- 4 Şubat 2015
- 6.044
- 12.256
- 248
biz kendi aramızda tatlıya bağlamıştık.nerede patron gelsin buraya :) inşallah banları çabuk kalkarKufi ve asivemai tartışmışlar gereksiz yere Kufi uzatmış olan kızcağıza oldu banlandı.
Tv beni pek sarmiyo zaten tombala olursa eğlenceli oluyor ya kalabalık olacak egleneceksin yada tek olur dizi izleyeceksin en güzeli :)ama eskisi gibi tvde güzel şeyler çıkmıyo sanki :) gerçi diğer günlerden farkı yok benim için ama geri saymak zevkli oluyo.heyecanlanıyorum nedense
Gelsin ya aktiftir hala umarım :)
ay banlamışlar kızı 1 2 gün yoktur şimdi tüh
ay banlamışlar kızı 1 2 gün yoktur şimdi tüh
Bence de en az 2 gün kalır. Banlanınca önceki banlanmalara göre süre artıyor yanlış fark etmediysem.
aynen bende öyle biliyorum şikayet mi edildi acaba?Bence de en az 2 gün kalır. Banlanınca önceki banlanmalara göre süre artıyor yanlış fark etmediysem.
aynen hepimiz yardımcı oluruz ümran tekrar gelene kadar.Yeni katılmak isteyenler olursa topiğe yazsınlar bizde not alalımUmran gelene kadar boş bırakmayalım buraya yeni gelenler olabilir kızlar. Talihsiz oldu gerçekten konuşup anlasilirdi ban gereksiz oldu biraz.
Çok sürmez bi iki güne gelir ben girdiğim sürece elimden geleni yaparım topik icin.
Umran gelene kadar boş bırakmayalım buraya yeni gelenler olabilir kızlar. Talihsiz oldu gerçekten konuşup anlasilirdi ban gereksiz oldu biraz.
Çok sürmez bi iki güne gelir ben girdiğim sürece elimden geleni yaparım topik icin.
aynen bende öyle biliyorum şikayet mi edildi acaba?
dün hesabımı kapatmam gerekebilir demişti zaten anlaşılan eşi baya sorun etti bu siteyipapatya gelinide hesap kapatılmış çok üzüldüm ona inşallah eşiyle çok sıkıntı yaşamamıştır
aynen günah almayalım ama durduk yere neden banlansın şikayet edilmiştir.Büyük ihtimalleProfiline baktım zaten bu konu dışında ekstra bir şey yazmamış. Diğer yazdıkları da kısa ve normal şeyler.
Yine günah almayalım da..
inşallah çok sıkmamıştır kızın canınıdün hesabımı kapatmam gerekebilir demişti zaten anlaşılan eşi baya sorun etti bu siteyi
umarım tatlım erkekler neden sorun çıkarıyor bu site için anlamış değilim ama hayırlısı artık.inşallah çok sıkmamıştır kızın canını
hahahah, yakalandım galiba :)) neler oluyor diye bakıyordum ama çekiliş tamamlanmış galiba, bir şeyler olmuş da tam anlayamadım :))wertx35 eski katilim alttan alttan bakma sende gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?