Bilmiyorum kuzum ya üyeliğimi bile iptal ettirebilirim
hay allah yaaaüzme kuzum sen kendini, çık istersen çekilişten sorun olacaksa
Bilmiyorum kuzum ya üyeliğimi bile iptal ettirebilirim
Sende bişey alma bana canım yaa hediye gelince sorun yaşıcam heralde söylicektim de böyle öğrenmesi kötü oldu şu katil kurban benzetmesinden hıylandı of bilmiyorum çok karışığımBilmiyorum kuzum ya üyeliğimi bile iptal ettirebilirim
Bildiğinden değilki ön yargılı sanırım ben ayrılıcam hakkınızı helal edinhay allah canım yaa, eşin neden o kadar tepki gösteriyor ki bu siteye onu da anlamadım. içeriğini nerden biliyormuş da öyle fikirleri var
Bilmiyorum birsürü paranoyak düşüncesi var bu siteyle ilgili
yani eşin için çok kırıcı olduğunu ve çok ayıp yaptığını dile getirmezsem çatlarım sen iyi olda napalım canım hayırlısıİkna edemiyorum güya burdakiler erkek miş ben çok kolay kandırılıyomuşum hatta kadınsa bile kadınları seven kadın onlar bile dedi
helal olsu n canıum sıkma kendini napalımBildiğinden değilki ön yargılı sanırım ben ayrılıcam hakkınızı helal edin
Saol canımyani eşin için çok kırıcı olduğunu ve çok ayıp yaptığını dile getirmezsem çatlarım sen iyi olda napalım canım hayırlısı
kesinlikle katılıyorum olmadı hediye alanlar aynı kişiye alsınKızlar iptal edelim bence benim içime hiç sinmedi bu çekiliş
diğer topik arkadaşlar arasında yapıyor dışardan alım kabul etmiyorlar ne yazıkkibencede yeniden çekiliş yapılsın mağdur olan olmasın.hatta diğer topiklemi birleşsek kalabalık olalım ve kesin katılacaklar girsin bu kez
benimde hiç sinmedi içimeKızlar iptal edelim bence benim içime hiç sinmedi bu çekiliş
kuzum ben hemen el atıyorummkızlar kaldık 13 kişi ve şuan katili kurbanı belli olmayan kişiler de var dolayısı ile.
ümranım istersen sen yap çekilişi ben ortada kalmasın diye ben yapayım demiştim, ama yeniden toplanıp yeni çekiliş yapmak şart. hem katılmak isteyen arkadaşlar da gelir 1 hafta da süre veririz yeni gelecekler için baştan yaparız çekilişi. olur mu?
eğer hediyelerimi tamamladım diyen varsa da onların ki değişmez kurban değişmez zaten. biraz karışıklık oldu ama hallederiz evelallah, benim hevesim kaçtı ben yeni çekilişe katılmayacam diyeni de yolarım ayrıca
anladım ama bu çekiliş iptal olsundiğer topik arkadaşlar arasında yapıyor dışardan alım kabul etmiyorlar ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?