H hotcouture arkadaşım hayırlısı olsun inşallah hakkında, özel sektörün bu acımasızlığını sevmiyorum işte
devlet - özel sektör vs konuşulmuş da nacizane kendi yorumumu getireyim, 30 yaşındayım, ara vermek falan derken okulum uzadı 2 sene önce mezun oldum ama 2 senedir adam akıllı bi iş bulamadım. sanmayın ki çok ince eleyen detaylara takılan iş beğenmeyen biriyim öyle bişey yok. maaş konusunda da takıntım yok, sadece çok düşük ücretler istemem, o zaman kalite düşüyor gibi geliyor bana. sonuçta üniversite okumuş bitirmiş bir insanım hakkım asgari ücretten fazlası olmalı bence.
her neyse çok uzattım mevzuyu, hep özel sektör tercih ettim ve özelde iş aradım, çünkü devlette kendi mesleğimi yapmayıp başka işlere yönelecektim ve körelecem gibi geldi. mimarım bu arada ben. ama 2 sene kızlar az zaamn değil, ben iş bulamadım ve artık devleti tek çare gibi görüp kpss ye yönlenmek zorunda kaldım.
ki devlette çok güzel iş imkanları da var sadece bizim meslekte biraz sıkıntılı bu durum. her neyse öyle ufacık bir kendim yorumumu da getireyim dedim
Rabbim isteyen herkese hayırlı kapılar nasip etsin inşalah