2016 yılbaşı çekilişi

Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı

Nasılsınız kızlaar. Ben pek iyi değilim. Adetime 3 gün var gebelik testi yaptım negatif canım sıkıldı enerjim kalmadıı
sıkma canını psikolojikmen de olmaya bilir oluruna bırak zaten günü vakti geldiğinde o gelir saa sana yeterki rabbim ol desin

o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre
o zaman oğluşuna da sana da hoşgeldiiinnnn bence bu sefer ben senin katilin olayım, ama sana hediye almam hepsini oğluna alırım ona göre

Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye

Ovulasyon testi kullanıyomusun 5 ay benimde olmadı ovuladyon testiyle hamile kaldım hee bide no stres rahat olucaksın adetlerin düzenliyse olur

Daha iyi olur bitmiyoki yahu ihtiyaçları oğluşumun daha çok ihtiyacı var hediyeye

ben gönüllüyüm o zaman falkona da katil olarak beni yazın
böyle giderse herkesin katili ben olacam, altından nasıl kalkacam acaba bu işin
haklısınn.. Bu ay ilk denemeydi zaten umutluydum sadece

hayırlısı olsun atalentecim, inşallah en doğru zamanda kavuşursun bebişine

aminn canım çook sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…