyordum meğersem sütyenmişş..
bilmem olabilirsin :)
yok bee kuzummm benide arkadaşlar uyardı beyaz bayrak diye salladığın sütyen diye..ben böyle olmuştummvallahiii
ben acıcık safsam demek
Sabunu koydum leğene..
Bak sen şurdaki geyiğe..
Katilimi buldum ben
Darısı olsun sizlere
Lililililililili
Beyaz bayrak sallıyomÇeşminaz
anemmm sendemiii eee iyi olmuş demişim o zamannn ..yaaben de öyle düşünmüştüm heep
Ay geldi gizli katilim :))bilmem olabilirsin :)
Duygusala bağlatma beni balböcüğü.
bu sütyen hepimizde bomba etkisi yarattıanemmm sendemiii eee iyi olmuş demişim o zamannn ..
yok bee kuzummm benide arkadaşlar uyardı beyaz bayrak diye salladığın sütyen diye..ben böyle olmuştumm
anemmm sendemiii eee iyi olmuş demişim o zamannn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?