bende ilk üye olduğumda beyaz bayrak sanmıştım onu barışmak istediklerime sallayıp duruyordum meğersem sütyenmişş..Ben hiç dikkat etmemiştim onaBakar körmüşüm beeen
inan çok istedim allah yukarda ama olmadı nasip değilmiş yine artık önümüzdeki senelere bakçezzzz
parmak değilki oo sütyennn
İlla katilin olmana gerek yok ben sana hep gönderirim kuzucum..Hem belli mi olur, belki de sana hazırlanıyordur o hediyelerAblama çıkan çok şanslı onu bilir onu söylerim. Böyle katile can kurban be :)
yapma beee tanaşayımmı yamacınaa..Valla hiç mütevazi olamayacağım...Öyle güzel cici şeyler yapacağım ki kendi ellerimle resmen mest olacak kurbanım..
canım 15 aralıktan itibaren gönderim başlıyotamamm o zamann ve kızlar ben bu hafta sonuna kadar hediyelerimi gönderirim..ayy çok cici şeyler var kafamda..
Hadi canım..amaa amaa amaaa
bunca yıllık KK üyesiyim, aktif olarak da kullanırım ama onu hep beyaz bayrak sanmıştım, sütyen olduğunu anlamamışım ya ben
yapma yaaa sen baya geç farkettin o zamann ben 1 buçuk senelik üyeyim.. 1 ..2 ayda öğrenmiştimm sütyen o bacım sütyenn..amaa amaa amaaa
bunca yıllık KK üyesiyim, aktif olarak da kullanırım ama onu hep beyaz bayrak sanmıştım, sütyen olduğunu anlamamışım ya ben
Eridim :))) Bana hazırla lütfen lütfen kurbanın olayımİlla katilin olmana gerek yok ben sana hep gönderirim kuzucum..Hem belli mi olur, belki de sana hazırlanıyordur o hediyeler
yanaşayımmı olacaktıı..
Valla hiç mütevazi olamayacağım...Öyle güzel cici şeyler yapacağım ki kendi ellerimle resmen mest olacak kurbanım..
Cekilisten sonra nasılda canlandı topik
ama bende isterim yaaaaValla hiç mütevazi olamayacağım...Öyle güzel cici şeyler yapacağım ki kendi ellerimle resmen mest olacak kurbanım..
aa burda abla kardeşmi var kimle kim kardeş ben hiç farkında değildimAblama çıkan çok şanslı onu bilir onu söylerim. Böyle katile can kurban be :)
bende ilk üye olduğumda beyaz bayrak sanmıştım onu barışmak istediklerime sallayıp duruyordum meğersem sütyenmişş..
TSK KIZLAR O ZAMAN BENDE PTT KARGOYLA GONDERIRIM
Gel kuzum ayıpsınyanaşayımmı olacaktıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?