- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
ne azı kız 1,5 saat daha var :s geçmiyo saat
1,5 saat iii? 16:30 da mı bitiyor mesai?
Burada 18:00 da çıkanlar hatta cumartesi çalışanlar var ayıp yahuu
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne azı kız 1,5 saat daha var :s geçmiyo saat
Bursada bence de zor. İş aramayın. Çıkartırlarsa 1 yıl da 1 yıldır. Kıdem alırsınız. Bir de işsizlik maaşı gelir. Gerçi önceki çalışma sürelerine bağlı ne kadar geleceği.
Başka bir şirkete kendileri yerleştirebilecekse bir gider bakarsınız aklınıza yatarsa geçiş yaparsınız. Yatmazsa başka birime geçersiniz.
Hemen stres yapmayın. Tabii ik sitelerinde olsun bir gözünüz.
cnm resmi kurum olduğu için 8-5 normalde ama istanbulda öğle arası yrm saat oyüzden 4,5 da çıkıyoruzHakikaten heee 16:30 da paydos nedir yahu
cnm resmi kurum olduğu için 8-5 normalde ama istanbulda öğle arası yrm saat oyüzden 4,5 da çıkıyoruz
Ben de özel tercihim ama kime sorsam devlet diyorBen özel sektörü tercih ediyorum ama böyle saatleri görünce insan özeniyor:) Devlette çalışmanın en güzel yanı az mesai saati, çok tatil
Ben de özel tercihim ama kime sorsam devlet diyor
nedenlerini sorsam ? neden özel mesela merak ettim ilk defa benim gibi düşünen biri var
KesinlikleBenim ilk tercihim "tamamen duygusal" Bizde özel sektörde daha fazla kazanma ve bence yükselme şansı var. Maaş olarak daha iyi alıyorsun yani.
Bir de özellikle İstanbulda iş imkanı çok fazla. İş değişikliği istediğinde yapabiliyorsun. Sabit bir yerde kalmak zorunda da değilsin.
Kesinlikle
Devlette diyorlar " ama 3000 ile başlıyorsun" falan, evet oyle başlıyorsun da o öyle devam ediyor :)
Burada bir müdür ile milletvekili maaşı denk nerdeyse,
Firmaya da bağlı olarak tabi ama
Şahsen ben devlette olsam garanti olsa 3000 tl olsa ama oturup fiş kesmek olsa işim,
İstemem
Çok arkadaşım var işleri monoton diye ayrılan, aldıkları maaş bir süre sonra tatmin etmiyor .
Yükselme olanakları da anca sınavla. Disiplinli biri için o performansı çöpe gidiyor. Bakılmıyor çünkü.
Mobbing olsa kimse bakmıyor. İK yok çünkü.
Bir de torpil meselesi var tabi..
Sen birde bunu KPSS'ye giren insanlara anlat vallahi taşlarlar seni. Ama şurası bir gerçek memursan garantisin her yerde işin olur maaşın 2500 tl den az olmaz üstelik izin vs bol bol onuda geçtim rahatlar yani özel sektör gibi gözünün üstünde kaşın var diye seni keyfi işten çıkartamaz kimse yüz kızartıcı bir unsur olması gerekir. Primleri yüksek yatar vs vs vs.
Geçen sene çekilişe katılan arkadaşlar, hediyeler hangi konuda paylaşıldı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi.763047/page-431 burada kaç sayfa baktım yok
Evet kesinlikle öyle ama ben yaptığım işin hakkını vererek yapayım, çok para kazanayım düşüncesindeyimSen birde bunu KPSS'ye giren insanlara anlat vallahi taşlarlar seni. Ama şurası bir gerçek memursan garantisin her yerde işin olur maaşın 2500 tl den az olmaz üstelik izin vs bol bol onuda geçtim rahatlar yani özel sektör gibi gözünün üstünde kaşın var diye seni keyfi işten çıkartamaz kimse yüz kızartıcı bir unsur olması gerekir. Primleri yüksek yatar vs vs vs.
YEKTA61 asivemai @cesmi_naz Siz bu sorunun cevabını biliyor olmalısınız. Diğer çekiliş konusunda da bahsediyorlardı. Çok merak ettim geçen seneninkileri
bak buda ondan önceki sene kadınlar günü çekilişimizde bu daha iyi olmuştu geçen seneki yılbaşı çekilişinde eski elde kalmış şeyler gönderenler vardı özensiz olanlar felan ama kadınlar gününki daha bi güzeldiYEKTA61 asivemai @cesmi_naz Siz bu sorunun cevabını biliyor olmalısınız. Diğer çekiliş konusunda da bahsediyorlardı. Çok merak ettim geçen seneninkileri
bak buda ondan önceki sene kadınlar günü çekilişimizde bu daha iyi olmuştu geçen seneki yılbaşı çekilişinde eski elde kalmış şeyler gönderenler vardı özensiz olanlar felan ama kadınlar gününki daha bi güzeldi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-merhaba-cekilisi-hediyeler-topigi.721111/
Yaza merhaba çekilişinde mi eski şeyler gönderildi? Hiç haberim yoktu ne ayıp.