• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

mhnds_ mhnds_ Bana söylemişlerdi ben de söyleyeyim :) Biraz daha tanıtım gerekebilir. Benden boy, kilo, ayakkabı numarası, hoşlandığın aksesuarlar vs onlar istenmişti.

ben seni hatılıyor gibiyim ama emin olamıyorum :KK45:
ben de 7 senelik üyeyim eski adım allegria idi :KK25:
ben seni hatılıyor gibiyim ama emin olamıyorum :KK45:
ben de 7 senelik üyeyim eski adım allegria idi :KK25:
İsim-nick olarak hatırlamıyorum ama konuştuğumuz topiclerden hatırlıyor olabilirsin,
Takas , bugun ne giysem topiclerinde aktiftim :))

nasıl ayarlıyorsunuz tatlımm..

Katılmana çok sevindim :KK68:

Ben de dün katıldım. Öncesinde karışıklık olmuş biraz.
Şimdi özet geçeyim. Arkadaşlar eksik bir şey olursa tamamlasınlar.

Kişisel bilgilerimizi kargo için adres, isim soyisim, telefon bilgilerini asivemai asivemai ye gönderiyoruz. Şu an pasif. Yarın gönderebilirsin.

Sonra http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.880305/ bu konuya kendimizi tanıtıyoruz. Yaş, boy, kilo, nelerden hoşlanırız vs...

1 Aralıkta Çekiliş yapılacak. Kime hediye göndereceğin mesajla belirtilecek. Ve kim olduğunu saklayacaksın:) Söylenmeyecek. 15 Aralıkta gönderim yapılacak. (Tarihlerle ilgili atladığım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen) Sonra hediyelerimiz buradan açıklanacak. Görsellerle paylaşılacak.

Hediye paket içeriği;
Kırmızı iç çamaşırı ve çikolata zorunlu :) Yanına da ne isterseniz artık. Tanıtımlara göre göndereceğimiz kişiye uygun güzel özenli bir şey/şeyler göndereceğiz. Ücret kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla. Özenli olması yeterli diye anladım.

Bu kadar :))

Katılmana çok sevindim :KK68:

Ben de dün katıldım. Öncesinde karışıklık olmuş biraz.
Şimdi özet geçeyim. Arkadaşlar eksik bir şey olursa tamamlasınlar.

Kişisel bilgilerimizi kargo için adres, isim soyisim, telefon bilgilerini asivemai asivemai ye gönderiyoruz. Şu an pasif. Yarın gönderebilirsin.

Sonra http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.880305/ bu konuya kendimizi tanıtıyoruz. Yaş, boy, kilo, nelerden hoşlanırız vs...

1 Aralıkta Çekiliş yapılacak. Kime hediye göndereceğin mesajla belirtilecek. Ve kim olduğunu saklayacaksın:) Söylenmeyecek. 15 Aralıkta gönderim yapılacak. (Tarihlerle ilgili atladığım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen) Sonra hediyelerimiz buradan açıklanacak. Görsellerle paylaşılacak.

Hediye paket içeriği;
Kırmızı iç çamaşırı ve çikolata zorunlu :) Yanına da ne isterseniz artık. Tanıtımlara göre göndereceğimiz kişiye uygun güzel özenli bir şey/şeyler göndereceğiz. Ücret kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla. Özenli olması yeterli diye anladım.

Bu kadar :))
ooo harikaymış buuu tamam varım canımm.. ve şunuda belirteyim ben kime çıkarsam kargo ücreti vermesin firmaca yurt içi kargoyla anlaşmamız var..bunuda belirteyim ben arkadaşa hediyelerimizi aldıktan sonrada paylaşırız..

ooo harikaymış buuu tamam varım canımm.. ve şunuda belirteyim ben kime çıkarsam kargo ücreti vermesin firmaca yurt içi kargoyla anlaşmamız var..bunuda belirteyim ben arkadaşa hediyelerimizi aldıktan sonrada paylaşırız..

Süper. O zaman bunu asivemai asivemai ye paylaşırsın olur mu? Çünkü herkes kurallara uyarsa kimden geleceğini hediye gelene kadar bilemeyeceğiz :KK73:

ayyyy böyleeee :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: okudum geçmişi, neler olmuş bugün o_O
neyse kızlar, kalan sağlar bizimdir, ümranım da yarın dönecekmiş nasıl olsa sıkıntı yok :KK76:
bi yemek yiyim geleyim, bakalım kimler burda akşam akşam kaynatırız biraz :KK6:

Back