• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Bu gidişle çekiliş olmayacak gibi. Sayı çok az kalanlar da anlaşamadı bir türlü.
sayının az olduğunu düşünmüyorum suan zaten 1 aralık a kadar vakit var.Sadece 2 arkadaş arasında bir yanlış anlaşılma oldu aslında normalde çok güzel bir sohbet yeri burası böyle şeyler olmuyor normalde.

sayının az olduğunu düşünmüyorum suan zaten 1 aralık a kadar vakit var.Sadece 2 arkadaş arasında bir yanlış anlaşılma oldu aslında normalde çok güzel bir sohbet yeri burası böyle şeyler olmuyor normalde.
aynen canım katılıyorum normalde şakalar güzel hoş sohbetler olurdu ama yine olacak güzel arkadaşlarımız var burda

19 kişi şuan için iyi bence artar diye düşünüyorum ben 1 aralığa kadar.Bundan önce yapılan sonra iptal ettiğimiz çekiliş 15 kişiydi ve okeydi yani.

kızlar @coco_mell arkadaşı etiketleyemiyorum acaba ban landı mı ki ondan mı

asivemai asivemai çekiliş yönetme konusunda çok tecrübeli ve yetenekli kızlar zaten uygun bir dille kurbanlarınıza hediye aldığınızı belirttiğinizde değişmeyeceğini ,kurban olarak mevcut kişiyi sabit tutup yazacağını söylüyor..
anlaşılmayacak birşey yok ki.. güzel bir sohbet yeri burası ben katilimle de kurbanımla da her gün sohbet halindeyim ve gayet anlayış gösterip değiştirmeyeceğini söyledi ümran sağolsun..
hani tepkiniz sanki ümran zorla değiştirecek gibi davranmıssınız

asivemai asivemai çekiliş yönetme konusunda çok tecrübeli ve yetenekli kızlar zaten uygun bir dille kurbanlarınıza hediye aldığınızı belirttiğinizde değişmeyeceğini ,kurban olarak mevcut kişiyi sabit tutup yazacağını söylüyor..
anlaşılmayacak birşey yok ki.. güzel bir sohbet yeri burası ben katilimle de kurbanımla da her gün sohbet halindeyim ve gayet anlayış gösterip değiştirmeyeceğini söyledi ümran sağolsun..
kraliçe tamam :)

sağol canım zaten amacım kimseyi mağdur etmeden güzelce sohbet edip arkadaşlık kurmaktı ama tabi herkes bir olmuyo o yüzden kapatalım boşver konuyu ;)

Back