2016 yılbaşı çekilişi

tmm

kuzum ben hemen el atıyorumm

o halde ümranım kolaylıklar diliyorum sana, her daim de yardımcınım tabiki
ama bu sefer gerçekten en az 1 hafta olsun çekiliş olana kadar, katılacak olan herkes toplaşmış olsun ve aktif olacak kişiler de belli olsun. hem eşinden ya da maddiyattan dolayı sıkıntı çıkacak olursa da o zamana kadar belli olmuş olur.
toredo , hilalkahraman , geranio , S SERAPSEV aklımdan olan bu arkadaşlardı, süre uzayınca onlar da katılırlar mutlaka

ümranım yeni topik açalım hatta, en azından ilk konuyu sen güncelleyebilecek olursun, oradan kurallar da çekilişe katılacak kişiler de daha kolay takip edilir. hatta tanıtım topiğini de yeniden açalım, konu adı olarak da 2016 yılbaşı çekilişi ennn güncel yazarız

mesaj attım canım ilk sayfayı yenilicem olmadı tanıtım içinde topik açarız hem ekleme yapanlar düzenlemiş olur ayrıca

bencede çekilişi hemen yapmayalım bi kişler tam netleşsin hem katılmak isteyenler yine olabilir

yalnız benim çarşıya çıkmam lazım bi kalkamadım buradan haydi nazo çıkar kızlar, akşama girerim tekrardan görüşürüz

Haha olur yeni arkadaslar bende varim

Ben de varııııııııııımmmmmmmmm katılıyorum inşallah :)

:) hoşbuldukkk çok beğendim bu etkinliği bennn mis kokulummmm bahar habercimm :))

bende varımmm:)

belli bi bütçe var mı mesela şu fiyatın altında olmayacak gibi

kızlar tekrardan çekiliş yapılacaktı katılmak isteyenler bana adres bilgilerini gönderirlerse sevinirim

Cekiliste cikan kisiler verse birbirlerine adresi olmaz mi ki oyle
ama ozaman bi anlamı kalmıyo ki canım burda amaç hem eğlenmek hem dostluk kurmak ki zaten ben daha öncede yaptım katıldım ki ben çekilişten hemen sonra adresleri silerim yani öyle saklı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…