yaaa gözümden kaçmış sanırım o kitap, çok da beğenmiştim adını konusunu ama herhalde ankaraya giderken evde unutmuşum sonra da aklımdan çıkmış
senin hediyelerin de pek güzeldi canım benim, çeyizlikleri ayırdım, diğerlerini kullandım, kremim de daha yeni bitti her kullandığımda çınlattım kulaklarını
Gule gule kullan canimmm
kızlar kızlar akşam kimsecikler olmuyor burda
vala doğru diyosunuz anca biz bekarlar burda takılıyoruz:) bende gündüz çok giremiyorumhahahaha kızlar bende varım bizbizeyiz bekarlar olarak
haftasonu bende giremicem siteye bol bol tadını çıkarıyorum şimdi pazar akşamı uğrayabilirim ancakk :))vala doğru diyosunuz anca biz bekarlar burda takılıyoruz:) bende gündüz çok giremiyorum
O niye gezegen Kralicesi:)haftasonu bende giremicem siteye bol bol tadını çıkarıyorum şimdi pazar akşamı uğrayabilirim ancakk :))
Merhaba canim olsun uğrayın ya muhakkak birileri oluyo burdaBende burdayım kızlar ama haftasonu gezme toma pek giremiyorum ara ara takip ediyorum yinede herkese selam hayırlı geceler...
Görüştük canm..ayy sormaya da çekiniyorum ama haberler nasıl kuzum senden, görüşebildiniz mi doktorla
Günaydın :☺Günaydınn
Şuanki betahcg değerin nedirGörüştük canm..
Bizm durum sabır ve dua ile olcak inşallah. ..
2 güne 1 kan test ı verecem...
Değer imin 1500 olması ve kesenin görünmesi gerekiyor...
Sırada kalp atışını duymamız gerekiyor..inşallah
Dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?