2016 yılbaşı çekilişi

öyle bişey olacağını sanmıyorum canım snuçta katılan arkadaşların bir çoğu eski katılımcılar ve gayet güzel kaliteli olmuştu çünkü

Morenica canım kendinden biraz daha bahsedersen sana hedye alacak kişiye biraz daha yardımcı olursun ayak numaran bedenin nasıl giyinirsin ev aksesuarı falan ne bileyim biraz daha yazarsan çok memnun oluruz

Morenica canım kendinden biraz daha bahsedersen sana hedye alacak kişiye biraz daha yardımcı olursun ayak numaran bedenin nasıl giyinirsin ev aksesuarı falan ne bileyim biraz daha yazarsan çok memnun oluruz

Ben biraz farklı baktım olaya sanırım. Ayakkabı numaramı yazsam ayakkabı ister gibi olurum dedim İstemediğimden değil de bana alacak kişiyi zorlar vs.
Öğrenci olanlar var ama kısıtlama getirilmiş zaten.
Ben yine yazayım ama benim çıktığım kişi kendine göre ne hediye ederse mutlu olurum:)

Hemen yazıyorum diğer konuya :)

yok canım sen içinden geldiği gibi paylaş canım

kaptanım o değişti yeni sayfa açtık çünkü kendini tanıtıp banlanan var veyahut çekilişe girmeyen var o yüzden
Hmm anladim.
Ya ama onca kelimeyi tekrar nasil bi araya getiricem, hic sevmem zaten kendimden bahsetmeyi. Hofff..
Neyse tanitalim bakalim tekrardan

Günaydın kızlar :)

kötü
eşim hasta gece hastanedeydik...
şimdi de işe geldim
eşim evde yatıo
hafif çapta gıda zehrlenmesi aama mahvetmiş eşimi...
annesi babası var evde..
ben işte
mmoralim bozuk
Çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah dikkat edin daha çok. Nasıl zehirlenmis ki:/

Dediğine katılıyorum ama şöyle katılıyorum. Özensiz alınan ve hazırlanan hediyeler hemen belli ediyor kendini. Ama bunu paraya vurmak doğru değil bence. Evet uyduruk bişey alınması hoş olmaz kimsenin alacağını sanmıyorum da ama herkesten de marka ve pahalı şeyler almasını beklemek ve beklentiyi bu şekilde yüksek tutmak doğru değil.

Önemli olan arkadaslik kurmak burada hatıra kalacak biseyler yapmak :)

Şahsen bana da kim ne alırsa alsın mutlu olu cam yeterki ozensin düşünerek alsin :)

Ayak numarasinda da şöyle örnek vereyim. Geçen cekilislerin birinde bana ev ayakkabısı gelmişti ceyizime kaldirdim kiyamadim kullanmaya :) Alan arkadaşa öpücükler gönderiyorum

Ne güzel hatıra kalmış:)

Ne güzel hatıra kalmış:)
Kesinlikle:) Böyle bir sürü var kullandığım yada kullanmayip sakladigim :) Güzel oluyor çekiliş ya :)

Bu arada Morenica tanıtım yazını okudum bende İstanbuldayim birbirimize çıkarsak bulusabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…