2016 yılbaşı çekilişi

Dün akşam çok rahatsızlandım karnım gerildi ve karıncalanmaya uyuşmaya başladı ne yatabiliyodum nede ayakta durabiliyodum oğlumun hareketlerini sabahtan beri hissetmiyodum bide ona telaşlandım hastaneye gitmemek için kendimi zor tuttum çok şükür sabah tekmeleriyle uyandım uyuşmamda geçmişti

Herkesin öncelikleri , isteği, arzuları farklı canım,
Umarım gönlüne, gönlüme göre olur

Selam selammmm birazcik grc oldu amaaa... .)

Kizlar selam dun isle ilgili bi sorun yasadim ondan gelmedim hic.. pel keyfim de yok moralim bozuk
Bana dua eder misiniz

_meLinDa_ hayır olsun özgem sıkıntı neyse sen zarar görmeden çözülür inşallah, dualarım seninle

Sahihuban canım benim, inşallah kalbinden geçen gibi olur herşey de güzel haberlerini alırız umarım

falkon şükür sıkıntı çıkmamış canım eski katilim, oğluş hala sapasağlam, pek de hareketli maşallah

Isimi kaybetme durumum soz konusu nurdanim.. hic ummadigim bi haber aldim
Ben belediyede sözleşmeli personelim 1.5 yil oldu bu sene sözleşmemin yenilenmeyecegini soylediler.. kimse sebebini bilmiyo baskana da ulaşamadım
Sebebini ogrenip donusu yoksa dava acicam
Tam bebek planlarken yeni ev almisken cok üzüldüm

ohh cok sukur kuzumm iyisin. Cok gecmis olsun cnm benim

Selammmmm insallah gec kalmadimm..
Katilabilir miyim.???
Gecen sene cok hostu..

Oo hos geldin umrancimm yapmafik daha cekilis yetistin

Kizlar selam dun isle ilgili bi sorun yasadim ondan gelmedim hic.. pel keyfim de yok moralim bozuk
Bana dua eder misiniz
Kuzum ya Allah yardimcin olsun uzucu bi durum.

Bende temizlik yaptim biraz sora guzel bi kahvalti yaptim . Simdi temizligime devam ediceemm

sen işsiz kalmazsın özgem kapı gibi mesleğin var, davayı da kesin kazanırsın zaten de yine de can sıkıcı bir durummuş kafalarına göre iş yapıyorlar işte, kimse karşısındakini düşünmüyor
hayırlısı olsun özgem, daha iyi bi kapı açılacaktır belki. dur bakalım, bebek gelirse eğer Rabbim rızkını zaten verir. eşinin de güzel bi işi var zaten sen de toparlarsın kendini yeni iş bulursun en yakın zamanda.
tabi inşallah pazartesi günü görüşmen gereken kişilerle görüşürsün de yanlış bir haberr olduğu ortaya çıkar, dualarım seninle özgem

kk da sorun mu var yoksa sıkıntıyı bitek ben mi yaşıyorum anlamadım giremiyorum bazen siteye.
neyse herkese günaydın ve iyi haftasonları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…