• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

hahahah, yakalandım galiba :)) neler oluyor diye bakıyordum ama çekiliş tamamlanmış galiba, bir şeyler olmuş da tam anlayamadım :))
Yakaladım :) yok çekiliş tekrar olacak bazı aksilikler çıktı 1 Aralıkta yeniden çekilecek:)
papatya gelininine ne oldu
Kocası yakalamış kızmış kizcagiza bu site için kötü düşünceleri varmış niyeyse artık.

Yakaladım :) yok çekiliş tekrar olacak bazı aksilikler çıktı 1 Aralıkta yeniden çekilecek:).

aaa çekiliş olmamışsa ben de katılayım bari, aman eksik kalmayayım. :)) bu arada ümranı banlamışlar :S az önce görüştüm kendisiyle selam ve sevgilerini iletti size :) 1 günlük banlanmış yarın burada olacakmış :))

ben de katılmak istiyorum. hatta bu topic in varlığından haberim yoktu, ben de ayrı topic açmış bulundum :mad:

ya bi söz var da senin için demiyorum lütfen yanlış anlama.HACI HACIYI TEKKEDE DELİ DELİYİ DAKİKADA BULURMUŞ :) sen öyle diyince aklıma bu söz geldi.seni aramızda görmek isteriz.inşallah katılırsın.bdv de tanıdım seni :)

Yok yanlış anlamam :D
Sadece ben nereden aklınıza geldim diye şaşırdım :))

Back