- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
papatya gelininine ne oldupapatya gelinide hesap kapatılmış çok üzüldüm ona inşallah eşiyle çok sıkıntı yaşamamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatya gelininine ne oldupapatya gelinide hesap kapatılmış çok üzüldüm ona inşallah eşiyle çok sıkıntı yaşamamıştır
umarım tatlım erkekler neden sorun çıkarıyor bu site için anlamış değilim ama hayırlısı artık.
eşi görmüş.katil ne kurban ne ? sen ne yapıyorsun diye kıza çıkışmış baya.hem çekilişten aldı kızı hemde üyeliğini iptal ettirdipapatya gelininine ne oldu
Oha ya hangi yüzyılda yaşıyoruz..eşi görmüş.katil ne kurban ne ? sen ne yapıyorsun diye kıza çıkışmış baya.hem çekilişten aldı kızı hemde üyeliğini iptal ettirdi
Yakaladım :) yok çekiliş tekrar olacak bazı aksilikler çıktı 1 Aralıkta yeniden çekilecek:)hahahah, yakalandım galiba :)) neler oluyor diye bakıyordum ama çekiliş tamamlanmış galiba, bir şeyler olmuş da tam anlayamadım :))
Kocası yakalamış kızmış kizcagiza bu site için kötü düşünceleri varmış niyeyse artık.papatya gelininine ne oldu
anladımm.. hay ALLAH hoş olmamış..bu davranışı..eşi görmüş.katil ne kurban ne ? sen ne yapıyorsun diye kıza çıkışmış baya.hem çekilişten aldı kızı hemde üyeliğini iptal ettirdi
Yakaladım :) yok çekiliş tekrar olacak bazı aksilikler çıktı 1 Aralıkta yeniden çekilecek:).
evet kızda böyle cana yakın tatlı bi kızdı. hayırlısıanladımm.. hay ALLAH hoş olmamış..bu davranışı..
Supersin:) selamlarimizi ilet Umrana topik emin ellerde :))aaa çekiliş olmamışsa ben de katılayım bari, aman eksik kalmayayım. :)) bu arada ümranı banlamışlar :S az önce görüştüm kendisiyle selam ve sevgilerini iletti size :) 1 günlük banlanmış yarın burada olacakmış :))
X xDerinMavix sende gel
tamam burada kal H hotcoutureben de katılmak istiyorum. hatta bu topic in varlığından haberim yoktu, ben de ayrı topic açmış bulundum
ben de katılmak istiyorum. hatta bu topic in varlığından haberim yoktu, ben de ayrı topic açmış bulundum
ya bi söz var da senin için demiyorum lütfen yanlış anlama.HACI HACIYI TEKKEDE DELİ DELİYİ DAKİKADA BULURMUŞ :) sen öyle diyince aklıma bu söz geldi.seni aramızda görmek isteriz.inşallah katılırsın.bdv de tanıdım seni :)Beni nerden buldunuz
ya bi söz var da senin için demiyorum lütfen yanlış anlama.HACI HACIYI TEKKEDE DELİ DELİYİ DAKİKADA BULURMUŞ :) sen öyle diyince aklıma bu söz geldi.seni aramızda görmek isteriz.inşallah katılırsın.bdv de tanıdım seni :)
burada kalıyorum, konuyu kapattırayım mademmtamam burada kal H hotcouture
Buyrun katılın sizde cok olsun katılımcı iyice eğlenelim:)Yok yanlış anlamam
Sadece ben nereden aklınıza geldim diye şaşırdım :))