• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

burdan devam edicez canım :KK66:
İlk mesajı guncelleyebilecek misin peki yöneticilerle konuştun mu?

Birde aktif olmayanı cekilise almayalım bence hiç bi anlamı kalmıyor sohbet etmezsek.

Bir geldim pir geldim maşallah her şeye karisiyorum :D

İlk mesajı guncelleyebilecek misin peki yöneticilerle konuştun mu?

Birde aktif olmayanı cekilise almayalım bence hiç bi anlamı kalmıyor sohbet etmezsek.

Bir geldim pir geldim maşallah her şeye karisiyorum :KK70:
yönetime mesaj attım canım bekliyorum bakalım ona göre düzenlicem aynen bende o fikirdeyim aktif olan olacak diğerleri kusura bakmasın

baya yoluna girmiş birşeyler, yeniden kura çekilecek demek sevindim :KK51: benim katil de papatya geliniydi, inşallah büyük sıkıntısı olmazz eşiyle ama tamamen kadınlar üzerine bir siteye erkekler nasıl önyargılı yaklaşıyor anlamıyorum :KK43:
kurbancıkım da P puka1606 idi, belki yeni çekilişte de o olur belli mi olur ben pek sevmiştim kendisini :KK48:

bence de çekiliş ne kadar geç olursa o kadar iyi, hem kaynaşmış oluruz bu arada, hem de birbirimizi tanımış oluruz. ve tanıtım bölümüne az yazı yazan arkadaşlar da biraz daha uzatırlarsa sevinirim. hediye seçecek kişi için zor oluyor. yazılan herşeyi kimse alamaz da maksat katilinizin işini kolaylaştırmak hem de hiç tanımadığın birinden tatlı bir söz özenilmiş bir hediye almak.
neyse yaa ben niye hala bu kadar çok konuşuyorum acaba :KK53:

xyzt-5544 xyzt-5544 aslında ufak ufak sezmiştim ama yine de sesimi çıkarmadım arkadaşım umarım yine sana çıkarım :) okb seven biri hep denk gelmiyor kaçırmayayım seni :KK53::KK53:

xyzt-5544 xyzt-5544 aslında ufak ufak sezmiştim ama yine de sesimi çıkarmadım arkadaşım umarım yine sana çıkarım :) okb seven biri hep denk gelmiyor kaçırmayayım seni :KK53::KK53:

nasıl sezdin ya o kadar da ipucu vermemeye çalışmıştım :KK53: az kişiydik ya bu şekilişte tahmin etmek kolaydı, şöyle bi 20 li sayıları geçelim de o zaman görürüm bakalım tahmin edebilecek misin :p
hem okb dediğin nedir gülüm, ben seni her halinle kabul etmişim :KK60:

Teşekkür ederim arkadaşım çok incesin umarım sende çekilişte bana çıkarsın okb farkım tarzım bak göreceksin :KK36:

canım arkadaş kendini tanıtım bölümünde tanıtım tabi aktif olup sohbetlere katılınca az çok bilgi sahibi oluyor zaten ama ç dostluk ve hatıra olarak kalması

Tanıtım bölümü dediğiniz ne oluyor? Sanırım aradaki yazılanları okumam lazım :oops:

İş yerinde her an giremiyorum. Tanıtım konusu falan olacaksa bilgilendirme yapabilirseniz beni de ekleyebilirsiniz. Değişik olur:)

Tanıtım bölümü dediğiniz ne oluyor? Sanırım aradaki yazılanları okumam lazım :oops:

İş yerinde her an giremiyorum. Tanıtım konusu falan olacaksa bilgilendirme yapabilirseniz beni de ekleyebilirsiniz. Değişik olur:)

tanıtım topiği açıldığı zaman oraya girip kendinizle ilgili bilgi veriyorsunuz ( mesela bu topiğin ilk sayfasında bi link var ordan tanıtımlara dair örnekleri görebilirsiniz) bu sayede size hediye alacak kişi zevkinizi bilip ona göre hareket edebiliyor :KK39:
aradaki yazılara çok da bakmanıza gerek yok yani, çalışıyorsanız vakit kaybı olmasın, bundan sonrasında hep birlikte aktif olalım bize yeter :KK51:

tanıtım topiği açıldığı zaman oraya girip kendinizle ilgili bilgi veriyorsunuz ( mesela bu topiğin ilk sayfasında bi link var ordan tanıtımlara dair örnekleri görebilirsiniz) bu sayede size hediye alacak kişi zevkinizi bilip ona göre hareket edebiliyor :KK39:
aradaki yazılara çok da bakmanıza gerek yok yani, çalışıyorsanız vakit kaybı olmasın, bundan sonrasında hep birlikte aktif olalım bize yeter :KK51:

Evet konuyu buldum :)
Konuları takibe aldım. Bildirimlere de baktığım için sıkıntı yok takipteyim artık :)
Yalnız çekiliş komple yeniden yapılsa süper olur bence.

3-4 hediye muhabbeti netleşti mi ara sayfalarda?

henüz hediyelerimi almamıştım ama kurbanımla yazışmıştım kendisini de pek sevmiştim
neyse napalım ortama uyarım :KK54:
ümran sana yolluyorum şimdi adres tel bilgilerimi

Evet konuyu buldum :)
Konuları takibe aldım. Bildirimlere de baktığım için sıkıntı yok takipteyim artık :)
Yalnız çekiliş komple yeniden yapılsa süper olur bence.

3-4 hediye muhabbeti netleşti mi ara sayfalarda?

çekiliş komple yeniden yapılacak zaten canım, onda bir sıkıntı yok :KK15:

hediye sayısına sınır getirmedik yanlış hatırlamıyorsam, kırmızı iç çamaşırı, çikolata ve not yada mektup yazmak, şart onun dışında neler alacağın tamamen sana kalmış :KK51:

Kizlar iyi aksamlar bütün gun evde olmadığım icin konuşulanları simdi okudum. Ben hem kurbanım hem katilim ile iletişim halindeyim yanı katilimin fikri ne bilmiyorum ama bende kurbanimi degistirmek istemeyenlerdenim.yine de simdi Ümran a mesajımı aticam

İyi akşamlar kızlar pek giremiyorum akşamları yarın hepinize dönüş yapıcam hediye 3 parçâ 1tane iç çamaşırı ve çikolata veya şekerleme(zorunlu)

Back