Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canim burdayim.Ellssa kaptanım nerdesin
ex kurbancığımmmmYeni topik link atar msnx
çekiliş komple yeniden yapılacak zaten canım, onda bir sıkıntı yok
hediye sayısına sınır getirmedik yanlış hatırlamıyorsam, kırmızı iç çamaşırı, çikolata ve not yada mektup yazmak, şart onun dışında neler alacağın tamamen sana kalmış
Canım melindanın dediği gibi olacakYeni topik link atar msnx
Kaptanım gircek misin çekilişeGeldim canim burdayim.
ex kurbancığımmmm
yeni topik açılmayacak, bu topiği asivemai devralacak
çekilişi de o yönetecek ve şlk mesajda düzenleme yapacak
sanırım aralık aşı çekiliş olacak ve 15 aralıktan sonra gönderim başlayacak
şimdilik bilglerim bunlar
ex kurbancığımmmm
yeni topik açılmayacak, bu topiği asivemai devralacak
çekilişi de o yönetecek ve şlk mesajda düzenleme yapacak
sanırım aralık aşı çekiliş olacak ve 15 aralıktan sonra gönderim başlayacak
şimdilik bilglerim bunlar
evet hem de hiç çaktırmamıştım senin katilin olduğumuMelindacim cok sevmistim bn seniii ..
Neden ayirdilar bizi ;(
Cnm alinacaklar 3 hediye + camasir cikolata degilmiydi?İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum akşamları yarın hepinize dönüş yapıcam hediye 3 parçâ 1tane iç çamaşırı ve çikolata veya şekerleme(zorunlu)
Hosgeldin cnn nasilsin :)Ben geldim:) nasılsınız kızlar :)
Zorunlu hediyeler disinda kac tane aldığımız gönlümüzden ne kadar koparsa olsun bence belki daha fazla almak isteriz 3 ten az kimse almaz zaten bence:)Cnm alinacaklar 3 hediye + camasir cikolata degilmiydi?
Cnm alinacaklar 3 hediye + camasir cikolata degilmiydi?
aynen kızlar normali 3 ama isteyen fazlada alabilir ama 3ten az olmayacakZorunlu hediyeler disinda kac tane aldığımız gönlümüzden ne kadar koparsa olsun bence belki daha fazla almak isteriz 3 ten az kimse almaz zaten bence:)
Herkes katillerini nerden biliyo sonuçta heyecan olmalı benceBenim katilim @gece_yuruyen di kurbanimda @Papatya gelini
evet hem de hiç çaktırmamıştım senin katilin olduğumu
şimdi ayrılanlar oldu ve fatoş çekiliş listesini 2 kişiye göndermiş ee onlar da öğrendi kimin kime çıktığını
bi de süre kısaydı çok çabuk çekiliş olup bitti kalabalık olamadı ya ondan sanırım
arkadaşlara hak veriyorum, konu sahibi de yok idare etmek zor olurdu bu şekilde
ben de seni çok sevdim biz yine hediyeleşiriz senle kuzum adresin var bende nasılsa
Benim katil biraz acemi oldugu icin bide fatos numarami vermemis kendisine mesj atti bana oyuzdenHerkes katillerini nerden biliyo sonuçta heyecan olmalı bence
İyiyim canım aslında iyi değilim grip oldum ama yetiştirmem gereken bir sürü iş var mecbur iyiyim :)Hosgeldin cnn nasilsin :)
aynen kızlar normali 3 ama isteyen fazlada alabilir ama 3ten az olmayacak
Zaten olması gereken öyle canım ama insanlık hali yapan olur hatırlattığın iyi olsun burcum yarın ilk sayfayı düzenleyince bunuda belirtirim teşekkürlerİyiyim canım aslında iyi değilim grip oldum ama yetiştirmem gereken bir sürü iş var mecbur iyiyim :)
Sen nasılsın :)
Umranim şunu belirtelim ama bence 3 parça dendi ama tutup 3 oje alınca da 3 parça olmasın yani:) farklı farklı 3 çeşit diyelim. Cesitlerde kaç tane olduğu kişiye bağlı olsun :)
anladım canımBenim katil biraz acemi oldugu icin bide fatos numarami vermemis kendisine mesj atti bana oyuzden
Aklıma geldikçe yazarım canım bunlarla ilgili :) Ee tecrubeliyiz artık az mi sorun çıktı bunlarla ilgiliZaten olması gereken öyle canım ama insanlık hali yapan olur hatırlattığın iyi olsun burcum yarın ilk sayfayı düzenleyince bunuda belirtirim teşekkürler