tmm
kuzum ben hemen el atıyorumm
ümranım yeni topik açalım hatta, en azından ilk konuyu sen güncelleyebilecek olursun, oradan kurallar da çekilişe katılacak kişiler de daha kolay takip edilir. hatta tanıtım topiğini de yeniden açalım, konu adı olarak da 2016 yılbaşı çekilişi ennn güncel yazarızxyzt-5544
_meLinDa_
@kayacans
THEY-
Kufi
@__ATALANTE
@GezegeNKralicesi
YEKTA61
pastelove
@ariesfount
gece [/USER]
kızlar herkes adres bilgilerini bana gönderebilir mi yen çekiliş yapacağız ve girmek isteyenmhnds_ hilalkahraman ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar bana adres bilgilerini gönderirlerse sevinirim yeni kuralları ilk sayfada paylaşacağım
mesaj attım canımümranım yeni topik açalım hatta, en azından ilk konuyu sen güncelleyebilecek olursun, oradan kurallar da çekilişe katılacak kişiler de daha kolay takip edilir. hatta tanıtım topiğini de yeniden açalım, konu adı olarak da 2016 yılbaşı çekilişi ennn güncel yazarız
aynen canım bence 1 aralık gayet iyi 15 aralıktada gönderimler başlasın sizcebencede çekilişi hemen yapmayalım bi kişler tam netleşsin hem katılmak isteyenler yine olabilir
Kolay gelsın kızlar beklıyoruz :)mesaj attım canımilk sayfayı yenilicem olmadı tanıtım içinde topik açarız hem ekleme yapanlar düzenlemiş olur ayrıca
mesaj attım canımilk sayfayı yenilicem olmadı tanıtım içinde topik açarız hem ekleme yapanlar düzenlemiş olur ayrıca
@raptiye gel bacım buraya, yeniden çekiliş varbi arkadaş vardı bozulmuştu giremedi diye raptiyemiymi onada haber salalım tez :)
aynen kuzummmheh doğru o da olur ümranım, kaldığımız yerden çoğalarak devam ederiz
@raptiye gel bacım buraya, yeniden çekiliş var
kendine cici bak nzımmmmyalnız benim çarşıya çıkmam lazım bi kalkamadım buradanhaydi nazo çıkar kızlar, akşama girerim tekrardan görüşürüz
Haha olur yeni arkadaslar bende varim
Ayy geçmişe döndüm bi an ne güzeldi eski cekilisler :) Katılmayı çok isterim bende kızlar ama biraz düşünmem lazım malum hala ve hala ogrenciyimKimseyi mağdur etmek istemem bi hesap kitap yapayım bende çekiliş olmadan yazarım size
Öpüyorum hepinizi :)
1 yıl çabuk geçti. Daha dün gibiydi çekilişe hazırlanmam. Özenle hazırlamıştım gönderdiğim hediyeleri. Burdanhilalkahraman ve @umman123 arkadaşlarıma selam olsun. 1 yıl içinde hiç görüşemesekte sizleri unutmadım. :)
Bu yılki çekilişe de katılmak isterim. Benide yazınız. :)
Ben de varııııııııııımmmmmmmmm katılıyorum inşallah :)
:) hoşbuldukkk çok beğendim bu etkinliği bennn mis kokulummmm bahar habercimm :))
bende varımmm:)
belli bi bütçe var mı mesela şu fiyatın altında olmayacak gibi
Cekiliste cikan kisiler verse birbirlerine adresi olmaz mi ki oylekızlar tekrardan çekiliş yapılacaktı katılmak isteyenler bana adres bilgilerini gönderirlerse sevinirim
öyle heyecanı olmuyo süpriz yapılacak.katil kurban tahmini yapılıyo :)Cekiliste cikan kisiler verse birbirlerine adresi olmaz mi ki oyle
öyle heyecanı olmuyo süpriz yapılacak.katil kurban tahmini yapılıyo :)
ama ozaman bi anlamı kalmıyo ki canım burda amaç hem eğlenmek hem dostluk kurmak ki zaten ben daha öncede yaptım katıldım ki ben çekilişten hemen sonra adresleri silerim yani öyle saklı kalmazCekiliste cikan kisiler verse birbirlerine adresi olmaz mi ki oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?