2016 yılbaşı çekilişi

Kesinlikle:) Böyle bir sürü var kullandığım yada kullanmayip sakladigim :) Güzel oluyor çekiliş ya :)

Bu arada Morenica tanıtım yazını okudum bende İstanbuldayim birbirimize çıkarsak bulusabiliriz:)

Süper. Şimdi okudum ben de. Yaşlar, meslek falan da yakın. Güzel olur gerçekten:) Heyecanla bekliyorum çekilişi:)

Süper. Şimdi okudum ben de. Yaşlar, meslek falan da yakın. Güzel olur gerçekten:) Heyecanla bekliyorum çekilişi:)
Ne güzel olur :) Bende yakın hissettim kendime sonra birde baktım İstanbuldaymissin :)

Çogalamadik kalabalık olalım hatunlar yok mu katilmak isteyen???

beklentiyi yüksek tutmakla ne alakası var arkadaşım.geçmiş çekilişlerdede olmuş böyle bi sıkıntı.herkesin maddi durumu farklı ama kendine güvenmeyende girişmesin böyle birşeye.demek istediğim o.sen özenerek bi paket hazırla ama arkadaşın sana çorap alsın yollasın.ne kendim için ne başkası böyle birşerye maruz kalsın istemem

Düşündüğümü söyledim ben sadece. Yani aldığımız hediyelerin içinde çorapta olabilir bence yani bunu anlatmaya çalıştım yeterki özenli olsun.
Neyse dusuncenize saygı duyarım kimse burada özensiz bişey istemez bende dahil. Orada hemfikiriz zaten.

Kabul edilirse bi kota koyalım isterseniz min max fiyat belirleyelim kimse hediyesinde mağdur olmasın.

Günaydın kuzular:) bugün biraz geç aktif oldum kusura bakmayın şimdi tekrardan tanıtım topiğine kendimi tanıtmaya koşuyorum

Ben kendimi tanitmistim. Iyice bakrsaniz aktiflik kimde gorursunuz. Ay rahat rahat bi gebelik geciremiyorum ya. Midem bulaniyo zaten. Benim hediye aldigim kiaide belli bana alacakta belli. Biz knstuk hediyelerimizi aldik bile. Sadece gonderimi kaldi. Neyin tanitimi bu?

canım aktif olup takip etseydin sayfayı neden olduğunu gayet iyi anlardın bu kadar kızmana tepki vermene gerek yok

Hediyelerimi hqzirladim ben yarin gondericem. 2.kez niye tanitayim. Ail bastan hediye alamam kusura bakmayin
arkadaşım zaten hediyesini alan kişilere kurbanlarını değiştirmiyorum yine aynı kişiye alacaksın ama sadece katilin değişecek ve gönderim de 15 aralıktan itibaren

canım aktif olup takip etseydin sayfayı neden olduğunu gayet iyi anlardın bu kadar kızmana tepki vermene gerek yok
Dun ve bugun giremedim oda gebeligimle ilgili doktora gitmekten. Emin ol cekilisinizden muhim bi durum. Bu yuzden aktif olmadigimi soyleyemezsin. Ayrica 3. Yazisim ama ben hediyelerimi hazirladim paketledim yeniden hediye alamam. Almayanlr devam etsin.

tabikide bebeğin herşeyden önemli ama biraz daha düzgün üslup ve tarzla söylesen sana zaten yardımcı olacağızzzzz

Ne güzel olur :) Bende yakın hissettim kendime sonra birde baktım İstanbuldaymissin :)

Çogalamadik kalabalık olalım hatunlar yok mu katilmak isteyen???

Öğle arası sebebiyle yazamadım da instagram satış yaptığın kullanıcı adını alabilir miyim?

tabikide bebeğin herşeyden önemli ama biraz daha düzgün üslup ve tarzla söylesen sana zaten yardımcı olacağızzzzz
Zaten gayet duGun konustum ne hakaret var ne assagilama. Neresini yanlis anladin bilemem. Ben gereken seyleri soyledim anladiysan sorun yok. Ha yok illa katilacan tanitacan diosan ben yokum

Zaten gayet duGun konustum ne hakaret var ne assagilama. Neresini yanlis anladin bilemem. Ben gereken seyleri soyledim anladiysan sorun yok. Ha yok illa katilacan tanitacan diosan ben yokum
arkadaşım bu kadar uzatmanın manası yok zaten aynı kişi birbirine çıktı ama mümkünse hediyeyi erken göndermezsen sevinirim yada neyse nasıl biliyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…