• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Şimdi öğrendim şirketin müşterimizle feshi olucakmış
ya tazminat vericekler işten çıkarıcaklar
Ya , müşterinin bünyesine geçicekmişiz
Yada şirketimiz bünyesinde başka bir yere

:110:

Aaaa.. Peki kaç yıldır çalışıyorsun? Hangisi daha avantjlı? Sonuçta müşteri bünyesine de geçseniz kıdem tazminatını almanız lazım. Atıyorum 4 yıllık çalışan olunca yeni gittiğiniz yerde ssk yenileneceği için 1 yıl sonra çıkmak isteseniz o 4 yıl gidecek :/ Detayları iyi öğrenmek lazım.

hakkında hayırlısı olsun canım tazminat vereceklermiş zatende bir smmm adayı olarak işveren el değiştirdiğin de alman gerekiyor bi yamuk yaparlarsa mutlaka konuşalım ben seni yönelndiririm :-)

Aaaa.. Peki kaç yıldır çalışıyorsun? Hangisi daha avantjlı? Sonuçta müşteri bünyesine de geçseniz kıdem tazminatını almanız lazım. Atıyorum 4 yıllık çalışan olunca yeni gittiğiniz yerde ssk yenileneceği için 1 yıl sonra çıkmak isteseniz o 4 yıl gidecek :/ Detayları iyi öğrenmek lazım.
1 yıldır çalışıyorum çıkartınca kıdemi vericeklermiş ama çıkarsam iş aramak zorunda kalıcam
müşteri bünyesini de tanımıyorum kimseyi vs alışma süreci zor
başka bir operasyon daha iyi gibime geliyor ama bilemedim

Kurumsal mı firma ? Kendi isteğinizle çıkmıyorsunuz sonuç olarak haklarınızı vermek mecburiyetindeler ancak bir aksilik olursa İş Mahkemesi girer işin içine. Sıkıntı + sıkıntı anlayacağın :KK43: departmanınız nedir benim kulağım deliktir sağdan soldan bir haber alırsam size mesaj atarım gider görüşürsünüz ?

Kurumsal mı firma ? Kendi isteğinizle çıkmıyorsunuz sonuç olarak haklarınızı vermek mecburiyetindeler ancak bir aksilik olursa İş Mahkemesi girer işin içine. Sıkıntı + sıkıntı anlayacağın :KK43: departmanınız nedir benim kulağım deliktir sağdan soldan bir haber alırsam size mesaj atarım gider görüşürsünüz ?
İnsan kaynakları, destek hizmetler, idari işler canım
Başka bir iş mi arasam diyorum da iş bulmak da zor bursada hemde bu dönemde

Human resources diyorsun yabancı dilin varsa bir şekilde bulunur. Tam aksine seçim bitti ve her yerde işe alımlar başladı. CV hazırlayıp sağa sola göndermeye başla bence. Dönemde birşey yok kafana takma ben sana özelden mail adresimi atayım bana da cv at olur mu ?

İnsan kaynakları, destek hizmetler, idari işler canım
Başka bir iş mi arasam diyorum da iş bulmak da zor bursada hemde bu dönemde

Bursada bence de zor. İş aramayın. Çıkartırlarsa 1 yıl da 1 yıldır. Kıdem alırsınız. Bir de işsizlik maaşı gelir. Gerçi önceki çalışma sürelerine bağlı ne kadar geleceği.
Başka bir şirkete kendileri yerleştirebilecekse bir gider bakarsınız aklınıza yatarsa geçiş yaparsınız. Yatmazsa başka birime geçersiniz.
Hemen stres yapmayın. Tabii ik sitelerinde olsun bir gözünüz.

Human resources diyorsun yabancı dilin varsa bir şekilde bulunur. Tam aksine seçim bitti ve her yerde işe alımlar başladı. CV hazırlayıp sağa sola göndermeye başla bence. Dönemde birşey yok kafana takma ben sana özelden mail adresimi atayım bana da cv at olur mu ?
yabancı dilim sıkıntı benim, o yüzden zorlanmıştım bu işi de bulurken :110: ondan pimpirik yaptım şimdi

Back