• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

günaydın kızlar.çekilişin yeniden yapılacak olması güzel olmuş.gerçi belirtilmiş ama ben yinede söylemek isterim.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tablacıdan alınan 5 liralık saatlerde hoş kaçmaz diye düşünüyorum.kimse mağdur olmasın bence.bu sitede ilk defa böyle bişeye katıldım ama daha öncesinde öğrencilik yıllarında arkadaşlar arasında böyle bi sıkıntı yaşamıştım.öğrenci olduğumuz için ben boğazımdan kesip kaliteli bişey almıştım ama bana tam tersi gelmişti bozuluncada öğrenciyiz ama durumum yok demişti arkadaş ki durumu olmayan katılmasın bence.hiç hoş olmuyor.bi çorap 3 parça içinde olmasın bence.
öyle bişey olacağını sanmıyorum canım snuçta katılan arkadaşların bir çoğu eski katılımcılar ve gayet güzel kaliteli olmuştu çünkü

Morenica Morenica canım kendinden biraz daha bahsedersen sana hedye alacak kişiye biraz daha yardımcı olursun ayak numaran bedenin nasıl giyinirsin ev aksesuarı falan ne bileyim biraz daha yazarsan çok memnun oluruz :KK66:

Morenica Morenica canım kendinden biraz daha bahsedersen sana hedye alacak kişiye biraz daha yardımcı olursun ayak numaran bedenin nasıl giyinirsin ev aksesuarı falan ne bileyim biraz daha yazarsan çok memnun oluruz :KK66:

Ben biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim:( İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.
Öğrenci olanlar var ama kısıtlama getirilmiş zaten.
Ben yine yazayım ama benim çıktığım kişi kendine göre ne hediye ederse mutlu olurum:)

Hemen yazıyorum diğer konuya :)

Ben biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim:KK43: İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.
Ben yine yazayım ama benim çıktığım kişi kendine göre ne hediye ederse mutlu olurum:)

yok canım sen içinden geldiği gibi paylaş canım

kaptanım o değişti yeni sayfa açtık çünkü kendini tanıtıp banlanan var veyahut çekilişe girmeyen var o yüzden :KK66:
Hmm anladim.
Ya ama onca kelimeyi tekrar nasil bi araya getiricem, hic sevmem zaten kendimden bahsetmeyi. Hofff..
Neyse tanitalim bakalim tekrardan :KK55:

Günaydın kızlar :)

kötü :KK43:
eşim hasta gece hastanedeydik...
şimdi de işe geldim
eşim evde yatıo
hafif çapta gıda zehrlenmesi aama mahvetmiş eşimi...
annesi babası var evde..
ben işte
mmoralim bozuk
Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah dikkat edin daha çok. Nasıl zehirlenmis ki:/

günaydın kızlar.çekilişin yeniden yapılacak olması güzel olmuş.gerçi belirtilmiş ama ben yinede söylemek isterim.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tablacıdan alınan 5 liralık saatlerde hoş kaçmaz diye düşünüyorum.kimse mağdur olmasın bence.bu sitede ilk defa böyle bişeye katıldım ama daha öncesinde öğrencilik yıllarında arkadaşlar arasında böyle bi sıkıntı yaşamıştım.öğrenci olduğumuz için ben boğazımdan kesip kaliteli bişey almıştım ama bana tam tersi gelmişti bozuluncada öğrenciyiz ama durumum yok demişti arkadaş ki durumu olmayan katılmasın bence.hiç hoş olmuyor.bi çorap 3 parça içinde olmasın bence.

Dediğine katılıyorum ama şöyle katılıyorum. Özensiz alınan ve hazırlanan hediyeler hemen belli ediyor kendini. Ama bunu paraya vurmak doğru değil bence. Evet uyduruk bişey alınması hoş olmaz kimsenin alacağını sanmıyorum da ama herkesten de marka ve pahalı şeyler almasını beklemek ve beklentiyi bu şekilde yüksek tutmak doğru değil.

Önemli olan arkadaslik kurmak burada hatıra kalacak biseyler yapmak :)

Ben biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim:KK43: İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.

Şahsen bana da kim ne alırsa alsın mutlu olu cam yeterki ozensin düşünerek alsin :)

Ayak numarasinda da şöyle örnek vereyim. Geçen cekilislerin birinde bana ev ayakkabısı gelmişti ceyizime kaldirdim kiyamadim kullanmaya :) Alan arkadaşa öpücükler gönderiyorum :KK15:

Günaydın kızlar :)

Şahsen bana da kim ne alırsa alsın mutlu olu cam yeterki ozensin düşünerek alsin :)

Ayak numarasinda da şöyle örnek vereyim. Geçen cekilislerin birinde bana ev ayakkabısı gelmişti ceyizime kaldirdim kiyamadim kullanmaya :) Alan arkadaşa öpücükler gönderiyorum :KK15:

Ne güzel hatıra kalmış:)

Ne güzel hatıra kalmış:)
Kesinlikle:) Böyle bir sürü var kullandığım yada kullanmayip sakladigim :) Güzel oluyor çekiliş ya :)

Bu arada Morenica tanıtım yazını okudum bende İstanbuldayim birbirimize çıkarsak bulusabiliriz:)

Back