• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ay banlamışlar kızı 1 2 gün yoktur şimdi tüh

Bence de en az 2 gün kalır. Banlanınca önceki banlanmalara göre süre artıyor yanlış fark etmediysem.

Umran gelene kadar boş bırakmayalım buraya yeni gelenler olabilir kızlar. Talihsiz oldu gerçekten konuşup anlasilirdi ban gereksiz oldu biraz.

Çok sürmez bi iki güne gelir ben girdiğim sürece elimden geleni yaparım topik icin.

Umran gelene kadar boş bırakmayalım buraya yeni gelenler olabilir kızlar. Talihsiz oldu gerçekten konuşup anlasilirdi ban gereksiz oldu biraz.

Çok sürmez bi iki güne gelir ben girdiğim sürece elimden geleni yaparım topik icin.
aynen hepimiz yardımcı oluruz ümran tekrar gelene kadar.Yeni katılmak isteyenler olursa topiğe yazsınlar bizde not alalım

papatya gelinide hesap kapatılmış çok üzüldüm ona inşallah eşiyle çok sıkıntı yaşamamıştır :(

Bence de çok gereksiz oldu. Hakaret yok ortada bir şey yok. Etiketlemeler devam edilip yeni katılacaklar vs onlar belirlenir artık. Geldiğinde de mesaj yoluyla kişisel bilgiler paylaşılır. Sıkıntı olmaz inşallah.

Back