bak buda ondan önceki sene kadınlar günü çekilişimizde bu daha iyi olmuştu geçen seneki yılbaşı çekilişinde eski elde kalmış şeyler gönderenler vardı özensiz olanlar felan ama kadınlar gününki daha bi güzeldi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-merhaba-cekilisi-hediyeler-topigi.721111/
Link atar misin ozelden merak ettim bendeYok yılbaşı çekilişinde olmuş. Okudum valla üşenmedim hepsini :))
Ay canım çıktı koca koca iki koli verdim kargoya. Yoruldum iyilesemedim de. Eve gelip attım kendimi yatağa haftasonu geldi sipariste yok ohhh keyif vakti
İki gün mola vereyim dedim sonrasında gelsin siparislerİnşallah biraz dinlenip yeni siparişlerini alırsın:) Hem dinlenme hem iş olsun.
Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah canım (hepimiz adına AMİİİİİİİN)iyi akşamlar kuzular 2 gündür giremedim çok foruma baya bildirim birikmiş vala okuyamadım hepsini ama bende iş arıyorum ya son mesajı görünce bende söliyim dedim:)
amiiin vala canım benim ya:) aktif oluyorum aslında da bu iki gün sabahtan bu saate dışarda olunca çok giremedim telefondan girmem zor oluyor kasıyo telefonAllah gönlüne göre bi iş versin inşallah canım (hepimiz adına AMİİİİİİİN)
Aktif olsun topik yoksa eglencesi çıkmıyor :) bi çekiliş olsun o zaman geyigin dibine vururuz
yılbasına kalmaz sana iş var bence kuzum yaa inşallah sen yine heryere başvurunu yapiyi akşamlar kuzular 2 gündür giremedim çok foruma baya bildirim birikmiş vala okuyamadım hepsini ama bende iş arıyorum ya son mesajı görünce bende söliyim dedim:)
heryere yaptım zaten ama bu sefer de çok fena şeyler çıkıyor uğraş dur sarkan patron mu ararsın sapık sapık insanlar. Artık araştırıp başvuru yapıcamyılbasına kalmaz sana iş var bence kuzum yaa inşallah sen yine heryere başvurunu yap
off işsizlik oofffff
bu arada eski çekilişlerdeki hediyelere bakarken falkonumun bana gönderdiği kitabı gördüm ve hala okumadığımı fark ettim
elimdeki kitabın son 20 sayfası kaldı, haftasonu onu bitirip hemen hediye kitabıma başlayacağımçok ayıp etmişim çok
Cesminazimmmm oku hemen okuuu ayiplpp ☺
Benmhedayeler nasldiiii
kuzucuk seni benimle kitap okumaya var mısın? topiğine de bekleriz her gün sohbet ediyoruz bugun kac sayfa kitap okuduk onları yazıyoruz biraz gaza gelip daha çok okumamızı sağlıyor en azından:) tabii belki o konuda da varsındır çekiliş sayfasından bikaç arkadaşı orda da gördüm:))off işsizlik oofffff
bu arada eski çekilişlerdeki hediyelere bakarken falkonumun bana gönderdiği kitabı gördüm ve hala okumadığımı fark ettim
elimdeki kitabın son 20 sayfası kaldı, haftasonu onu bitirip hemen hediye kitabıma başlayacağımçok ayıp etmişim çok
kuzucuk seni benimle kitap okumaya var mısın? topiğine de bekleriz her gün sohbet ediyoruz bugun kac sayfa kitap okuduk onları yazıyoruz biraz gaza gelip daha çok okumamızı sağlıyor en azından:) tabii belki o konuda da varsındır çekiliş sayfasından bikaç arkadaşı orda da gördüm:))
bende işte gün içinde vakit bulabilirsem ya da uyumadan önce mutlaka okuyorum:)kafe kitap diye bi konuda varım sanırım, ama oraya da gelirim tabiki deeçok severim kitap okumayı yeter ki vaktim olsun. her gün en azından yarım saaat de olsa okumaya çalışıyorm da kpss falan derken nasıl oalcak bakalım o işler
bi kitap, bi puzzle bi de beşiktaş bu aralar mevcut eğlencelerim bunlardan ibaretbende işte gün içinde vakit bulabilirsem ya da uyumadan önce mutlaka okuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?