ama ozaman bi anlamı kalmıyo ki canım burda amaç hem eğlenmek hem dostluk kurmak ki zaten ben daha öncede yaptım katıldım ki ben çekilişten hemen sonra adresleri silerim yani öyle saklı kalmaz
tmm canımPekaalaa o.zaman mesajla bildiricem
canım kurbanın için üzülme mağdur etmicezben kurbanımın degişmesini istemiyorum herşeyini aldım.
katilimi de biliyorum değişmesini istemiyorum ya
olsun canım sorun değil bundan sonra daha güzelolacak inşallahBende yolladım karışmış ortalık yine ben işe daldım yeni gördüm mesajları kızlar.
süpersin burcuuuuuuu hemen ekliyorum listemeNe çok aksilik olmuşErkekler niye bu kadr ön yargılı bi siteye şaka gibi.
Katılmayı düşünüyorum bende yazacaktim ama çekiliş olduğu için ses etmedim :)
1 aralık son tarih olsun diyorum ve en azından 15 aralıkta da gönderimler başlar tabi diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin o na göre belirlerizBanapastelove çıkmıştı artık yapacak birşey yok madem öyle. Ne zaman belirlenecek yeni kura ?
Ekle ya :) İçimde kalacağına katilayim bi şekilde ayarladım hediyelerisüpersin burcuuuuuuu hemen ekliyorum listeme
canım arkadaş kendini tanıtım bölümünde tanıtım tabi aktif olup sohbetlere katılınca az çok bilgi sahibi oluyor zaten ama ç dostluk ve hatıra olarak kalmasıGüzel düşünülmüş. Ancak çok çabuk gerçekleşmiş çekiliş.
Bir de birbirlerini tanımayan kişiler için zor olmalı hediye seçimi. Yaş, zevkler vs bilinmeyince.
16 kişiyiz kuzum diğer arkadaşlarıda bekliyoruz bakalımEkle ya :) İçimde kalacağına katilayim bi şekilde ayarladım hediyeleri
Hemen çekiliş olmasın ama cogalalim biraz az kişiyiz.
canım bende çalışıyorum ve 15 inde maaş alıyorum tabi sende haklısın ama diğer arkadaşlarında görüşünü almak lazımasivemai Kendi fikrimi şöyle ileteyim. Benim gibi çalışan diğer arkadaşlar bana katılır mı bilmiyorum ama Aralık ayı biraz sıkıntılı yani çok yoğun oluyor. En azından kura bu Cuma'ya kadar çekilirse hediye gönderimi 10 Aralık'a kadar bitirilirse güzel olur diyorum. Siz ne dersiniz kızlar ?
Zaten isteyen geç bitirir isteyen erken hediyelerini bence zamanı uzatmak daha iyi olur. Şahsen benim param ne zaman olacak belirsiz netten satış yapıyorum ne zaman geleceği belli olmuyor :)asivemai Kendi fikrimi şöyle ileteyim. Benim gibi çalışan diğer arkadaşlar bana katılır mı bilmiyorum ama Aralık ayı biraz sıkıntılı yani çok yoğun oluyor. En azından kura bu Cuma'ya kadar çekilirse hediye gönderimi 10 Aralık'a kadar bitirilirse güzel olur diyorum. Siz ne dersiniz kızlar ?
aynen canım zaten yeni topik açıp orda derli toplu tekrar tanıtım yapılacakarkadaşlarım kendini az tanıtanlar ekleme yapsın bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?