- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Canım bu topikte yenilenecek mi buradan mi devam edicez?aynen canım zaten yeni topik açıp orda derli toplu tekrar tanıtım yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu topikte yenilenecek mi buradan mi devam edicez?aynen canım zaten yeni topik açıp orda derli toplu tekrar tanıtım yapılacak
burdan devam edicez canımCanım bu topikte yenilenecek mi buradan mi devam edicez?
İlk mesajı guncelleyebilecek misin peki yöneticilerle konuştun mu?burdan devam edicez canım
yönetime mesaj attım canım bekliyorum bakalım ona göre düzenlicem aynen bende o fikirdeyim aktif olan olacak diğerleri kusura bakmasınİlk mesajı guncelleyebilecek misin peki yöneticilerle konuştun mu?
Birde aktif olmayanı cekilise almayalım bence hiç bi anlamı kalmıyor sohbet etmezsek.
Bir geldim pir geldim maşallah her şeye karisiyorum
xyzt-5544 aslında ufak ufak sezmiştim ama yine de sesimi çıkarmadım arkadaşım umarım yine sana çıkarım :) okb seven biri hep denk gelmiyor kaçırmayayım seni
canım arkadaş kendini tanıtım bölümünde tanıtım tabi aktif olup sohbetlere katılınca az çok bilgi sahibi oluyor zaten ama ç dostluk ve hatıra olarak kalması
Tanıtım bölümü dediğiniz ne oluyor? Sanırım aradaki yazılanları okumam lazım
İş yerinde her an giremiyorum. Tanıtım konusu falan olacaksa bilgilendirme yapabilirseniz beni de ekleyebilirsiniz. Değişik olur:)
tanıtım topiği açıldığı zaman oraya girip kendinizle ilgili bilgi veriyorsunuz ( mesela bu topiğin ilk sayfasında bi link var ordan tanıtımlara dair örnekleri görebilirsiniz) bu sayede size hediye alacak kişi zevkinizi bilip ona göre hareket edebiliyor
aradaki yazılara çok da bakmanıza gerek yok yani, çalışıyorsanız vakit kaybı olmasın, bundan sonrasında hep birlikte aktif olalım bize yeter
henüz hediyelerimi almamıştım ama kurbanımla yazışmıştım kendisini de pek sevmiştim
neyse napalım ortama uyarım
ümran sana yolluyorum şimdi adres tel bilgilerimi
Evet aynen asimai ye gonderiyoz
Evet aynen asimai ye gonderiyoz
Fatos cekildi topikten umran devralacak
Evet konuyu buldum :)
Konuları takibe aldım. Bildirimlere de baktığım için sıkıntı yok takipteyim artık :)
Yalnız çekiliş komple yeniden yapılsa süper olur bence.
3-4 hediye muhabbeti netleşti mi ara sayfalarda?