Herkesin öncelikleri , isteği, arzuları farklı canım,H hotcouture arkadaşım hayırlısı olsun inşallah hakkında, özel sektörün bu acımasızlığını sevmiyorum işte
devlet - özel sektör vs konuşulmuş da nacizane kendi yorumumu getireyim, 30 yaşındayım, ara vermek falan derken okulum uzadı 2 sene önce mezun oldum ama 2 senedir adam akıllı bi iş bulamadım. sanmayın ki çok ince eleyen detaylara takılan iş beğenmeyen biriyim öyle bişey yok. maaş konusunda da takıntım yok, sadece çok düşük ücretler istemem, o zaman kalite düşüyor gibi geliyor bana. sonuçta üniversite okumuş bitirmiş bir insanım hakkım asgari ücretten fazlası olmalı bence.
her neyse çok uzattım mevzuyu, hep özel sektör tercih ettim ve özelde iş aradım, çünkü devlette kendi mesleğimi yapmayıp başka işlere yönelecektim ve körelecem gibi geldi. mimarım bu arada ben. ama 2 sene kızlar az zaamn değil, ben iş bulamadım ve artık devleti tek çare gibi görüp kpss ye yönlenmek zorunda kaldım.
ki devlette çok güzel iş imkanları da var sadece bizim meslekte biraz sıkıntılı bu durum. her neyse öyle ufacık bir kendim yorumumu da getireyim dedimRabbim isteyen herkese hayırlı kapılar nasip etsin inşalah
Ilki 21 ikinci 63 cikti canm yarin yine verlcekŞuanki betahcg değerin nedir
bugünden biyerlere gidelim dedik haftasonunu değerlendirelim diye yarın akşam dönerim bir süre yokum yine arada telefondan girip stalklarım sizi o ayrıO niye gezegen Kralicesi:)
gezz yerime debugünden biyerlere gidelim dedik haftasonunu değerlendirelim diye yarın akşam dönerim bir süre yokum yine arada telefondan girip stalklarım sizi o ayrı
1 yıl çabuk geçti. Daha dün gibiydi çekilişe hazırlanmam. Özenle hazırlamıştım gönderdiğim hediyeleri. Burdan @hilalkahraman veumman123 arkadaşlarıma selam olsun. 1 yıl içinde hiç görüşemesekte sizleri unutmadım. :)
Bu yılki çekilişe de katılmak isterim. Benide yazınız. :)
Topiğimize bir hamiş daha geldi desene hayırlı olsun canım benim çok sevindimIlki 21 ikinci 63 cikti canm yarin yine verlcek
Insallah hersey yoluna girer...Kizlar selam dun isle ilgili bi sorun yasadim ondan gelmedim hic.. pel keyfim de yok moralim bozuk
Bana dua eder misiniz
Isimi kaybetme durumum soz konusu nurdanim.. hic ummadigim bi haber aldim
Topiğimize bir hamiş daha geldi desene hayırlı olsun canım benim çok sevindim
ohh cok sukur kuzumm iyisin. Cok gecmis olsun cnm benimDün akşam çok rahatsızlandım karnım gerildi ve karıncalanmaya uyuşmaya başladı ne yatabiliyodum nede ayakta durabiliyodum oğlumun hareketlerini sabahtan beri hissetmiyodum bide ona telaşlandım hastaneye gitmemek için kendimi zor tuttum çok şükür sabah tekmeleriyle uyandım uyuşmamda geçmişti
Selammmmm insallah gec kalmadimm..
Katilabilir miyim.???
Gecen sene cok hostu..
Kuzum ya Allah yardimcin olsun uzucu bi durum.Kizlar selam dun isle ilgili bi sorun yasadim ondan gelmedim hic.. pel keyfim de yok moralim bozuk
Bana dua eder misiniz
Isimi kaybetme durumum soz konusu nurdanim.. hic ummadigim bi haber aldim
Ben belediyede sözleşmeli personelim 1.5 yil oldu bu sene sözleşmemin yenilenmeyecegini soylediler.. kimse sebebini bilmiyo baskana da ulaşamadım
Sebebini ogrenip donusu yoksa dava acicam
Tam bebek planlarken yeni ev almisken cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?