- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
sağol toredocumHERKESE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLERİM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol toredocumHERKESE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLERİM...
öyle bişey olacağını sanmıyorum canım snuçta katılan arkadaşların bir çoğu eski katılımcılar ve gayet güzel kaliteli olmuştu çünkügünaydın kızlar.çekilişin yeniden yapılacak olması güzel olmuş.gerçi belirtilmiş ama ben yinede söylemek isterim.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tablacıdan alınan 5 liralık saatlerde hoş kaçmaz diye düşünüyorum.kimse mağdur olmasın bence.bu sitede ilk defa böyle bişeye katıldım ama daha öncesinde öğrencilik yıllarında arkadaşlar arasında böyle bi sıkıntı yaşamıştım.öğrenci olduğumuz için ben boğazımdan kesip kaliteli bişey almıştım ama bana tam tersi gelmişti bozuluncada öğrenciyiz ama durumum yok demişti arkadaş ki durumu olmayan katılmasın bence.hiç hoş olmuyor.bi çorap 3 parça içinde olmasın bence.
Morenica canım kendinden biraz daha bahsedersen sana hedye alacak kişiye biraz daha yardımcı olursun ayak numaran bedenin nasıl giyinirsin ev aksesuarı falan ne bileyim biraz daha yazarsan çok memnun oluruz
Evet canim.Canım melindanın dediği gibi olacak
Kaptanım gircek misin çekilişe
yok canım sen içinden geldiği gibi paylaş canımBen biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.
Öğrenci olanlar var ama kısıtlama getirilmiş zaten.
Ben yine yazayım ama benim çıktığım kişi kendine göre ne hediye ederse mutlu olurum:)
Hemen yazıyorum diğer konuya :)
kaptanım kendini tanıtıp birde adres bilgisini gönderir misin bana :)Evet canim.
E ben kendimi tanittim ya, tanitim topigine adresi de hemen yaziyorum sana.tmm
kaptanım kendini tanıtıp birde adres bilgisini gönderir misin bana :)
kaptanım o değişti yeni sayfa açtık çünkü kendini tanıtıp banlanan var veyahut çekilişe girmeyen var o yüzdenE ben kendimi tanittim ya, tanitim topigine adresi de hemen yaziyorum sana.
Hmm anladim.kaptanım o değişti yeni sayfa açtık çünkü kendini tanıtıp banlanan var veyahut çekilişe girmeyen var o yüzden
kaptanım kopyala yapıştır ben şahsen öyle yaptımHmm anladim.
Ya ama onca kelimeyi tekrar nasil bi araya getiricem, hic sevmem zaten kendimden bahsetmeyi. Hofff..
Neyse tanitalim bakalim tekrardan
en çok ben yazmışım
yanlış anlamayın seçenek çok olsun içinden seçin diye vallahi bak
Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah dikkat edin daha çok. Nasıl zehirlenmis ki:/kötü
eşim hasta gece hastanedeydik...
şimdi de işe geldim
eşim evde yatıo
hafif çapta gıda zehrlenmesi aama mahvetmiş eşimi...
annesi babası var evde..
ben işte
mmoralim bozuk
günaydın kızlar.çekilişin yeniden yapılacak olması güzel olmuş.gerçi belirtilmiş ama ben yinede söylemek isterim.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tablacıdan alınan 5 liralık saatlerde hoş kaçmaz diye düşünüyorum.kimse mağdur olmasın bence.bu sitede ilk defa böyle bişeye katıldım ama daha öncesinde öğrencilik yıllarında arkadaşlar arasında böyle bi sıkıntı yaşamıştım.öğrenci olduğumuz için ben boğazımdan kesip kaliteli bişey almıştım ama bana tam tersi gelmişti bozuluncada öğrenciyiz ama durumum yok demişti arkadaş ki durumu olmayan katılmasın bence.hiç hoş olmuyor.bi çorap 3 parça içinde olmasın bence.
Ben biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.
Öğrenci olanlar var ama kısıtlama getirilmiş zaten.
Ben yine yazayım ama benim çıktığım kişi kendine göre ne hediye ederse mutlu olurum:)
Hemen yazıyorum diğer konuya :)
Günaydın kızlar :)
Şahsen bana da kim ne alırsa alsın mutlu olu cam yeterki ozensin düşünerek alsin :)
Ayak numarasinda da şöyle örnek vereyim. Geçen cekilislerin birinde bana ev ayakkabısı gelmişti ceyizime kaldirdim kiyamadim kullanmaya :) Alan arkadaşa öpücükler gönderiyorum
Kesinlikle:) Böyle bir sürü var kullandığım yada kullanmayip sakladigim :) Güzel oluyor çekiliş ya :)Ne güzel hatıra kalmış:)