• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ne çok aksilik olmuş :( Erkekler niye bu kadr ön yargılı bi siteye şaka gibi.

Katılmayı düşünüyorum bende yazacaktim ama çekiliş olduğu için ses etmedim :)

Güzel düşünülmüş. Ancak çok çabuk gerçekleşmiş çekiliş.
Bir de birbirlerini tanımayan kişiler için zor olmalı hediye seçimi. Yaş, zevkler vs bilinmeyince.

asivemai asivemai Kendi fikrimi şöyle ileteyim. Benim gibi çalışan diğer arkadaşlar bana katılır mı bilmiyorum ama Aralık ayı biraz sıkıntılı yani çok yoğun oluyor. En azından kura bu Cuma'ya kadar çekilirse hediye gönderimi 10 Aralık'a kadar bitirilirse güzel olur diyorum. Siz ne dersiniz kızlar ?

Güzel düşünülmüş. Ancak çok çabuk gerçekleşmiş çekiliş.
Bir de birbirlerini tanımayan kişiler için zor olmalı hediye seçimi. Yaş, zevkler vs bilinmeyince.
canım arkadaş kendini tanıtım bölümünde tanıtım tabi aktif olup sohbetlere katılınca az çok bilgi sahibi oluyor zaten ama ç dostluk ve hatıra olarak kalması

Ekle ya :) İçimde kalacağına katilayim bi şekilde ayarladım hediyeleri :KK70:

Hemen çekiliş olmasın ama cogalalim biraz az kişiyiz.
16 kişiyiz kuzum diğer arkadaşlarıda bekliyoruz bakalım

asivemai asivemai Kendi fikrimi şöyle ileteyim. Benim gibi çalışan diğer arkadaşlar bana katılır mı bilmiyorum ama Aralık ayı biraz sıkıntılı yani çok yoğun oluyor. En azından kura bu Cuma'ya kadar çekilirse hediye gönderimi 10 Aralık'a kadar bitirilirse güzel olur diyorum. Siz ne dersiniz kızlar ?
canım bende çalışıyorum ve 15 inde maaş alıyorum tabi sende haklısın ama diğer arkadaşlarında görüşünü almak lazım

Zaten isteyen geç bitirir isteyen erken hediyelerini bence zamanı uzatmak daha iyi olur. Şahsen benim param ne zaman olacak belirsiz netten satış yapıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor :)

Birde kişiler artsın fazla fazla kişi olalım ki anlaşılmasın kimin kime çıktığı.

1 Aralık gibi çekiliş olsun 15i gibi gonderim başlasın bence. İsteyen tabiki erkenden alır hazırlar hediyesini. Ama çoğunluğun isteğine uyulur elbet farklı isterse çok kişi öyle yapalım.

Yada şöyle olsun gonderim 10 Aralık 20 Aralık arası olsun. Kime hangi gün uyarsa o zaman gönderir.

Back