2016 yılbaşı çekilişi

Ay canım çıktı koca koca iki koli verdim kargoya. Yoruldum iyilesemedim de. Eve gelip attım kendimi yatağa haftasonu geldi sipariste yok ohhh keyif vakti

Ay canım çıktı koca koca iki koli verdim kargoya. Yoruldum iyilesemedim de. Eve gelip attım kendimi yatağa haftasonu geldi sipariste yok ohhh keyif vakti

İnşallah biraz dinlenip yeni siparişlerini alırsın:) Hem dinlenme hem iş olsun.

H hotcouture arkadaşım hayırlısı olsun inşallah hakkında, özel sektörün bu acımasızlığını sevmiyorum işte
devlet - özel sektör vs konuşulmuş da nacizane kendi yorumumu getireyim, 30 yaşındayım, ara vermek falan derken okulum uzadı 2 sene önce mezun oldum ama 2 senedir adam akıllı bi iş bulamadım. sanmayın ki çok ince eleyen detaylara takılan iş beğenmeyen biriyim öyle bişey yok. maaş konusunda da takıntım yok, sadece çok düşük ücretler istemem, o zaman kalite düşüyor gibi geliyor bana. sonuçta üniversite okumuş bitirmiş bir insanım hakkım asgari ücretten fazlası olmalı bence.
her neyse çok uzattım mevzuyu, hep özel sektör tercih ettim ve özelde iş aradım, çünkü devlette kendi mesleğimi yapmayıp başka işlere yönelecektim ve körelecem gibi geldi. mimarım bu arada ben. ama 2 sene kızlar az zaamn değil, ben iş bulamadım ve artık devleti tek çare gibi görüp kpss ye yönlenmek zorunda kaldım.
ki devlette çok güzel iş imkanları da var sadece bizim meslekte biraz sıkıntılı bu durum. her neyse öyle ufacık bir kendim yorumumu da getireyim dedim Rabbim isteyen herkese hayırlı kapılar nasip etsin inşalah

iyi akşamlar kuzular 2 gündür giremedim çok foruma baya bildirim birikmiş vala okuyamadım hepsini ama bende iş arıyorum ya son mesajı görünce bende söliyim dedim:)

iyi akşamlar kuzular 2 gündür giremedim çok foruma baya bildirim birikmiş vala okuyamadım hepsini ama bende iş arıyorum ya son mesajı görünce bende söliyim dedim:)
Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah canım (hepimiz adına AMİİİİİİİN)

Aktif olsun topik yoksa eglencesi çıkmıyor :) bi çekiliş olsun o zaman geyigin dibine vururuz

Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah canım (hepimiz adına AMİİİİİİİN)

Aktif olsun topik yoksa eglencesi çıkmıyor :) bi çekiliş olsun o zaman geyigin dibine vururuz
amiiin vala canım benim ya:) aktif oluyorum aslında da bu iki gün sabahtan bu saate dışarda olunca çok giremedim telefondan girmem zor oluyor kasıyo telefon

off işsizlik oofffff
bu arada eski çekilişlerdeki hediyelere bakarken falkonumun bana gönderdiği kitabı gördüm ve hala okumadığımı fark ettim
elimdeki kitabın son 20 sayfası kaldı, haftasonu onu bitirip hemen hediye kitabıma başlayacağım çok ayıp etmişim çok

Cesminazimmmm oku hemen okuuu ayiplpp ☺

Benmhedayeler nasldiiii

Cesminazimmmm oku hemen okuuu ayiplpp ☺

Benmhedayeler nasldiiii

yaaa gözümden kaçmış sanırım o kitap, çok da beğenmiştim adını konusunu ama herhalde ankaraya giderken evde unutmuşum sonra da aklımdan çıkmış

senin hediyelerin de pek güzeldi canım benim, çeyizlikleri ayırdım, diğerlerini kullandım, kremim de daha yeni bitti her kullandığımda çınlattım kulaklarını

kuzucuk seni benimle kitap okumaya var mısın? topiğine de bekleriz her gün sohbet ediyoruz bugun kac sayfa kitap okuduk onları yazıyoruz biraz gaza gelip daha çok okumamızı sağlıyor en azından:) tabii belki o konuda da varsındır çekiliş sayfasından bikaç arkadaşı orda da gördüm:))

kafe kitap diye bi konuda varım sanırım, ama oraya da gelirim tabiki dee çok severim kitap okumayı yeter ki vaktim olsun. her gün en azından yarım saaat de olsa okumaya çalışıyorm da kpss falan derken nasıl oalcak bakalım o işler

bende işte gün içinde vakit bulabilirsem ya da uyumadan önce mutlaka okuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…