- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YALNIZ DEGILSINIZ KIZLARcanım yalnız değilsin
özel sektör işteYALNIZ DEGILSINIZ KIZLAR
Şimdi öğrendim şirketin müşterimizle feshi olucakmış
ya tazminat vericekler işten çıkarıcaklar
Ya , müşterinin bünyesine geçicekmişiz
Yada şirketimiz bünyesinde başka bir yere
Şimdi öğrendim şirketin müşterimizle feshi olucakmış
ya tazminat vericekler işten çıkarıcaklar
Ya , müşterinin bünyesine geçicekmişiz
Yada şirketimiz bünyesinde başka bir yere
kızlar biliyorum burası gebelik topiği değil ama 2 gün geciktim test falan yapmadım hayırlısı olsun diyorum ama hamileysem eğer çok şaşıracağım dünden beri salak gibiyim
1 yıldır çalışıyorum çıkartınca kıdemi vericeklermiş ama çıkarsam iş aramak zorunda kalıcamAaaa.. Peki kaç yıldır çalışıyorsun? Hangisi daha avantjlı? Sonuçta müşteri bünyesine de geçseniz kıdem tazminatını almanız lazım. Atıyorum 4 yıllık çalışan olunca yeni gittiğiniz yerde ssk yenileneceği için 1 yıl sonra çıkmak isteseniz o 4 yıl gidecek :/ Detayları iyi öğrenmek lazım.
İnşallah güzel bir haber alırsın
Müdürler konuştu ama ne olacağı belli değilBu biraz sıkıntılı bir durum H hotcouture peki açıklama falan yapan biri olmadı mı ?
olması zor bir ihtimal ama du bakalım varsa yarın inletirim zaten burayı
Müdürler konuştu ama ne olacağı belli değil
1 yıldır daha ya,Kaç yıldır orada çalışansın departmanın nedir canım ?
İnsan kaynakları, destek hizmetler, idari işler canımKurumsal mı firma ? Kendi isteğinizle çıkmıyorsunuz sonuç olarak haklarınızı vermek mecburiyetindeler ancak bir aksilik olursa İş Mahkemesi girer işin içine. Sıkıntı + sıkıntı anlayacağın departmanınız nedir benim kulağım deliktir sağdan soldan bir haber alırsam size mesaj atarım gider görüşürsünüz ?
İnsan kaynakları, destek hizmetler, idari işler canım
Başka bir iş mi arasam diyorum da iş bulmak da zor bursada hemde bu dönemde
yabancı dilim sıkıntı benim, o yüzden zorlanmıştım bu işi de bulurken ondan pimpirik yaptım şimdiHuman resources diyorsun yabancı dilin varsa bir şekilde bulunur. Tam aksine seçim bitti ve her yerde işe alımlar başladı. CV hazırlayıp sağa sola göndermeye başla bence. Dönemde birşey yok kafana takma ben sana özelden mail adresimi atayım bana da cv at olur mu ?
16:00 ve 18:00 arası o saat çakılı kalıyor hiç vakit geçmiyor sanki ya hu bir tek ben mi öyle hissediyorum Neyse ki yarın Cumartesi yaşasın uyku
ne azı kız 1,5 saat daha var :s geçmiyo saatŞimdiden saat 15:00 oldu çok az kaldı