valla ben sorunu kendimde görmüyorum açıkçası ben sana anlatmaya durumu izah etmeye çalıştıkça sen kendince konuşmaya çalıştınTHEY- napim miknatis var bende cekiyorum sorun ve sorunlulari 1 lafi 10 kere anlatiyorsam demek sorun bende degil. Ben gideyim uzanayim istirahat zamanim
hem faceten hem instagramdan takip ettim ben deeEvet canım burasi. Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum çok şükür hem hoşuma gidiyor hem harçlık cikiyor :)
Kuzum sıkma canını olur öyle yanlış anlaşılmalar. Halledilmeyecek şeyler degil.
Elif Nisamiz nasıl? kocaman olmuştur şimdi :)
demek istediğinizi anladım.benim için sıkıntı yok.ama önceki yıllardaki gibi evde kullanmadığı sararmış eşyayı gönderenler olmuş :) ucuz olsun ama özenilmiş seçilmiş olsunDüşündüğümü söyledim ben sadece. Yani aldığımız hediyelerin içinde çorapta olabilir bence yani bunu anlatmaya çalıştım yeterki özenli olsun.
Neyse dusuncenize saygı duyarım kimse burada özensiz bişey istemez bende dahil. Orada hemfikiriz zaten.
Kabul edilirse bi kota koyalım isterseniz min max fiyat belirleyelim kimse hediyesinde mağdur olmasın.
rabbim herkese nasip etsin canım teş.ederim teyzesioyyy çok şeker bu yerimki ben bunu
kuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son hali
Uzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!valla ben sorunu kendimde görmüyorum açıkçası ben sana anlatmaya durumu izah etmeye çalıştıkça sen kendince konuşmaya çalıştın
ben seni eski çekilişlerden hatırlıyorum galiba ismin tanıdık geldi ama yanlış mıyım:)aynen cnm sana katılıyorum bende yeni arkadaşlıklar kuralım istiyorumm :)
Ben burda herkesle canim cicim konusmak zorunda degilim. Aoru sordu aldi cvbi. Bu kadar uzattin diyo hala laf yaziyo. Anlamamak zormu? Hala ben hakliyim diyo neyin kafasi buCanini sikma ikinizde hamilesiniz moralini bozuyosunuz sadece
bozmayın moralleri kızlar.Burası güzel bi amaca hizmet eden bi topik güzelce muhabbetimizi yapalım sohbet edelim birbirimizi tanıyalım önemli olan bu.Ayrıca ben sadece katilim ve kurbanımla değil diğer arkadaşlarla da konuşmak tanışmak isterim elimden geldiğince.
Kesinlikle katılıyorum:)aynen cnm sana katılıyorum bende yeni arkadaşlıklar kuralım istiyorumm :)
Zaten kimse magdur edilmez burada merak etme konuşulur anlaşılır. Hediyeni alsiysan o kişiye gonderirsin tabiki sorun olmaz. Gerildin sanırım karnındaki yavruyu düşün hisseder kuzum.Kesifatos isim yazdi bi gizliligi kalmadi. Bende soylemek zorunda kaldim anlamayanlar oldugu icin. Ok sknti yok zaten ben aldm alicami
kuzum zaten amaç bu yönde ama işte insanları anlamak çok zor gerçekten
aynen ya öyle bişeyler oldu çok şükür iyi teyzesi büyüyo cimcime bak bu da son hali
.......................................................................................................................................Uzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!
olur canım ama @cesmi_naz da istiyo nasıl olacak şimdiKesinlikle katılıyorum:)
Zaten kimse magdur edilmez burada merak etme konuşulur anlaşılır. Hediyeni alsiysan o kişiye gonderirsin tabiki sorun olmaz. Gerildin sanırım karnındaki yavruyu düşün hisseder kuzum.
Umranim şöyle yapıyoruz cekiliste ben sana çıkıyorum sen hediye olarak bu cimcimeyi gönderiyorsun :) Tatliliga bak maşallah ne çirkin olmuş:) Nurdan görmesin@cesmi_naz
okMerhaba aradaşlar, ben çekilişten ayrılmak istiyorum.
Hepinize iyi eğlenceler diliyorum...
Sevgiler..
hamilesiniz anladım sorunlarınız sıkıntılarınızUzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!
gerçekten çok uzadı bence de burası kavga yeri değil ya güzel bir sohbet yeri lütfen ama.Yeter ama heee of
Teşekkür ederim efendim:) Kizardim bak :)hem faceten hem instagramdan takip ettim ben dee
yetenekli hatun
demek istediğinizi anladım.benim için sıkıntı yok.ama önceki yıllardaki gibi evde kullanmadığı sararmış eşyayı gönderenler olmuş :) ucuz olsun ama özenilmiş seçilmiş olsun
Uzatma gercekten uzatiyosun bende uzatirim alir basini gider. Aorun sende ozelden 3 kez yazdim. Birini sildin okuyamadan. Uzatma son ihtar!
Senide anlamiorum sen napmaya calisiosun.......................................................................................................................................
şuan için 19 kişiyizMorenica canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?