2016 yılbaşı çekilişi

THEY- napim miknatis var bende cekiyorum sorun ve sorunlulari 1 lafi 10 kere anlatiyorsam demek sorun bende degil. Ben gideyim uzanayim istirahat zamanim
valla ben sorunu kendimde görmüyorum açıkçası ben sana anlatmaya durumu izah etmeye çalıştıkça sen kendince konuşmaya çalıştın

hem faceten hem instagramdan takip ettim ben dee
yetenekli hatun

demek istediğinizi anladım.benim için sıkıntı yok.ama önceki yıllardaki gibi evde kullanmadığı sararmış eşyayı gönderenler olmuş :) ucuz olsun ama özenilmiş seçilmiş olsun

kuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son hali

Ay maşallah Nasıl güzelmiş. Nazar değmesin. Allah bağışlasın.

valla ben sorunu kendimde görmüyorum açıkçası ben sana anlatmaya durumu izah etmeye çalıştıkça sen kendince konuşmaya çalıştın
Uzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!

Canini sikma ikinizde hamilesiniz moralini bozuyosunuz sadece
Ben burda herkesle canim cicim konusmak zorunda degilim. Aoru sordu aldi cvbi. Bu kadar uzattin diyo hala laf yaziyo. Anlamamak zormu? Hala ben hakliyim diyo neyin kafasi bu

aynen cnm sana katılıyorum bende yeni arkadaşlıklar kuralım istiyorumm :)
Kesinlikle katılıyorum:)
Kesifatos isim yazdi bi gizliligi kalmadi. Bende soylemek zorunda kaldim anlamayanlar oldugu icin. Ok sknti yok zaten ben aldm alicami
Zaten kimse magdur edilmez burada merak etme konuşulur anlaşılır. Hediyeni alsiysan o kişiye gonderirsin tabiki sorun olmaz. Gerildin sanırım karnındaki yavruyu düşün hisseder kuzum.
kuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son hali

Umranim şöyle yapıyoruz cekiliste ben sana çıkıyorum sen hediye olarak bu cimcimeyi gönderiyorsun :) Tatliliga bak maşallah ne çirkin olmuş:) Nurdan görmesin @cesmi_naz

Uzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!
.......................................................................................................................................

Merhaba aradaşlar, ben çekilişten ayrılmak istiyorum.
Hepinize iyi eğlenceler diliyorum...

Sevgiler..

olur canım ama @cesmi_naz da istiyo nasıl olacak şimdi

hamilesiniz anladım sorunlarınız sıkıntılarınız
Yeter ama heee of
gerçekten çok uzadı bence de burası kavga yeri değil ya güzel bir sohbet yeri lütfen ama.

Bu gidişle çekiliş olmayacak gibi. Sayı çok az kalanlar da anlaşamadı bir türlü.

hem faceten hem instagramdan takip ettim ben dee
yetenekli hatun
Teşekkür ederim efendim:) Kizardim bak :)

demek istediğinizi anladım.benim için sıkıntı yok.ama önceki yıllardaki gibi evde kullanmadığı sararmış eşyayı gönderenler olmuş :) ucuz olsun ama özenilmiş seçilmiş olsun

Aynen öyle :) yani evdeki bekleyen eşyayı göndermekte zaten olmasın bi zahmet.

Arkadaşım yanlış anlaşılma oldu konuşuldu halledildi daha da uzatmayalım. O da bişey söylemesin sende artik hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…