2016 yılbaşı çekilişi

Gule gule kullan canimmm

Evde oturmayın kızlar program yapın çıkın benim ruhum daralıyor bu ara evde oturmak istemiyorum yahu şöyle bir bdv ye bakayım dedim yeminlen kafayı yedirir bu yazılanlar ne zor hayatlar... Hepimiz birşeyler ile mücadele ediyoruz ama şükür ettim binlerce kez halime Rabbim hepsine derman versin

Yalnız bu ergenler ve aşk acısı çekiyorum unutamıyorum aldatıldım ama olsun diyenler var ya hah işte bir onlara tahammül edemiyorum Dayak yiyor aldatılıyor vs vs eee sonuç ne yapayım mecbur devam edeceğim demiyor mu konu sahibi hah işte orda benim kayış kopuyor ya Türk kadını kadar zeki bir kadın ırkı yok arkadaşım ya sen kamyon şoförü müsün hayat felsefen "çilemse çekerim kaderimse gülerim" diyorsun..

ayy sormaya da çekiniyorum ama haberler nasıl kuzum senden, görüşebildiniz mi doktorla
Görüştük canm..
Bizm durum sabır ve dua ile olcak inşallah. ..
2 güne 1 kan test ı verecem...
Değer imin 1500 olması ve kesenin görünmesi gerekiyor...
Sırada kalp atışını duymamız gerekiyor..inşallah

Dualarınıza talibim

Günaydın kızlar. Ben dun girecektim ama kocayids birakip icerde yattim valla cok uykulu ve yorgun hissediyordum

Günaydın,
Ben de ancak işte girebiliyorum nete
Bütün gün pc başında olduğum için akşam girmemeye özen gösteriyorum gözleri yoruyor

Şuanki betahcg değerin nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…