• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Yeni topik link atar msnx
ex kurbancığımmmm
yeni topik açılmayacak, bu topiği asivemai devralacak
çekilişi de o yönetecek ve şlk mesajda düzenleme yapacak
sanırım aralık aşı çekiliş olacak ve 15 aralıktan sonra gönderim başlayacak
şimdilik bilglerim bunlar

çekiliş komple yeniden yapılacak zaten canım, onda bir sıkıntı yok :KK15:

hediye sayısına sınır getirmedik yanlış hatırlamıyorsam, kırmızı iç çamaşırı, çikolata ve not yada mektup yazmak, şart onun dışında neler alacağın tamamen sana kalmış :KK51:

Süper :)) Mektup kısmı çok zor çamaşır çikolata güzel fikir

Yeni topik link atar msnx
Canım melindanın dediği gibi olacak
Geldim canim burdayim.
Kaptanım gircek misin çekilişe
ex kurbancığımmmm

ex kurbancığımmmm

Melindacim cok sevmistim bn seniii ..
Neden ayirdilar bizi ;(

Melindacim cok sevmistim bn seniii ..
Neden ayirdilar bizi ;(
evet hem de hiç çaktırmamıştım senin katilin olduğumu
şimdi ayrılanlar oldu ve fatoş çekiliş listesini 2 kişiye göndermiş ee onlar da öğrendi kimin kime çıktığını
bi de süre kısaydı çok çabuk çekiliş olup bitti kalabalık olamadı ya ondan sanırım
arkadaşlara hak veriyorum, konu sahibi de yok idare etmek zor olurdu bu şekilde
ben de seni çok sevdim :KK68: biz yine hediyeleşiriz senle kuzum adresin var bende nasılsa :KK68:

İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum akşamları yarın hepinize dönüş yapıcam hediye 3 parçâ 1tane iç çamaşırı ve çikolata veya şekerleme(zorunlu)
Cnm alinacaklar 3 hediye + camasir cikolata degilmiydi?

evet hem de hiç çaktırmamıştım senin katilin olduğumu
şimdi ayrılanlar oldu ve fatoş çekiliş listesini 2 kişiye göndermiş ee onlar da öğrendi kimin kime çıktığını
bi de süre kısaydı çok çabuk çekiliş olup bitti kalabalık olamadı ya ondan sanırım
arkadaşlara hak veriyorum, konu sahibi de yok idare etmek zor olurdu bu şekilde
ben de seni çok sevdim :KK68: biz yine hediyeleşiriz senle kuzum adresin var bende nasılsa :KK68:

tabikiki si haberleşielişrizriz :) hediyeleşirizzz görüşürüüzzz

Hosgeldin cnn nasilsin :)
İyiyim canım aslında iyi değilim grip oldum ama yetiştirmem gereken bir sürü iş var mecbur iyiyim :)
Sen nasılsın :)
aynen kızlar normali 3 ama isteyen fazlada alabilir ama 3ten az olmayacak

Umranim şunu belirtelim ama bence 3 parça dendi ama tutup 3 oje alınca da 3 parça olmasın yani:) farklı farklı 3 çeşit diyelim. Cesitlerde kaç tane olduğu kişiye bağlı olsun :)

İyiyim canım aslında iyi değilim grip oldum ama yetiştirmem gereken bir sürü iş var mecbur iyiyim :)
Sen nasılsın :)

Umranim şunu belirtelim ama bence 3 parça dendi ama tutup 3 oje alınca da 3 parça olmasın yani:) farklı farklı 3 çeşit diyelim. Cesitlerde kaç tane olduğu kişiye bağlı olsun :)
Zaten olması gereken öyle canım ama insanlık hali yapan olur hatırlattığın iyi olsun burcum yarın ilk sayfayı düzenleyince bunuda belirtirim teşekkürler ;)

Zaten olması gereken öyle canım ama insanlık hali yapan olur hatırlattığın iyi olsun burcum yarın ilk sayfayı düzenleyince bunuda belirtirim teşekkürler :KK66:
Aklıma geldikçe yazarım canım bunlarla ilgili :) Ee tecrubeliyiz artık az mi sorun çıktı bunlarla ilgili :D

Back