- 25 Mayıs 2013
- 13.903
- 20.281
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım
günaydınnnn
günaydın kurbancık
ahh katilim ah sen üzülme ben sana bi güzellik yaparım günaydın bu arada
günaydın canım sağol canım sanada hayırlı işler
allah şifa versin kuzum tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah
geçer inşaallah da çok halsiz kaldı
kahvaltı yapıp ilaçları içerse inşaallah
sen napan nasılsınnn
çok şükür işimi< gücümüz var ancak evli özellikle çocuklu kadınlların calışması ne zornapim bende aynı koştur koştur işe geliyorum :d uykulu haldeyim :d
allah sabrını veriyo canım ya hatta ben eve gidince üstüne üstün birde kızımla oynuyorum saat 9 10 lara kadarçok şükür işimi< gücümüz var ancak evli özellikle çocuklu kadınlların calışması ne zor
allah sabrını veriyo canım ya hatta ben eve gidince üstüne üstün birde kızımla oynuyorum saat 9 10 lara kadar
kızlar tanıtım topiğini açtım herkes kendini tanıtabilir ilk sayfada yer alıyor
hatta burayada ekleyeyim bilginiz olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.880305/
günaydın canım
günaydınnnn
günaydın kurbancık
ahh katilim ah sen üzülme ben sana bi güzellik yaparım günaydın bu arada
günaydın canım sağol canım sanada hayırlı işler
allah şifa versin kuzum tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah
Önceki konu gitti o halde.
Acaba tanıtım için bir şablon mu oluştursak? Ben mesela dün ne yazsam diye düşündüm
Örneğin;
Kilo:
Medeni Durum:
Çalışma Durumu:
En Sevilen Renkler:
Hobiler:
Gibi gibi...
Hoş şu an bunları ben de yazabilirim ama :) Sanki daha bir kolaylaşır.
orası öyle tabi ama inan atlı güzel ömür oluyor amin canım tş.edeirm rabbim herkese nasip etsin inşallahöyle tabi ama ömürden ömür gidiyor..
herşeye iki kat çabalamak gerekiyor..
kızınla mutluluklar sağlıklı günler canım :)
evet öteki konu yok artık bunda daha derli toplu olsun istedikÖnceki konu gitti o halde.
Acaba tanıtım için bir şablon mu oluştursak? Ben mesela dün ne yazsam diye düşündüm
Örneğin;
Kilo:
Medeni Durum:
Çalışma Durumu:
En Sevilen Renkler:
Hobiler:
Gibi gibi...
Hoş şu an bunları ben de yazabilirim ama :) Sanki daha bir kolaylaşır.
Neyse bakalım ön yargılı olmucam. İnşallah iyi arkadaşlıklar edinirizzz :)
orası öyle tabi ama inan atlı güzel ömür oluyor amin canım tş.edeirm rabbim herkese nasip etsin inşallah
evet öteki konu yok artık bunda daha derli toplu olsun istedik
ya zaten tanıtıma bakarsan hemen hemen aynı şeyler liste halinde değilde düz yazı halinde dile getiriliy tabi sen ve diğer arkadşlar bu şekilde yazabilirsiniz
çok güzel bi karar bence ön yargı herzaman kötüdür inş. güzel dostluklar kazanırız kuzumNeyse bakalım ön yargılı olmucam. İnşallah iyi arkadaşlıklar edinirizzz :)
aynen canım aminamin hayırlarla güzeliiimmm
aynen cnmçok şükür işimi< gücümüz var ancak evli özellikle çocuklu kadınlların calışması ne zor
sağol cnm hoşgeldinHERKESE SAĞLIK DOLU GÜNLER DİLERİM...