arkdaşım zaten alanlara yardımcı oluyoruz bu kadar agresifce cevap verilmesinin anlamı yok güzel bi ifadeyle anlatabilirdi sadece ricam en azından erken göndermeyin hediyelerinizi
iyiyim canım çok saol sen nasılsın neler yapıyosunhoşgeldin cnm nasılsınn
napim bende aynı iş güç buara işler yoğuniyiyim canım çok saol sen nasılsın neler yapıyosun
Arkadas hamis oldugu icin morali bozuldu.arkdaşım zaten alanlara yardımcı oluyoruz bu kadar agresifce cevap verilmesinin anlamı yok güzel bi ifadeyle anlatabilirdi sadece ricam en azından erken göndermeyin hediyelerinizi
Zaten gayet duGun konustum ne hakaret var ne assagilama. Neresini yanlis anladin bilemem. Ben gereken seyleri soyledim anladiysan sorun yok. Ha yok illa katilacan tanitacan diosan ben yokum
kolay gelsin tatlım ya ortalık karışmış biraaz galiba kimseyi sıkıntıya sokmıcak ümran kızlar hediyenizi aldıysanız gönderirsiniz zaten sizin kurbanınınz değişmez.Bunu düzgün bir dille anlatabilirsiniznapim bende aynı iş güç buara işler yoğun
Yani dogru diosun cnm. Yanlis anlasilma olmus kapatin konuyu bosverin sohbet edelimSanırım bi yanlış anlaşılma oldu arkadaşlar. Cekilisten bazı sebeplerden ötürü çekilenler oldu az kişi kaldı ve ben dahil bi kac arkadas daha cekilise katılmaya niyetli olunca tekrar yapılması kararı alındı. Ancak hediyesini alan, kurbanindan memnun olan kişilerin değiştirilmemesi de kararlaştırıldı. Tabiki hediye aldıysanız tekrar başkasına almayacaksiniz siz sabit kalacaksınız.
Ancak kime alındığı soylenmeyecekti ve hediye gonderin tarihi henüz gelmedi. Zaten amaç sırf hediyelesmek degil ki sohbet etmek arkadaslik kurmak burada. Birde kime alınacağı kimden geleceği konusunda tahmin yürütüp eglenmek.
Gerilmeye gerek yok eglenmek için yapıyoruz :)
ok benimde bozuldu bende aynı şeyleri yaşadım az çok tahmin edebiliyorum durumunu ama yani dediğim igibi güzelce ifade edebilirdiArkadas hamis oldugu icin morali bozuldu.
Biz arkadasla ayarladik herseyi gonderiyoruz birbirimize hediyeleri.
Zamani geldigindede atariz buraya
Cok takmayin kafaniza bosverin yeni gelenler icin tekrardan cekilis yaparsinizok benimde bozuldu bende aynı şeyleri yaşadım az çok tahmin edebiliyorum durumunu ama yani dediğim igibi güzelce ifade edebilirdi
yani öyle olacak zaten sadece moral bozukluğu oldu ama neyse artıkCok takmayin kafaniza bosverin yeni gelenler icin tekrardan cekilis yaparsiniz
bozmayın moralleri kızlar.Burası güzel bi amaca hizmet eden bi topik güzelce muhabbetimizi yapalım sohbet edelim birbirimizi tanıyalım önemli olan bu.Ayrıca ben sadece katilim ve kurbanımla değil diğer arkadaşlarla da konuşmak tanışmak isterim elimden geldiğince.yani öyle olacak zaten sadece moral bozukluğu oldu ama neyse artık
Evet canım burasi. Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum çok şükür hem hoşuma gidiyor hem harçlık cikiyor :)http://websta.me/n/agackokusu Burası mı? Çok güzel görünüyorlar maşallah.
Kuzum sıkma canını olur öyle yanlış anlaşılmalar. Halledilmeyecek şeyler degil.yani öyle olacak zaten sadece moral bozukluğu oldu ama neyse artık
aynen cnm sana katılıyorum bende yeni arkadaşlıklar kuralım istiyorumm :)bozmayın moralleri kızlar.Burası güzel bi amaca hizmet eden bi topik güzelce muhabbetimizi yapalım sohbet edelim birbirimizi tanıyalım önemli olan bu.Ayrıca ben sadece katilim ve kurbanımla değil diğer arkadaşlarla da konuşmak tanışmak isterim elimden geldiğince.
Kesifatos isim yazdi bi gizliligi kalmadi. Bende soylemek zorunda kaldim anlamayanlar oldugu icin. Ok sknti yok zaten ben aldm alicamiSanırım bi yanlış anlaşılma oldu arkadaşlar. Cekilisten bazı sebeplerden ötürü çekilenler oldu az kişi kaldı ve ben dahil bi kac arkadas daha cekilise katılmaya niyetli olunca tekrar yapılması kararı alındı. Ancak hediyesini alan, kurbanindan memnun olan kişilerin değiştirilmemesi de kararlaştırıldı. Tabiki hediye aldıysanız tekrar başkasına almayacaksiniz siz sabit kalacaksınız.
Ancak kime alındığı soylenmeyecekti ve hediye gonderin tarihi henüz gelmedi. Zaten amaç sırf hediyelesmek degil ki sohbet etmek arkadaslik kurmak burada. Birde kime alınacağı kimden geleceği konusunda tahmin yürütüp eglenmek.
Gerilmeye gerek yok eglenmek için yapıyoruz :)
Canini sikma ikinizde hamilesiniz moralini bozuyosunuz sadeceTHEY- napim miknatis var bende cekiyorum sorun ve sorunlulari 1 lafi 10 kere anlatiyorsam demek sorun bende degil. Ben gideyim uzanayim istirahat zamanim
kuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçektenbozmayın moralleri kızlar.Burası güzel bi amaca hizmet eden bi topik güzelce muhabbetimizi yapalım sohbet edelim birbirimizi tanıyalım önemli olan bu.Ayrıca ben sadece katilim ve kurbanımla değil diğer arkadaşlarla da konuşmak tanışmak isterim elimden geldiğince.
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son haliEvet canım burasi. Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum çok şükür hem hoşuma gidiyor hem harçlık cikiyor :)
Kuzum sıkma canını olur öyle yanlış anlaşılmalar. Halledilmeyecek şeyler degil.
Elif Nisamiz nasıl? kocaman olmuştur şimdi :)
oyyy çok şeker bu yerimki ben bunukuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?